264.00

Avaudu huikeiden valomeditaatioiden maailmaan! Vastaanota kattava työvälinepakki loppulämäksi. Saat yhteensä 17 huikeaa meditaatiota sekä kattavan tietopaketin, joiden avulla meditaatiot onnistuvat. Et ole enää koskaan neuvoton, et ole enää koskaan yksin, henkioppaat ovat aina ulottuvillasi….meditaatiosi päässä!

VAIN tämän viikonlopun tarjous kurssista -57,58% = 112€

+ MEDITAATIOLAHJA 3+1 meditaatiota heti sähköpostiin

+ BONUS meditaatio kurssin lopussa. HUOM! Ainoastaan Black Friday -tilaajille.

Lisälahjan arvo on 69,60 eur.

Alennuksesi on yhteensä mieletön, hullu, ällistyttävä: -221,60 euroa!

Saat siis 112 eurolla (tai 11,20 /kk) yhteensä 321 euron arvoisen loppuelämääsi edistävän voimapaketin!

Tilauksen voi maksaa osissa, mutta varaus täytyy tehdä tarjousaikana. Tarkempi erittely kurssista tämän sivun alaosassa.

Kuvaus

Meditaatio eli hiljentyminen on oman sisäisen Jumalallisen Äänen äärelle hiljentymistä ja matkustamista tutkimassa universumin salaisuuksia. Meditaatiolla voidaan tehdän monimuotoista parannusta ja edistää henkistä avautumista. Meditaatiosta on tutkittujakin teveysvaikutteita. Kuka tahansa voi oppia meditoimaan. Rakkaudentähden meditaatiokurssilla opiskellaan Henkisesti avautuneelle tai Henkimaailmasta kiinnotuneelle ihmiselle sopivia meditaatioita. Kurssi kuuluu osana Akatemian opiskelua eli Akatemialaisten ei tarvi ilmottautua erikseen.

Lähdemme opiskelemaan meditaatiota 12 kuukauden kurssilla. Tällä kurssilla puhutaan meditaatioon liittyvistä perusteista, sen mahdollisista ongelmakohdista, kuinka luoda oma meditaatiotilasi ja myös hieman kuinka usein meditoidaan. Blakc Friday lähtösykäyksenä saat Rakkaudentähden 3 meditaatioäänitettä MP3 muodossa sähköpostiisi (rahameditaatio, taikaluolameditaatio ja taikametsämeditaatio).  Lisäksi saat yllätysmeditaation!

Kurssilla toimitamme pienen PDF -teoriapaketin sekä kuukausittaisen MP3 meditaatioäänitteen  sinulle sähköpostiin alkaen Tammikuu 2020. Saat kurssilta kattavan paketin Meditaatioiden aiheina ovat:

 1. Yhden Lähteen perusmeditaatio
 2. Enkelimeditaatio
 3. Kristallimeditaatio
 4. Puhdistusmeditaatio
 5. Maadoittumismeditaatio
 6. Parannusmeditaatio
 7. Chakrameditaatio
 8. Maailmanpalvelusmeditaatio
 9. Henkiopasmeditaatio
 10. Korkein Itse -meditaatio
 11. Aurinkomeditaatio
 12. Kuumeditaatio
 13. BLACK FRIDAY BONUS: Yllätysmeditaatio Uudelle Vuodelle 2021