72.00

Tämä nauha on ennakkotilauksessa ja siksi on edullisempi tarjoushinta. Toimitus syksyllä 2019. Kaikki nauhat toimitetaan Jouluun mennessä. Kun teet tilauksen nyt, nauha ehtii pukinkonttiin. 

Tulkinta: Maagisen Lapsen Timanttisäde on voimakkaan intuitiivinen rukousnauha. Sen pääkivi on harvinainen luonnonkivi Lepidocrosiitti, joka balanssoi chakroja, aukaisee intuitiota ja tuo voimakkaan parannuksen ja tuen sisäiselle lapselle, joka on kaiken luomisen voimamme lähde. Sisäinen lapsesi avaa kykysi matkustaa henkimaailmaan. Hänellä on loppumaton mielikuvituksen voima ja mikään ei ole hänelle mahdotonta. Sisäinen lapsi on se osa kokonaisuudessasi, kenen kautta kanavoituvat kaikki luovat ratkaisut elämässä, mutta myös parantajan työssäsi. Sisäisen lapsen traumat ja haavat ovat yksi suurin syy henkisen kasvun etenemisen pysähtymiseen tai henkivoimiesi vajavaiseen toimintaan. Nauha puhdistaa manifestomisen voiman ja auttaa yhdistymään kaikista korkeimpiin henkioppaisiin. Kun sisäinen lapsi kokee olevansa turvassa ja ehyt, voit avautua oman Buddhisen itsen kauniille rakkauden värähtelyille. Tämä nauha auttaa yhdistymään sydämen syviin tuntemuksiin. Se auttaa myös manifestoimaan syvän ja rakkaudellisen sielusuhteen elämään.

Erikoisrukousnauhassa on riipuksena hopeoidussa helmihäkissä Herkimer timanttikvartsi. Lisäksi siinä on kirkkaan  ja punaisen kirjavaa Lepidocrosiittia, swarovskin kristalleja ja kauniita kimaltelevia meriopaaleja. Koristekivenä on kuukivi.

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Kuukivi avustaa tunteiden vapauttamisessa, mutta samalla vähentää ylireagointia. Kivi on rauhoittava.Kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus auttaa tulemaan tietoiseksi omista ja läheisten tunteista. Kuukivi lisää voimakkaasti intuitiota ja empatiaa; näin vahvistaen selvännäköisten kykyjen kehittymistä.

Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Sen avulla voi työskennellä eroon riippuvuuksista. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkigen värähtelyn ja sitä on hyvä käyttää meditaatiossa. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Se on erittäin suojeleva kivi. Ametisti helpottaa nukahtamista. Ametisti parantaa ja aktivoi sydänkeskusta. Ametisti lievittää myös voimakasta koti-ikävää.

Meriopaali edustaa intohimoista rakkautta. Se on kytköksissä kuun feminiiniseen voimaan. Opaali herättää sisäisen potentiaalisi. Se uudistaa energioitasi ja toimii fyysisenä parantajana. Opaali on sekä henkisellä että fyysisellä tasolla naiseuden kivi ja voi auttaa meitä mm. naisellisen hormonikierron tasapainottamisessa kuin myös naiseuden energioiden tasapainoisessa virtauttamisessa.

Kristalli vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Kristalli parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa.  Svarowskin kristalli on erittäin korkealaatuista kristallia.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaikakin pitenee.

Mukana PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

193 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisätiedot

Paino 200 kg
Vaihtoehdot

Angeliitti, Danburiitti, Morganiitti

789dd1f4e05428a29ff79a9f30d95908IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII