59.90

Koska erityisherkällä on päivittäin monenlaisia tilanteita ja energiat vaihtelevat, voit tilata tästä loput kolme puuttuvaa kiveä, joita voit sitten intuition mukaan vaihtaa rukousnauhan helmihäkissä olevaksi kiveksi. Otamme huomioon tässä paketissa, minkä riipuskiven olet valinnut Erityisherkän rukosnauhaan ja laitamme pakettiin mukaan loput näistä neljästä vaihtoehdosta: Shungiitti, Hiddeniitti, Kunziitti tai Herkimer Timantti.

HUOM! Tämä tarjouspaketti toimitetaan vain lisäosaksi Erityisherkän rukosunauhalle, jonka voit varata ensin itsellesi tästä: Erityisherkän Rukousnauha

 

Osasto:

Kuvaus

Vaaleanpunainen Kunziitti on erittäin korkeasti värähtelevä kivi, jonka vähentää turvattomuuden tunnetta ja rauhoittaa ylivilkasta mieltä. Se auttaa ihmistä kasvamaan ja kehittymään henkisesti ja ihmisenä tässä elämässä. Se auttaa palautumaan voimakkaasta fyysisestä stressistä ja hoitaa sydänkeskusta. Kunziitin voima voi olla joskus niin vahva, että se aiheuttaa fyysistä pahoinvointia. Tämä on merkki fyysisestä puhdsitumisesta ja kehon detoksikaatiosta. Se auttaa erityisesti ihmisiä, jotka ovat joutuneet sulkeutumaan ympäristöltä ja sosiaalisilta suhteilta suojellakseen omia herkkiä energioita.

Vihdeä kunziitti eli Hiddeniitti avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota.Vihreä Hiddeniitti tuo voimakasta kevyttä elämänergiaa kantajalleen ja auttaa herkkävärähteistä auraa eheytymään kokonaiseksi.

Sekä Hiddeniitti(vihreä kunziitti) että Kunziitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään.

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Shungiitti on oimakasvärähteinen ja metafyysisesti monipuolinen Uuden Ajan auttaja. Juurichakralle ja Maatähti-chakralla oivallinen hoitaja. Tärkein ominaisuus on tasapainon palauttaminen ihmisen sähkö- ja magneettikentissä. Sillä on kyky ylläpitää ja palauttaa ihmisen energiat ja suojata ympäristön haittavaikutuksilta. Sen säännöllinen käyttö tasoittaa elimistön energioita, sekä lataa ja vahvistaa elimistön biokenttää. Toisin sanoin, shungiitti palauttaa biokentän perustasolle. Sydämen kohdalla kannettuna se on erittäin hyvä sydämelle.onka sisällä on turvallinen olla.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Herkimer timantti, Hiddeniitti, Kunziitti, Timanttishungiitti