89.00

Erityisherkkä ihminen on herkkä ympäristölle ja imee itselleen hyvin helposti negatiiviset ja raskaat energiat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin. Erityisherkät ihmiset kärsivät monesti yliherkkyyksistä ja mm. sähkö- ja magneettikenttävärähtelyistä. Erityisherkkää kuormittavat niin melu, suuret ihmisjoukot, wifi- verkot, sähkölaitteet, kemikaalit kuin erinlaisista matkapuhelimista, tietokoneista, mikroaaltouuneista jne. peräisin olevat värähtelyt. Erityisherkälä on tekemistä oman elämänsä kanssa, koska hän on yleensä voimakas empaattiko. Hänen henkinen rakenne on pehmeä ja avoin. Hän tarvitsee erityistä tukea pystyäkseen selviämään arjen haasteista. Rukousnauhaa on neljää eri tyyppiä. Nämä kaikki nauhat tilataan ennakkotilauksena, koska niihin tulee erikoiskiviä. Toimitusaika vaihtelee 1-3 kk välillä riippuen, mitä kiviä joudun varaamaan tukusta.

  • Kunziittiriipus + Sugiliitti + Lepidoliitti + Musta turmaliini
  • Herkimerriipus + Sugiliitti + Lepidoliitti + Musta turmaliini
  • Hiddeniittiriipus + Sugiliitti + Lepidoliitti + Musta turmaliini
  • Timanttishungiittiriipus + Sugiliitti + Lepidoliitti + Musta turmaliini

Sivun alaosasta löydät kivien tarkemmat selitykset!

Mukana PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vaaleanpunainen Kunziitti on erittäin korkeasti värähtelevä kivi, jonka vähentää turvattomuuden tunnetta ja rauhoittaa ylivilkasta mieltä. Se auttaa ihmistä kasvamaan ja kehittymään henkisesti ja ihmisenä tässä elämässä. Se auttaa palautumaan voimakkaasta fyysisestä stressistä ja hoitaa sydänkeskusta. Kunziitin voima voi olla joskus niin vahva, että se aiheuttaa fyysistä pahoinvointia. Tämä on merkki fyysisestä puhdsitumisesta ja kehon detoksikaatiosta. Se auttaa erityisesti ihmisiä, jotka ovat joutuneet sulkeutumaan ympäristöltä ja sosiaalisilta suhteilta suojellakseen omia herkkiä energioita.

Vihdeä kunziitti eli Hiddeniitti avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota.Vihreä Hiddeniitti tuo voimakasta kevyttä elämänergiaa kantajalleen ja auttaa herkkävärähteistä auraa eheytymään kokonaiseksi.

Sekä Hiddeniitti(vihreä kunziitti) että Kunziitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään.

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Shungiitti on oimakasvärähteinen ja metafyysisesti monipuolinen Uuden Ajan auttaja. Juurichakralle ja Maatähti-chakralla oivallinen hoitaja. Tärkein ominaisuus on tasapainon palauttaminen ihmisen sähkö- ja magneettikentissä. Sillä on kyky ylläpitää ja palauttaa ihmisen energiat ja suojata ympäristön haittavaikutuksilta. Sen säännöllinen käyttö tasoittaa elimistön energioita, sekä lataa ja vahvistaa elimistön biokenttää. Toisin sanoin, shungiitti palauttaa biokentän perustasolle. Sydämen kohdalla kannettuna se on erittäin hyvä sydämelle.

Musta Turmaliini on voimakas shamaanikivi. Turmaliinin liitettäviä ominaisuuksia on joustavuus, objektiivisuus, myötätunto, positiivinen transformaatio, kestävyys ja ymmärrys. Se vähentää pelkoja ja auttaa luottamaan itseensä. Se auttaa ymmärtämään itseä ja muita. Auttaa pääsemään yli paranoiasta. Musta turmaliini auttaa maadoittumaan. Se on puhdistava kivi, joka postaa emotionaalisesta kehosta negatiiviset ajatukset, ahdistuksen, vihan tai arvottomuuden tunteita. Se auttaa vapautumaan kaikenlaisista riippuvuuksista, aineiden väärinkäytöstä sekä lohdutuksen tarpeesta. Lisäksi se  hoitaa ja vapauttaa itsemurha-ajatuksista tai itsenä vahingoittavista suuntauksista, joita erityisherkillä ihmisillä on muita yleisemmin.

Sugiliitti on yksi erityisherkän ihmisen peruskivi. Se sisältää violettiliekin energiaa. Se muodostaa ihmisen ympärille suojaavan lempeän kerroksen. Se nostattaa ihanaa vapauden tunnetta. Se auttaa ymmärtämään, että kaikki on hyvin ja ohjaa ihmistä kohti sielun tarkoitusta. Se auttaa lapsia (sisäistä lasta) tuntemaan olevansa turvassa ja olemaan yhteydessä ympäröivään maailmaan. Auttaa vapautumaan liiallisesta tunteellisuudesta ja taipumuksesta tulla käytetyksi hyväksi ihmissuhteissa. Sugiliitti on erityinen emotionaalisen kehon parantaja. Sugilite on loistava apu vihan, vihamielisyyden, mustasukkaisuuden ja ennakkoluulojen poistamiseksi. Se kannustaa anteeksiantoon ja antaa kykyä rakastaa ja olla rakastettu ilman ehtorakenteita. Se auttaa työskentelemään ryhmässä edistämällä ryhmän sisäistä kommunikaatiota.

Lepidoliitti on rauhoittava ja tyynnyttävä mineraali yliaktiiviselle mielelle, se tuo tasapainoa ja vähentää stressiä. Se on yksi parhaista mielialoja tasapainottavista kivistä. Lepidoliittu auttaa tulemaan alas voimakkaista tunnekokemuksista. Emotionaalisella tasolla lepidoliitti auttaa vapautumaan muiden ihmisten vaikutusten alaisuudesta, se vahvistaa omaa tilaa.  Litiumkiille sisältää lepidoliittia. Tämä lempeä parantava kivi stimuloi kaikkia chakroja, poistaen energiatukoksia, jotka estävät sinua olemasta todella onnellinen. Lepidoliitin rauhoittavat ja sisäistä hiljaisuutta edistävät energiat luovat rukousnauhan kantajalle kuin kehdon, jonka sisällä on turvallinen olla.

Lisätiedot

Paino 200 kg
Vaihtoehdot

Herkimer timantti, Hiddeniitti, Kunziitti, Timanttishungiitti

d3f355c0f09402ad576dd78c95f610b9{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{