78.00

Kun rukoilet kotona ja käytät nauhaa seremonioiden aikana, nauha kuljettaa Sinut kirjaimellisesti työskentelemään kanssamme. Olet läsnä seremoniassamme ja minä pystyn yhyttämään Sinuun. Kykenen auttamaan ja välittämään parantavaa värähtelyä voimallisemmin rukousnauhasi välityksellä. Samalla kytkeydyt omassa rukouksessa korkeille valon tasoille ja nauha latautuu täyteen valon tietoisuutta, jota se sitten jakaa Sinulle sopivassa muodossa, kun pidät nauhaa kaulassa.

Rukousnauhassa on Anun käsin tekemä ja työstämä Pihlajariipus. Pihlaja on perinteisesti noitien ja parantajien pyhä puu, joka suojelee ja antaa maagisia voimia. Kivet ovat parantavia shamanistisia kiviä kuten savukvartsi, ruusukvartsi, lumikvartsi tai tiikerinsilmä. Kivien lisäksi nauhassa on pieniä lasihelmiä välihelminä. Nauhan sidonta poikkeaa hieman muista Rakkaudentähden nauhoista ja sen toimitusaika on pidempi koska jopa riipus tehdään käsityönä kuunnellen Sinun korkeamman itsesi johdatusta. Riipukseen on mahdollista maalata shamanistinen symboli tai riimu.

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä riipuksena metallinen Risti .

Ostovelvollisuus syntyy, kun olemme sopineet lopullisesti rukousnauhan valmistamisesta ja aktivoimisesta Sinun käyttöösi. Mukaan toimitetaan rukousnauhan käyttöohje. HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

22 varastossa