49.00

Kristus-Marian Kultainen Aika on Rakkaudentähden syksyn erikoislaatuinen rukousnauha. Sitä tehdessä Anulle tuli kanavointi, jonka voit lukea tämän sivun lopusta. Nauhassa on särökristallia, ruusukvartsia, meriopaalia, kullan värinen ankh -symboli ja kullattuja pieniä metallipalloja pitkin nauhaa. Nauhaan on sidottu 7 arkkienkelin feminiinisen puoliskon mukaisesti 7 kymmenikkiöä helmiä.

Kuvaus

Kun alan tekemään tätä rukousnauhaa, minulle tullaan ensimmäisenä sanomaan, että se on vihkimysnauha. Rukousnauhaan liittyvä kanavointi johdatti minut lukemaan Raamatun ilmestyskirjaa ja totesin, että tämä rukousnauha liittyy paljon siihenkin kanavointiin. Kenellä kiinnostaa lukea enemmän, voi myös itse tutkia näitä tekstejä ja verrata Kristus-Sofian Kultaisen Ajan kiviä ja niiden symboliikkaa.

Henkimailma tulee kertomaan, että nauha sisältää Egptin vihkimyskoulun energioita ja auttaa kaikkia henkisen kasvun etsijöitä omalla sydämen pyhien salaisuuksien vihkimyksien matkallaan. Vihkimyskoulu puolestaan liittyy Uuteen Jerusalemiin, josta ilmestyskirjassakin puhutaan. Vihkimyskoulu on aloitettu Egyptissä tuhansia vuosia sitten, mutta sen esille kutsuneilla valkoisilla mestareilla oli kyllä tieto, että vihkimyksien kautta rakennettaisiin ihmiskunnalle seuraavaa fyysistä planeettaa korkeammassa ulottuvuudessa. Meille tullaan kertomaan, että nauha edustaa erityisesti sitä feminiinistä vihkimyspolkua, joka on ominaista uudella aikakaudella.

Sitten minulle tullaan sanomaan, että tämä nauha on tarkoitettu morsiammelle. Tarkemmin sanottuna se on Kristuksen Morsiammen koru. Kristuksen Morsian on se henkinen etsijä, kuka on vihkiytymässä salaisiin sydämen vihkimyksiin ja antamassa sydämensä kristalliset ulottuvuudet Kristuksen tulen astiaksi. Rukousnauhaa verhoaa mystinen feminiininen taikavoima. Medoitoidessasi tämän nauhan kanssa, tulet osalliseksi feminiinisen vihkimyskoulun tulesta juuri Sinulle sopivassa määrin. Näistä asioista kirjoitetaan kanavoinneissavihkimyskurssilla, joka kuuluu lahjaksi kaikille nauhan tilaajille Lokakuun ajan.

Nauhan kivistä tullaan selvittämään seuraavaa. Särökristalli symboloi Taivaallisen Kuningattaren tietoisuutta, johon Kristuksen Morsian on pian astumassa. Särölle menneet kristallit kuvaavat niitä sydämen ja sielun haavoja, joita etsijän täytyy itsessään eheyttää saavuttaakseen myötätuntoisen tietoisuuden ja tullakseen valmiiksi Kristuksen tulelle sydämessä. Tässä sanotaan, että Kristuksen tuli voi integroitua vain sellaiseen sydämeen, jossa on ollut paljon eksistentiaalista tuskaa ja kipua. Tämä tuskan on miltei sietämätöntä särkyä sydämen syvimmissä sopukoissa ja kun etsijä viimein luovuttaa koko elämänsä Luojansa haltuun, voi Kristuksen tuli integroitua sydämeen ja alkaa eheyttää haavoja. Siksi etsijä isketään polullansa maahan monien elämän vaikeuksien ja haasteiden kautta. Vihityn pollun varressa voit nähdä monta henkilökohtaisen luopumisen porttia, joista läpi kävellyt etsijä on löytänyt yhä syvempää sydämen salattua viisautta.

Haavat muuttuvat eheytyessään valtavaksi huumaavaksi myötätunnon rakkaudeksi, jota nämä särökristallit myös merkitsevät. Henkimaailma sanoo, että Kristuksen Morsiammen silmissä on alati kyyneleitä. Siitä puolestaan on symbolina nauhan läpikuultavan vaalean maitomaisen sinertävät meriopaalihelmet, joita koristaa molemmin puolin pikkuruinen kullattu metallihelmi. Kristuksen Morsiammen kyyneleet ovatkin kultaa ja kristallia. Niin puhdas on tämän itkijä-parantajan sydän ja niin pyyteetön ja vilpitön on hänen rakkautensa.

Tässä nauhassa on yhteensä 8 ruusukvartsihelmä. Ruusukvartsi on universaalin rakkauden kivi, joka kannustaa meitä pyyteettömään rakkauteen. Ruusukvartsi eheyttää traumaattisen elämän aiheuttamia sielun ja sydämen kipuja. Siksi se on voimakas Kristuksen myötätuntoisen rakkauden kanava. Sen elementtejä on vesi, joka liittyy alitajuntaan ja tunteisiin. Feminiininen Venus- planeetta puolestaan liitetään myös ruusukvartsiin. Jeesus itse ilmoitti Raamatussa olevansa Kointähti (morningstar), joksi aamutaivaalla välkehtivää Venusta kutsutaan.

Ruusukvartsi liittyy myös Neitsyt Mariaan, Jeesuksen äitiin, kuka edustaa puolestaan Kristuksen Morsiammen anoppia, tulevaa äitiä avioliiton kautta. Kun sydän antautuu Kristuksen Tulelle, löydämme hengen taajuudessa sen todellisen Suuren Äitimme ja saamme ihmisyydessä laskeutua lepäämään hänen helmaansa. Tässä Kristuksen Morsiammen vihkimyksessä sielu antautuu Suuren Kosmisen Äidin syleilyyn ja se myös kuvastaa eräänlaista egosta luopumisen prosessia.

Rukousnauhan riipuksena toimii kullan värinen Ankh-symboli, joka puolestaan kuvastaa Egyptin salaperäistä vihkimyskoulua, jossa opiskeltiin Jumalattaren viisautta eli Sofiaa. Jumalattaren viisaus herää vihityssä Kristuksen Morsiammessa henkiin sielun kyyneleiden valuessa hänen sydämensä läpi. Kristuksen Morsian itkee kaikkien maailman lasten puolesta parantavaa ja eheyttävää itkuaan samalla, kun hän yhdistää sydämensä Kristustulen Äitimaan sydämeen, jota myöskin kutsutaan korkeammassa tietoisuudessa Sofiaksi.

Egyptissä Ankh-risti on symboloinut elämää. Tässä rukousnauhassa sen toinen merkitys onkin symboloida taivaallisen tason kirkkautta ja hengen täyttämää elämää. Egyptissä Jumalat kuvattiin usein ankh kädessään symboloiden heidän kykyään antaa elämä ja herättää kuolleet henkiin tuonpuoleisessa. Samanlainen voima on Kristuksen Morsiammen sydämen parantavassa valossa. Kristuksen morsian toimii usein niin uuden elämän synnyttäjänä kuin päättyvän elämän matkaoppaana tässä maailmassa. Yksi ankh-hieroglyfin yleisiä käyttötarkoituksia oli esittää toive, että toinen henkilö eläisi terveenä ja siksi se sopii erityisesti tämän nauhan symboliksi. Ankh-kuviota sanotaan myös auringon jumalan symboliksi.

Aurinko puolestaan on planeetallemme virtaavaa Kristustietoisuutta, joka heijastuu kuun eli feminiinisen jumaluuden kautta yöllä maailmaan. Tässäkin nähdään Kristus ja Kristuksen morsian, jonka kasvot täyttyvät Rakkaansa kirkkaudesta ja valosta. Tällä tavoin valaistunut Kristuksen Morsian on tullut tietoiseksi omien alimpien maailmojensa energioista ja laaduista ja kykenee nyt valaisemaan Kristuksen valon avulla todelliset kasvonsa koko maailmalle tuoden hiljaista parannusta ihmisen elämän hämäriin hetkiin aivan kuten kuun voimat vaikuttavat kaikkeen elämään planeetalla.

Nauhaan on sidottu 7 kymmenikköä kuvastamaan 7 arkkienkelin feminiinistä puoliskoa tai kaksoisliekkiä. Arkkienkeleiden ja heidän feminiinisen olemuspuolensa välinen liitto puolestaan on Kristuksen ja Kristuksen Morsiamen kaltainen yhdistymä. Arkkienkeleiden feminiiniset puoliskot käyvät tässä vihkimyksessä Kristuksen Morsiamen morsiusneitoina auttaen tätä läpi kaikista niistä maallisista kovista koettelemuksista, joita hänen täytyy kulkea päästäkseen viimen Kosmiselle alttarille vihittäväksi ikuiseen sydänten liittoon Kristuksen Tulen kanssa.

Toisaalta löydän itse 7 kymmeniköstä toisenlaisenkin merkityksen. Ilmestyskirjassa puhutaan 7 enkelistä, joilla on kädessään 7 maljaa täynnä 7 viimeistä houkutusta. Nämä houkutukset on jokaisen etsijän löydettävä ja kukistettava itsessään edetäkseen vihkimysten salatulla polulla. Hengen voimia ei voi ottaa vastaan se, kenellä on heikkoutta ihmismaailman houkutuksia kohtaan. Nauhan 7 kymmenikköä antaa voimaa käsitellä näitä ihmisyyden alempia energioita itsessään, jotka on eheytettävä ennen ylösnousemuksen prosessin täydentymistä.

Kristus itse on koko Maailman rakastaja, meidän jokaisen kaksoisliekki. Hän sanoo asuvansa ikuisena kuvajaisena meidän jokaisen sydämessä ja herättävänsä yksitellen sydämen terälehdet värähtelemään Yhtä Pyhää Elämää.

Lisätiedot

Paino 200 kg