112.00

Vaurausmagneetti- rukousnauhaan on laitettu hieman harvinaisempia arvokkaita korukiviä, jotka auttavat eheytymään raskaasta elämäntilanteesta, hallitsemaan omaa taloutta sekä tietysti rukousnauhassa on vaurausmagneettina toimiva vaurauden kivi. Rukousnauhassa on kullan värinen ankh-riipus symboloimassa Egyptiläistä vaurauden magiaa. Hieman arvokkaammat korukivet tuovat omalta osaltaan korkealaatuista vaurauden energiaa tähän ainulaatuiseen voimakoruun, joka sidotaan aina kantajalleen henkilökohtaisesti.

Tummansininen Ioliitti auttaa vapautumaan velkataakoista ja hallitsemaan taloutta.  Se myös auttaa pääsemään yli raskaista tilanteista ja inspiroi pitkäjänteisyyttä. Ioliitti on shamaanikivi, joka auttaa sinua visualisoimaan ja saattamaan visiot todeksi materiassa. Auttaa saavuttamaan tavoitteita. Auttaa ottamaan uusia askeleita ja ratkaisemaan ongelmia rakkaudessa. Lisää joustavuutta. Auttaa löytämän elämässä oikeaan suuntaan.

Vihreä Apatiitti on manifestoimisen ja sydänkeskuksen kivi. Se auttaa kohottamaan kaiken luomisen työn sydänkeskuksen tasolle. Se auttaa puhdistamaan oman luomisen työn niin, ettei sinun tarvitse enää vetää puoleesi vanhoja tuttuja niukkuuden oppiläksyjä. Se auttaa myös näkemään, mitä sydämesi todella tahtoo vetää puoleensa. Auttaa avautumaan ottamaan vastaan kaikkea vaurautta ja hyvää.

Kulta-musta pyriitti on tämän rukousnauhan viritetty vaurausmangeetti. auttaa sinua uskomaan, että olet kaiken vaurauden arvoinen. Se auttaa itsearvostuksen kohottamiseen. Kivi vetää puoleensa vaurautta ja auttaa ratkaisemaan rahaonelmia. Lisäksi pieniä kultaisia pyrittihelmiä houkuttelemassa universumin tähtipölyä ja kaikki sielusi rikkaudet auki ja läsnäolvevaksi tähän elämään.

Kaupan päälle Syyskuun loppuun saakka! Rukousnauhan matkassa toimitetaan pieni pullollinen vaurauseliksiisiä (ei sisäiseen käyttöön), joka sisältää täyden kuunkierron voimalla uutettua kesällä 2019 nelilehtisistä onnenapiloista ja niiden kukinnoista sekä Simoniemestä kerättyä maagista voimaa sisältävää Juhannuskastetta Juhannusyön pikkutunteina. Sirottamalla yksi pisara vettä kulta-mustan pyriitin päälle kirkastat rukousnauhasi voimaa. Paketissa toimitetaan vauvauseliksiirin takrempi käyttöohje.

Jälkitoimituksessa olevassa rukousnauhassa voi olla 2-3 kk toimitusaika riippuen, milloin saamme tilattua lisää kyseisiä helmiä verkkokauppaan.

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Paino 200 kg