72.00

Tässä rukousnauhassa on erikoinen tiibetin tektiitti, moldaviitti tai meteoriitti -kivi hopeoidussa helmihäkissä riipuksena.   Kaikissa nauhoissa on lisäksi Danburiittia ”DNA-kristallia” joka on myös yksi Synergy 12 kristalleista sekä yksi Satayloka Azeztuliitti, joka on ylösnousemuskivi. Sitä löytyy Tiibetin ylängöltä paikasta, jota kutsutaan maapallon kruunuchakraksi. Sen voima johdattaa sinua energiatransformaatioon ja korkeammille olemisen tasoille.

Tiibetin tektiitti on harvinaisen voimakkaan värähteistä kiveä. Se vahvistaa auraa ja auttaa työskentelemään henkisesti. Tiibetin tektiitti auttaa nostaman ihmisen henkistä värähtelyä. Erityisesti Tiibetin tektiitti on nk. korkean frekvenssin kiviä. Ne ovat niin kutsuttuja Synergy 12 kiviä, jotka kuuluvat yksiin korkeimmin värähtelevistä kristalleista. Tiibetin tektiitin kanssa nauhassa Danburiitin ja Satayloka azeztuliitin lisäksi ruusukvartsia tai amazoninittia sekä kuukiveä tai meriopaalisiruja.  Nauhan energia on jännittävä tähtienväinen feminiininen energia.

Moldaviitti kanavoi ulottuvuuksien välisiä yhteyksiä ja suodattaa tärkeitä muutoksia elämässä – se on yksi voimakkaimmista uuden ajan kivistä. Moldaviitti kuljettaa ajassa, sallii pääsyn henkiseen tietoon ja saattaa jopa kohottaa tietoisuuden tasoa. Moldaviitti on myös Synergy 12 kiviä ja sen sanotaan sisältävän tähtien pölyä. Moldaviitin kanssa nauhassa Danburiitin ja Satayloka azeztuliitin lisäksi vuorikristallia ja vihreä sävyistä Jadea tai vihreitä kristalleja. Nauhan energian on valloittava uuden ajan sydänergia.

Meteoriitin taas sanotaan aukaisevan kolmatta silmää ja vahvistavan inter-dimensionaalista kommunikointia ja matkustamista. Meteoriitin kanssa nauhassa Danburiitin ja Satayloka azeztuliitin lisäksi ruusukvartsia ja meriopaalia. Tämän nauhan energian on rakkaudellisen näkijän sydänenergia.

Kaikki yllä mainitut kivet syntyvät meteoriitin törmätessä maahan, joten kyseessä on todella avaruusenergioita sisältävät kivet! Rukousnauhaa voidaan käyttää apuna meditaatiossa.

Koska tämän nauhan kivet ovat harvinaisia, rukousnauhan toimitusaika saattaa olla joskus noin 5-8 viikkoa.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) 000992 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tässä rosariossa on meteoriittia tai tiiberin tektiittiä helmihäkissä! Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

Lue enemmän rukousnauhasta täältä!

 

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä riipuksena metallinen Risti .

Ostovelvollisuus syntyy, kun olemme sopineet lopullisesti rukousnauhan valmistamisesta ja aktivoimisesta Sinun käyttöösi. Mukaan toimitetaan kolmet eri rukoukset sähköpostilla pdf muodossa.

Rukousnauhat pakataan kauniiseen lahjapakettiin silkkipaperiin käärittynä.

Itsellesi, ystävälle lahjaksi, häälahjaksi tai vaikka kummilahjaksi.