444.00

Plätkytin on Shamanistinen suojaava taikaväline ja soitin. Se valmistetaan täysin uniikkina Sinulle. Idea Platkyttimeen on tullut Shamanistisessa seremoniassa, jossa parantajahenget tulivat kysymään, missä minulla on tämä väline? Platkyttimen pitkät kaislat ovat teräviä ja ne rikkovat tehokkaasti kaikilta astraalitasoilta negatiivisia energiarakenteita. Se hajottaa erittäin tehokkaasti ihmisen mielen harhoja ja auttaa näkemään kirkkaan totuuden ytimen. Sen avulla voidaan hajottaa ja puhdistaa sairauksia ja tehdä tietä valon maailmassa. Se on eräänlainen valomiekka, jota voi käyttää myös yhdessä puhdistavan savun kanssa. Siinä yhdistyvät valon, maan ja ilman elementit. Pienet vesipisaroita muistuttavat kristallit tuovat siihen veden elementtiä ja tähtien välkettä.

Sen ääni on rauhoittava ja ajatuksia keskittävä. Se tuo uutta ilmaa ihmisen ympärille ja auttaa avautumaan. Tältä se kuulostaa:

Platkytin valmistetaan aina tiettyyn kuunvaiheeseen täysin Sinulle suunniteltuna. Siihen tulee erinlaisia linnunsulkia. Tässä kuvassa olevassa versiossa on 7 fasaanin pyrstösulkaa ja 7 pikimustaa korpin siipisulkaa. Käyttämäni langat ovat luonnonmateriaalia villaa ja puuvillaa. Platkyttimen keskustaan asetetaan tiukasti kristallisydän. Kristallisydän voi olla mm. ruusukvartsia, obsidiaania, savukvartsia, ametistia tai vuorikidettä.

Plätkyttimen pitkät piiskamaiset kaislaheinät hajottavat ilmasta ja astraalista negatiivisen energian. Sitten se kerää negatiiviset energiarippeet pois huoneesta. Sulat puolestaan laittavat kaiken energian uudelleen liikkeelle. Plätkyttimen perässä roikkuvat puuhelmet toimivat maadottavana johdattimena, jota pitkin vanhat energiat saavat palata maan poveen muuntumaan jälleen elämää rakentavaksi voimaksi.

Lisäksi Plätkyttimen pitkissä kaislaheinissä on kiinitettynä 12 aitoa Swarovskin kristallia. Kristalleista loistava valo levittää korkeimman valomaailman parantavan valon huoneeseen ja tuo korkeiden valohenkien suojauksen. Plätkyttimessä on myös suojaus käyttäjälleen. Se toimii astraalimaailmassa kuin kristallihaarniskana.

Jokaisessa Plätkyttimessä on mukana oma parantava henki. Kaikki osat liitetään siihen shamanistisen rukouksen tilassa ajatellen lopullista käyttäjää. Säilytäthän sitä kunniallisella paikalla ja olethan tarkkana, ettei kukaan muu pääse käyttämään sitä. Se toimitetaan kauniissa suojatussa laatikossa pakattuna arvonsa mukaisesti. Plätkytin on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten sitä täytyy kohdella varovasti ja kunnioittavasti.

Platkyttimeen kuuluu tietysti henkilökohtainen tulkinta Sinulle kaikista elementeistä, miksi ne ovat mukana sinun soittimessasi.