Henkioppaani kertoo Voimapäivien salaisuuksia

Vuodenkierrossamme on juhlapyhiä, jotka olemme tottuneet liittämään elämänrytmiimme. Juhlapyhät ovat aikaa, jota vietetään perinteisesti omien rakkaitten ja perheen parissa. Vuodenkiertomme perustuu perinteisesti neljästä vuodenajasta, valon ja pimeän vaihtelusta. Monet juhlapyhät saavat nykyisessä muodossaan alkunsa kirkollisesta kalenterista tai vanhasta maanviljelijöiden kulttuurista. Niiden juuret ovat kuitenkin paljon syvemmällä Kosmisessa rakenteessa.

Alun perin vanhat tietäjät näkivät tässä syklisessä kierrossa erityisiä päiviä, jolloin Universumin Energiat lävistivät maan kristalliverkkojärjestelmän aivan erityisellä tavalla ja näistä päivistä syntyi heidän kulttuurissaan voimapäiviä. Näihin päiviin liittyi kyllä vuoden ja luonnonkierron seuraamista, mutta niissä oli paljon syvempääkin magiaa, jollaista me nyky-ihmiset salaa kaipaamme elämäämme.

Henkioppaani on tässä ja tahtoo valottaa meille hieman, miksi meidän toivotaan seuraavan voimapäivien rytmiä. Koko maapallo kytkeytyy suurempaan kosmiseen kudelmaan. Sinulle on ehkä tuttua seurata astrologiaa tai kuunkiertoa ja rytmittää omaa tekemistä tämän mukaisesti. Syvempi merkitys on silmiemme ulottumattomissa. Tämä syvempi voima antaa meille valtavat manifestoimisen lahjat sekä kyvyn avautua nopeasti sielullisessa kehityksessämme.

Olemme osa syvää Kosmista kudelmaa, jossa linkitymme ei yksin ajan kiertoon, vuodenkiertoon, elämänkiertoon, kuunkiertoon vaan lisäksi paljon suurempien kosmisten portaalien rytmiin sekä korkeampien maailmojen värähtelyyn. Tämä värähtely voidaan nähdä intuitiivisesti ikäänkuin ikuisesti kiertävinä spiraaleina, aaltomaisesti lainehtivana energiana, jossa on huippuja ja alhoja jatkuvassa rytmissä keskenään. Tätä kutsutaan Universumin hengitykseksi.

Nämä suuret rytmit muodostavat eräänlaisia solmukohtia, jotka me ihmisinä koemme ajassa juhlapyhinä. Pyhät on valitty kenties intuitiivisesti tärkeiden voimapäivien päälle tai läheisyyteen aivan samalla tavalla, kuin vanhat tietäjät rakensivat voimapaikat maapallon voimalinjoille ja sitten myöhemmin voimapaikkojen päälle on rakennettu monia kirkkoja.

 

Niin ylähäällä kuin alhaalla – viisaus paljastaa salaisuuden

Kun tahdomme katsoa jotakin hyvin suurta, jonne silmämme ja järkemme ei yllä, on katsottava asioita pienoiskoossa. Tällä kertaa selitys löytyy tarkkailemalla ihmisen ruumista ja järjestelmää, joka on täydellinen minikopio koko Universumin rakenteesta. Kehomme koostuu rytmeistä ja erinlaisista kiertävistä järjestelmistä. Meillä on keuhkot, jotka hengittävät, sydän joka sykkii… Järjestelmässämme on monta kiertoa: verenkierto, lymfakierto, kuukautiskierto, elämänkierto.

Meillä on kehossamme energialinjat, meridiaanit. Henkiset ihmiset tietävät, että meillä on lisäksi chakrajärjestelmä. Kaikki nämä pienet yksityiskohdat vastaavat Universumin suurempaa järjestystä. Millainen on ihmiskeho, sellainen rakenne löytyy myös Universumista hyvin suuressa mittaakavassa!

Tässä järjestelmässä on myös ajallista kiertoa. Sielullisella tasolla voimme nähdä mm. inkarnaatioiden kiertokulkua. Luonnossa voimme nähdä jatkuvaa syntymän, kukoistamisen, lakastumisen ja kuoleman kiertoa. Kun vanha lakastuu ja kuolee, siitä syntyy ravitseva maaperä, josta voi jälleen kasvaa jotakin uutta.

Henkistä kiertoa emme havaitse yhtä helposti. Se kätkeytyy vuodenkiertoon ja tulee esille, kun seuraamme voimapäiviä. Näissä rytmittyy aina kauniilla tavalla syntymisen, rakentamisen, kukoistamisen, lakastumisen, irtipäästämisen, kuolemisen ja oppimisen pyhät syklit. Voimapäivinä ilmentyvät niin Kosminen sydämen syke, ikuinen Yhden Elämän kierto kuin Universumin Hengitysliike. Ihmisestä tulee osa suurempaa vahvempaa järjestelmää, kun ryhdymme seuraamaan Pyhää kiertoa.

Moni on löytänyt elämänsä vahvuudeksi jo astrologian tai kuun rytmien seuraamisen. Joku seuraa biorytmejään ja ties mitä tällaisia järjestelmiä onkaan paljastettu. Olemme siirtymässä suurempaan aikaan ja korkeammalle taajuudelle. Nyt meidän on tarkoituksenmukaista tutkailla UNIVERSUMIN pyhää kiertoa, joka ilmentää itsensä luoksemme vuoden voimapäivissä.

 

Näin hyödyt Voimapäivien energiaan linjautumisesta

Itse opiskelen suurella mielenkiinnolla Universumin rytmien seuraamista. Olen avatunut näille lahjoille Voimasta yhä suuremmalla mielekiinnolla. Olen huomannut, että sillä tavalla kytkeydyn täydellisesti omaan johdatukseeni. Tästä on tullut merkkinä mm. valtavaa synkroniaa elämääni. Koen lähes päivittäin synkronistisia asioita ja saan jatkuvasti voimallisia 1111, 2222, 3333… viestejä enkeleiltäni. Synkroniassa elämmme optimaalisella elämänenergialla. Siitäkin on oma hyötynsä.

Nimittäin jokaisella olennolla on tietty määrä omaa voimaa, joka on ikäänkuin kuukausipalkka pankkitilillämme. Kun olemme kuluttaneet palkkamme loppuun, enempää ei tule ennen seuraavaa päivää. Mitä järkevämmin voimme käyttää palkkamme, sen enemmän meille jää pelivaraa tehdä sellaisia asioita, jotka ovat Sinulle tärkeitä elämässä.

Samalla tavalla käytät omaa voimaasi. Voimme käyttää sen arjessa ponnistelemiseen ja menemme kenties luonnollisen rytmin vastaisesti ja tuhlaamme voimaa aivan liikaa pelkkään elämiseen ja asioiden onnistumiseen. Edessämme on kuitenkin vapaa vaunu, johon voimme asettua istumaan ja säästää jopa 70% tärkeää omaa voimaa työskentelyyn, josta Sinäkin olet valtavan kiinnostunut.

Henkiasioiden kanssa työskentelyyn vaaditaan omaa voimaa. Sitä tarvitaan manifestoimiseen, näkemiseen, parantamiseen, parantumiseen, henkiseen avautumiseen ja aivan kaikkeen tähän näkymättömään työhön. Moni lataa itselleen paljon voimaa erinlaisilla harjoituksilla, mutta unohtaa erään tärkeän viisauden. Isäni kiteytti sen sanoiksi aika hyvin aikanaan, kun olin lähdössä pois kotoa. Tämä liittyy siihen palkkapäivään. Hän tapasi sanoa: Ei en suuret tulot, vaan pienet menot tekevät ihmisestä vakaavaraisen. Tämä on tismalleen totuus, joka pitäisi muistaa myös oman henkillökohtaisen Voimamme kohdallakin.

Itse olen pyrkinyt jo kauan aikaa rakentamaan tärkeiden päivien läheisyyteen seremonioita ja maagista työskentelyä. Teen näiden päivien aikaan suojaukset, puhdistukset, uudistukset, amuletit ja manifestoinnit. Otan lisäksi vastaan johdatusta, joka virtaa paljon laajempana voimapäivien aikana. Meditoin ja hiljennyn. Teen sen mielläni myös Sinun kanssasi ja siksi yhä syvemmin olen päätynyt tekemään esimerkiksi kanavointeja, seremonioita ja erinlaisia hoitopäiviä näinä ajankohtina. Seuraamalla Rakkaudentähden posteja pysyt mukana.

 

Viisi muistisääntöä Voimapäivistä

1. Voimapäivä on aktiivinen noin 3 päivää ennen ja jälkeen varsinaisen H-hetken. Voit siis tehdä oman ilmentämisen työsi noin 7 päivän ajanjaksolla ja silti hyödyt vaikutuksista. Tärkeintä on tietää, mitä tehdään.

2. Voimapäivänä ei tarvi aina työskennellä täysillä. Pysyäksesi rytmissä yksikin pieni teko ja huomion osoitus riittää jolloin et tipahda vaunusta. Tärkeintä on ymmärtää miksi tehdään.

3. Voimapäivinä universumin energiat ovat vahvoja. Päivät nostavat pintaan prosesseja, parantumista ja joskus varjojakin puhdistuu. Tärkeintä on pysyä reagoimattomana.

4. Voimapäivinä manifestointi vahvistuu. Energia seuraa tiettyä teemaa esimerkiksi irtipäästämistä, rakentamista, uudistamista tai tulevaisuuden avautumista. Tärkeintä on ymmärtää, mihin suuntaan energia on menossa, jotta itse osaa asettua virtaan.

5. Yllä olevaan sääntöön liittyen Voimapäivinä voi myös kuluttaa energiaansa, koska päivän värähtely on voimallinen. Siksi on tärkeää tiedostaa tuleva voimapäivä ja valmistua siihen jo hieman etukäteen.

 

Ilmottaudu mukaan seuraavaan Voimapäivän seremoniaan!

Share →

One Response to Viisi muistisääntöä voimapäivistä

  1. Terttu sanoo:

    Ilmoittaudun mukaan seuraaviin ilmaisiin Voimapäivän seremoniaan! Kiitos 🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

f772667513e760216fbe3e9d095b7d7b----------------