68.00

Erikoisrukousnauhassa on riipuksena meriopaali. Lisäksi rukousnauhassa on parantavia luonnonkiviä valintasi mukaan 8 helmeä vaaleanpunaista sydäntä hoitavaa ruusukvartsia tai vaaleanvihreää rohkeuden ja totuuden kiveä amazoniittia. (Katso sivun lopusta tarkempi kuvaus nauhasta)

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 00051 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Erikoisrukousnauhassa on riipuksena meriopaali. Lisäksi rukousnauhassa on parantavia luonnonkiviä valintasi mukaan 8 helmeä vaaleanpunaista sydäntä hoitavaa ruusukvartsia tai vaaleanvihreää rohkeuden ja totuuden kiveä amazoniittia.

Nauhassa on seitsemän kymmenikköä kirkkaita kristallihelmiä ja koristeena valkoisen opaalin väriseksi käsiteltyjä kristallihelmiä. Seitsemän kymmenikön rukousnauhaa kutsutaan Serafi rukousnauhaksi tai Franciscuksen rukousnauhaksi, josta sanotaan, että jokainen kymmenikkö kuvastaa yhtä Äiti Marian iloista.

Nauha mahtuu pään läpi kaulassa kannettavaksi. Kun nauhaa käytetään rukoillessa tai meditoidessa, se varastoi korkeita värähtelyjä ja luovuttaa niitä kantajalleen muodostaen jatkuvan suojaavan ja hoitavan energian. Kaikki nauhat aktivoidaan ja puhdistetaan ennen toimittamista. Nauha toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa ja lähetämme myös sähköpostilla rukoukset ja käyttöohjeet.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli on kivimaailman ehdoton yleisparantaja ja puhdistaja; se vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kivi puhdistaa, lataa ja virkistää. Vuorikristalli kuuntelee, vastaanottaa, säilyttää ja vahvistaa sydämen toiveet sekä toimii puhtaana ja selkeänä kanavana maailmankaikkeuteen. Vuorikristalli toimii puhdistajana, se virittäytyy ihmisen omalle värähtelytaajuudelle ja poistaa energiatukoksia kehosta. Kivi parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Vuorikristalli sekä lähettää että vastaanottaa energiaa. Se vahvistaa muiden parantavien kivien energiat.

Ruusukvartsin herkkä vaaleanpunainen värähtely lähettää lempeää rakkautta ympärilleen. Ruusukvartsi on tunnettu kautta historian pyyteettömän rakkauden kivenä: ruusukvartsi yhdistetään fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi auttaa avaamaan sydänchakraa, jotta olemme valmiimmat tasapainoisesti sekä ottamaan vastaan että antamaan rakkautta.

Amazoniitti on alunperin nimetty Amatzon joen mukaan, koska sen uskottiin pitävän sisällään samanlaista voimaa ja mystisyyttä kuin tuo valtava jokikin, mutta kristallitarujen mukaan se yhdistetään myös Amatzonissa asuneeseen soturiheimoon, joka koostui vain naisista. Kiven rauhoittava ja tasapainottava energia hoivaa henkeäsi sekä sieluasi ja rohkaisee sinua etsimään itseäsi ja omaa totuuttasi syvältä itsestäsi.

Lisätiedot

Paino 200 kg