143.00

UUTTA! Rukousnauhan mukana toimitetaan käyttö-hoitovideo YouTuben linkkinä.

Erityisherkkä ihminen on herkkä ympäristölle ja imee itselleen hyvin helposti negatiiviset ja raskaat energiat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin. Erityisherkät ihmiset kärsivät monesti yliherkkyyksistä ja mm. sähkö- ja magneettikenttävärähtelyistä. Erityisherkkää kuormittavat niin melu, suuret ihmisjoukot, wifi- verkot, sähkölaitteet, kemikaalit kuin erinlaisista matkapuhelimista, tietokoneista, mikroaaltouuneista jne. peräisin olevat värähtelyt. Erityisherkälä on tekemistä oman elämänsä kanssa, koska hän on yleensä voimakas empaattiko. Hänen henkinen rakenne on pehmeä ja avoin. Hän tarvitsee erityistä tukea pystyäkseen selviämään arjen haasteista. Rukousnauhan kunziittikivi valitaan jokaiselle intuitiivisesti joko vihreä tai violletti.

  • Kunziittiriipus (vihreä tai violletti) + Sugiliitti + Lepidoliitti + Musta turmaliini

Sivun alaosasta löydät kivien tarkemmat selitykset!

Mukana PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

Rukousnauhan tilaajan ohje: https://www.rakkaudentahti.fi/rukousnauhojen-tilaajan-ohje/

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vaaleanpunainen Kunziitti on erittäin korkeasti värähtelevä kivi, jonka vähentää turvattomuuden tunnetta ja rauhoittaa ylivilkasta mieltä. Se auttaa ihmistä kasvamaan ja kehittymään henkisesti ja ihmisenä tässä elämässä. Se auttaa palautumaan voimakkaasta fyysisestä stressistä ja hoitaa sydänkeskusta. Kunziitin voima voi olla joskus niin vahva, että se aiheuttaa fyysistä pahoinvointia. Tämä on merkki fyysisestä puhdsitumisesta ja kehon detoksikaatiosta. Se auttaa erityisesti ihmisiä, jotka ovat joutuneet sulkeutumaan ympäristöltä ja sosiaalisilta suhteilta suojellakseen omia herkkiä energioita.

Vihdeä kunziitti eli Hiddeniitti avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota.Vihreä Hiddeniitti tuo voimakasta kevyttä elämänergiaa kantajalleen ja auttaa herkkävärähteistä auraa eheytymään kokonaiseksi.

Sekä Hiddeniitti(vihreä kunziitti) että Kunziitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään.

Musta Turmaliini on voimakas shamaanikivi. Turmaliinin liitettäviä ominaisuuksia on joustavuus, objektiivisuus, myötätunto, positiivinen transformaatio, kestävyys ja ymmärrys. Se vähentää pelkoja ja auttaa luottamaan itseensä. Se auttaa ymmärtämään itseä ja muita. Auttaa pääsemään yli paranoiasta. Musta turmaliini auttaa maadoittumaan. Se on puhdistava kivi, joka postaa emotionaalisesta kehosta negatiiviset ajatukset, ahdistuksen, vihan tai arvottomuuden tunteita. Se auttaa vapautumaan kaikenlaisista riippuvuuksista, aineiden väärinkäytöstä sekä lohdutuksen tarpeesta. Lisäksi se  hoitaa ja vapauttaa itsemurha-ajatuksista tai itsenä vahingoittavista suuntauksista, joita erityisherkillä ihmisillä on muita yleisemmin.

Sugiliitti on yksi erityisherkän ihmisen peruskivi. Se sisältää violettiliekin energiaa. Se muodostaa ihmisen ympärille suojaavan lempeän kerroksen. Se nostattaa ihanaa vapauden tunnetta. Se auttaa ymmärtämään, että kaikki on hyvin ja ohjaa ihmistä kohti sielun tarkoitusta. Se auttaa lapsia (sisäistä lasta) tuntemaan olevansa turvassa ja olemaan yhteydessä ympäröivään maailmaan. Auttaa vapautumaan liiallisesta tunteellisuudesta ja taipumuksesta tulla käytetyksi hyväksi ihmissuhteissa. Sugiliitti on erityinen emotionaalisen kehon parantaja. Sugilite on loistava apu vihan, vihamielisyyden, mustasukkaisuuden ja ennakkoluulojen poistamiseksi. Se kannustaa anteeksiantoon ja antaa kykyä rakastaa ja olla rakastettu ilman ehtorakenteita. Se auttaa työskentelemään ryhmässä edistämällä ryhmän sisäistä kommunikaatiota.

Lepidoliitti on rauhoittava ja tyynnyttävä mineraali yliaktiiviselle mielelle, se tuo tasapainoa ja vähentää stressiä. Se on yksi parhaista mielialoja tasapainottavista kivistä. Lepidoliittu auttaa tulemaan alas voimakkaista tunnekokemuksista. Emotionaalisella tasolla lepidoliitti auttaa vapautumaan muiden ihmisten vaikutusten alaisuudesta, se vahvistaa omaa tilaa.  Litiumkiille sisältää lepidoliittia. Tämä lempeä parantava kivi stimuloi kaikkia chakroja, poistaen energiatukoksia, jotka estävät sinua olemasta todella onnellinen. Lepidoliitin rauhoittavat ja sisäistä hiljaisuutta edistävät energiat luovat rukousnauhan kantajalle kuin kehdon, jonka sisällä on turvallinen olla.

Lisätiedot

Paino 200 kg
Vaihtoehdot

Herkimer timantti, Hiddeniitti, Kunziitti, Timanttishungiitti

a2f501e5d412fa3b1369b5266955b984NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN