149.00

Käpyrauhanen on pieni lähes nestemäinen rauhanen aivojemme keskiosassa. Se on keskeisessä tehtävässä henkisen maailman kokemuksien kannalta. Käpyrauhanen on kolmas silmämme. Se on kaiken henkisen näkemisen keskipiste. Käpyrauhanen avautuu täyteen potentiaaliinsa sillä hetkellä, kun ihmisen tietoisuus valaistuu. Käpyrauhanen on pala kotiuniversumia, jonka sielu tuo mukaansa materiaan laskeutuessaan ihmisen elämään. Käpyrauhanen on nestemäistä valoa.

Käpyrauhasta aktivoivassa rukousnauhassa on voimakkaita kolmatta silmää ja käpyrauhasta vahvistavia, puhdistavia ja avaavia kiviä. Nauasta löytyvät Sugiliitti, Danburiitti, Kyaniitti, Aquamariini ja riipuksessa on Herkimer timantti. Nauha on voimakas työväline, jonka avulla voit buustata psyykkiset kyvyt ja tietoisuuden aivan uudelle taajuudelle! (lue sivun alta tarkemmin kivien merkitykset)

Mukana ladattava PDF paketti, jossa on paljon ohjeita rukousnauhasi käyttöön, säilytykseen ja huoltamiseen. Mm. Rukouksia eri tilanteisiin.

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Herkimer-timantti on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin. Herkimer auttaa näkemään korkealle, kun kolmas silmäsi lähtee avautumaan. Se yhdistää käpyrauhasen suoraan Luoja-Lähteen värähtelyyn.

Shugiliitti on voimakasvärähteinen ja metafyysisesti monipuolinen Uuden Ajan auttaja. Juurichakralle ja Maatähti-chakralla oivallinen hoitaja.  Sugiliitti auttaa keräämään positiivista energiaa. Se manifestoinnin kivi joka auttaa saavuttamaan halutun määränpään. Kehittää henkistä rakkautta. Aukaisee kruunuchakraa, joka on tärkeä saada auki käpyrauhasen yhteydessä. Nostattaa tietoisuutta yhä korkeammalle. Kiviterapian mukaan sugiliitti parantaa käpyrauhasen toimintaa ja balansoi sitä.  Sugiliitti myös tasapainottaa, suojaa ja maadoittaa lempeällä tavalla, jolloin kolmas silmä tulee avautuessaan Rakkauden Olentojen valon ja värähtelyn välikappaleeksi. Sugiliitti puhdistaa alitajuista syvää kuormaa pois kolmannesta silmästä ja pyyhkii käpyrahasesta pois entisten elämien negatiivisia vaikutuksia.

Danburiittia kutsutaan DNA kristalliksi ja se auttaa energian ja pranan virtaamisessa kehossa. Energiat onkin hyvä saada auki, kun lähdetään työskentelemään käpyrauhasen kanssa. Danburiitti ohjaa Sinua ymmärtämään parantumista ja sydämen tason rakkautta. Danburiitin energioita voivat tuntea myös ne, ketkä eivät muutoin ole herkkiä kivienergioille. Danburiitit ovat kolmatta silmää aktivoivia (käpyrauhaselle hyviä) tietäjäkirstalleja, jotka värähtelevät korkeaa, kirkasta, hienojakoista ja hyvin rakkaudellista energiaa ja tietoisuutta. Se vapauttaa ja kohottaa mielen ja tunteiden raskaita, vanhoja tai negatiivisia energioita tuoden valoa sinne missä on pimeyttä. Olethan valmis astumaan omaan tietäjyyteesi työskennellessäsi tämän kiven kanss sillä Danburiitit ovat avaimia jotka avaavat tietoisuuskerrostumia sekä rakastamisen kykyä. On huomattu, että kehon maadoitusharjoitukset auttaa danburiittia tuomaan sen voiman esille entistä täydellisemmin.

Kyaniitti edistää unennäkijän taitoja, unien ymmärtämistä ja unien näkemistä. Auttaa puhumaan omaa totuutta. Kyaniitti on suojaava kivi jota kannattaa kantaa mukana kun käpyrauhanen aktivoituu ja selvänäköisyys avautuu. Kyaniitti tasapainottaa chakroja ja tällä tavalla auttaa käpyrauhasen avautumisen prosessissa ja tasoittaa suurimpia emotionaalisia vaihteluja. Kyaniitti suuntaa energiaa erityisesti kokeampiin chakroihin päin. Nauhaan valikoitujen sinisten kyaniitien on ajateltu olevan käpyrauhaselle erityisen hyvä kivi.

Aquamariini on erityinen kivi käpyrauhaselle. Se kirkastaa ja puhdistaa kolmatta silmää ja näkemistä. Akvamariini symboloi uskollisuutta, totuutta, harmoniaa ja puhtautta. Se auttaa käpyrauhasta muuttumaan jälleen nestemäiseksi. Se auttaa nesteitä kiertämään elmistössä ja täten helpottaa käpyrauhasen työtä. Akvamariinia on käytetty perinteisesti meditaatiossa, jossa on päämääränä avata käpyrauhasta. Se auttaa myös tasapainottamaan aivojen molempien lokojen balanssia ja oikean ja vasemman aivopuoliskon välistä kommunikointia.

Lisätiedot

Paino 200 kg
89a6258d550efd6bbcbd50c87d1f01e9RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR