68.00

Tässä rukousnauhassa on erikoinen kivi timanttishungiitti helmihäkissä riipuksena. Shungittii jo itsessään tiedetään olevan oikea superkivi ja timanttishungiitti on tästä vielä voimakkaampi versio. Nauhaan voidaan muuten laittaa intuition mukaan muita kiviä. Helmihäkki on hopeoitua metallilankaa, saattaa sisältää nikkeliä.

Tietoa shungiitista:

Voimakasvärähteinen ja metafyysisesti monipuolinen Uuden Ajan auttaja. Juurichakralle ja Maatähti-chakralla oivallinen hoitaja. Tärkein ominaisuus on tasapainon palauttaminen ihmisen sähkö- ja magneettikentissä. Sillä on kyky ylläpitää ja palauttaa ihmisen energiat ja suojata ympäristön haittavaikutuksilta. Sen säännöllinen käyttö tasoittaa elimistön energioita, sekä lataa ja vahvistaa elimistön biokenttää. Toisin sanoin, shungiitti palauttaa biokentän perustasolle. Sydämen kohdalla kannettuna se on erittäin hyvä sydämelle.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 000991 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Biokenttää energisoivan rukousnauhan riipuksena on timanttishungiittia helmihäkissä! Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

Lue enemmän rukousnauhasta täältä!

 

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä riipuksena metallinen Risti .

Ostovelvollisuus syntyy, kun olemme sopineet lopullisesti rukousnauhan valmistamisesta ja aktivoimisesta Sinun käyttöösi. Mukaan toimitetaan kolmet eri rukoukset sähköpostilla pdf muodossa.

Rukousnauhat pakataan kauniiseen lahjapakettiin silkkipaperiin käärittynä. Hinnat sisältävät postikulut.

Itsellesi, ystävälle lahjaksi, häälahjaksi tai vaikka kummilahjaksi.

Lisätiedot

Paino 200 kg