65.00600.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Rakkaudentähti pitää kesäjuhlan, joka on samalla kesäkoulu 7-10.7.2022

Paikalle mahtuu 30 henkeä. Jos haluat mukaan puolison, hänelle täytyy ostaa oma lippu.

Paika: Tuomiston Kartano https://www.tuomistonkartano.fi/

Sisältää ruuan ja majoituksen. Ruoka on kasvista (lakto-ovo). Buffee pöytä kaikilla aterioilla. Luomua ja paljon villiyrttejä. Ruokavalioista huomioitaan Gluteeniton, Laktoorison ja omat allegiat.

Majoitukseen kuuluu lakanat ja saun perjantai-iltana sekä kylpypalju.

Juhla alkaa torstaina kanavointitilaisuutena klo 17.00 alkaen. Paikalle voi tulla jo aiemmin. Päivällä kokoonnumme ryhmänä ja tutustumme toisiimme. On myös mahdollisuus jutella Anun kanssa. Muina päivinä Ohjelmassa meillä on kanavointia ja opetusta kivillä parantamisesta ja kanavoimisesta. Opiskelemme myös yrttien käyttöä magiassa esimerkiksi suitsuttamista ja maagisten pussien tekemistä. Jokainen saa valmistaa sunnuntaina itselleen maagisen pussiin kotiin vietäväksi.  Teemme meditaatioita ja lauantai-iltana meillä on shamanistinen kaakao-seremonia. Kaakaota ei ole pakko juoda.

Omat rummut ja soittimet voi ottaa mukaan. Jos olet muusikko ja sinulla on omia lauluja, niitä voi esittää illanvietossa. Jos teet tulkintoja, voit tarjota aikoja asiakkaille nelipäiväisen kesäjuhlan aikana. Voit myös halutessasi tehdä vaikka näytehoitoja.

Mukana paljon vapaa-aikaa, mahdollisuus jutella Anun kanssa omiin opiskeluihin liittyvistä asioita ja yhteistä illanviettoa.

Osallistumismaksu maksetaan Rakkaudentähdelle. Osamaksu täytyy olla maksettu loppuun viimeistään Heinäkuussa 2022.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Maksan juhlan osamaksulla, Maksan juhlan yhdessä erässä

96baad5720258b561fa2caafa3c01f34RRRRRRRR