199.90

Onnentalismaani -voimakoru on uniikki rukousnauha, joita tehdään vain rajoitettu erä Juhannuksen 2020 voimallisessa energiassa. Riipuksena Onnentalismaanissa on vuorikristallista tehty pieni pullo, jonne Anu valmistaa Juhannusöiden energioissa laventelitintuuraa. Tinktuuran annetaan levätä Juhannusaatosta kolme peräkkäistä yötä Keskiyönauringon alla. Lepin keskiyön auringon alla Rakkaudentähden voimakodassa siihen energisoituvat parhaat ja kauneimmat mahdolliset kesän, vaurauden ja luonnon henget. Lisäksi tintuuraan tulee loraus Anun valmistamaa onnen eliksiiriä, joka on tehty uuttamalla nelilehtisiä apiloita.

Laventeli tuo mukanaan kauniita unet. Se auttaa toteuttamaan toiveita, manifestoimaan pitkää elämää, suojelusta, rakkautta, vaurautta, terveyttä, kauneutta ja näihin kakottaa edellä mainittuihin juttuihin liittyvät kiroukset. Nelilehtinen apila on ehdoton onnen, rakkauden, vaurauden ja onnistuneen manifestoimisen symboli. Se tekee tästä nauhasta todellisen vaurauden magneetin.

Tinktuuraa tulee pullon sisälle muutama tippa, eikä sitä ole tarkoitettu sisäiseen käyttöön. Sen sijaan tinktuuran ja pullon mukana kannat Juhannuksen voimallista energiaa aina mukanasi.

 

Helminä rukousnauhaan tulevat:

Tansaniitti on transfomaation kivi, joka auttaa Sinua käymään läpi mitä ikinä haluatkaan muuttaa omassa elämässä. Tansaniitti auttaa yhdistymään Pyhään Rakkauteen. Se auttaa Sinua puhumaan sanoissasi sydämen kieltä ja näin manifestoimaan korkeinta mahdollista vaurautta elämääsi. Tansaniitti välittää kauttaan viollettiliekin energiaa, joten se tuo mukanaan voimakkaan myös suojauksen ja puhdistuksen.

Aurinkokivi tuo Onnentalismaaniin Elämäniloa, luovuutta, vaurautta ja hyväntuulisuuden värähtelyä. Se voimistaa itsensä parantavia voimia. Se balanssoi kaikki chakrat ja palauttaa elämänenergian kehojärjestelmään. Auttaa avautumaan itsen johtajuuteen ja puhdistaa manifestoimisen voimia, jotka syntyvät 2. chakran alueella.

Kunziitti tuo onnellisuutta ja harmoniaa. Se on suojaava kivi, joka karkottaa onnettomuuksia. Se eheyttää tunnekehoa. Se myös auttaa Sinua ymmärtämään ja tunnistamaan omia tarpeita ja tunteitasi. Näin kunziitti nostattaa tässä rukounsuhassa itsearvostuksen tunnetta ja auttaa Sinua pitämään sydämellä huolta itsestäsi.

Sateenkaarikvartsi pitää sisällään sateenkaaren voimia. Sateenkaaren päästä löytyy kulta-aarre. Tämä kvartsi on nauhassa kirjaimellisena onnen symbolina. Se auttaa sinua ylläpitämään positiivisuutta elämässä. Se  manifestoi rakkautta, vaurautta, terveyttä, onnellisuutta ja hyvää onnea. Se auttaa vetämään puoleensa oikeanlaisia ihmisiä ja onnekkaita tilanteita elämässä. Se on enkelimaailman ja harmonian symboli. Se auttaa parantamaan luovuutta ja elämään korkeampivärähteisillä taajuuksilla.

Rukousnauhan toimitus tapahtuu Heinäkuun viimeisellä viikolla tai Elokuun ensimmäisellä viikolla 2020.  Tinktuura valmistetaan kuitenkin jo Juhannuksena 2020.

6 varastossa

Lisätiedot

Paino 103 kg
Vaihtoehdot

Pelkkä Onnentalismaani 179.90, Talismaani ja korvakorut 199.90, Talismaani ja Tinktuura 199.90

c0f87ac3753e226da22770fdc95eee8aPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP