72.00

Buddhista värähtelyä universumin sydämestä. Rukousnauhassa on riipuksena 30 mm halkaisijaltaan pyöreä antiikkisen värinen chakrariipus, jossa on etuosassa upotettuna 7 parantavaa kiveä ja takaosassa kaiverrettuna charkojen symbolit. Riipus toimii suojaavana shamanistisena peilinä ja värähtelee ikiaikaista maadoittavaa chakroja tasapainottavaa sekä auraasi vahvistavaa värähtelyä.

Rukousnauhan pääkivet ovat kivettynyttä vanhaa puuta Äiti-maan aikojen alusta. Valkoinen kivettynyt puu yhdistää Sinut Valkoisen Veljes- ja Sisrakunnan värähtelyyn sekä puhtaaseen sielusi olemuspuoleen. Valkoinen värinä symboloi viattomuutta, Pyhää Henkeä ja myös sitä Pyhää ikuista tulta, joka palaa universumin sydämessä. Valkoinen kivettynyt puu auttaa maadoittumaan Äiti-maan uuden ajan sydänkeskukseen ja tuo saatavillesi Maan korkeamman ulottuvuuden energioita. Siinä värähtelee olemassaolomme korkeammat taajuudet samalla, kun se aukaisee yhteytemme ikiaikaisiin akaashisiin tiedostoihimme.

Rukousnauhan korukivenä on Lapis Latsuli, joka edustaa universumin syvän sinistä värähtelyä sekä Neitsyt Marian sinistä tähtiviittaa. Lapis Latsuli tuo tähtien syvällisen energian tähän koruun ja yhdistää sielusi säikeet yhä vahvemmin osaksi kosmista kudelmaa.

Muina kivinä korussa on kirkasta kristallia, joka taittaa timantin tavoin valon säteitä. Kirkas facettihiottu kristalli toimii myös suojaavana kivenä tässä nauhassa. Se levittää valon säihkeitä ympärillesi ja torjuu kaiken matalamma negatiivisen energian.

Rukousnauha on ennakkotilauksessa. Toimitusaika vaihtelee noin 5 viikosta 3 kuukauteen. Ennakkotilaaja saa nauhan edullisemmalla hinnalla, jossa on huomioitu pitkä toimitusaika. Nauhan tarvikkeet tilataan tällä kertaa isommasta luotettavasta tukusta, joten voimme taata sujuvamman toimituksen.

Riipus on materiaaliltaan ”Titanium steel”. Metalli on nikkelitön, lyijytön ja kadmium- vapaa.

6 varastossa

Osasto: