99.00

Tässä rukousnauhassa on erikoinen hiddenittii -kivi hopeoidussa helmihäkissä riipuksena. Hiddeniitti on erittäin arvostettu kivi ja muutaman sentin kokoinen pala sitä voi maksaa useita kymmeniä euroja. Rukousnauhassa olevat hiddeniitit ovat noin 1,5 cm x 1,5cm kokoisia paloja erittäin kirkasta ja virheetöntä kiveä.  Nauhaan voidaan muuten laittaa intuition mukaan muita kiviä.

Tietoa hiddeniitistä:

Avaa voimakkaasti universaalille rakkaudelle, auttaa meditaatiossa ja tiedon tuomisessa korkeammista ulottuvuuksista. Vahvistaa auraa ja suojaa negaatioilta, tuo toivoa, myötätuntoa ja keveyttä. Uuden alku, luovuus, itseilmaisu. Edistää chakrojen toimintaa ja suojelee energiakehää ympärillä. Poistaa pahaa oloa sekä negatiivisia energioita. Edistää inspiraatiota. Kunsiitti ja hiddeniitti ovat väsymättömiä ja ahkerasti rakkautta hoitavia kiviä. Ne auttavat sydänsuruissa ja voimistavat kykyä rakastaa itseään. Kiveä voi pitää sydämen lähellä.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

Mukana PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 000992 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tässä rosariossa on hiddeniittiä helmihäkissä! Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

Lue enemmän rukousnauhasta täältä!

 

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä riipuksena metallinen Risti .

Ostovelvollisuus syntyy, kun olemme sopineet lopullisesti rukousnauhan valmistamisesta ja aktivoimisesta Sinun käyttöösi. Mukaan toimitetaan kolmet eri rukoukset sähköpostilla pdf muodossa.

Rukousnauhat pakataan kauniiseen lahjapakettiin silkkipaperiin käärittynä. Hinnat sisältävät postikulut.

Itsellesi, ystävälle lahjaksi, häälahjaksi tai vaikka kummilahjaksi.

Lisätiedot

Paino 200 kg
7f6cc9550524a47b5395a7e7221ee546@@@@@@@@@