58.00

”Hamsa suojaa pahaa silmää vastaan”

Henkilökohtaisesti Sinulle sidottu rukousnauha aidoista luonnon kivistä tehdään voimakasta suojausta varten. Se on tarkoitettu työvälineeksi tilanteissa, joissa työskentelet valoon saattamisen, puhdistamisen tai voimakkaan energian kanssa. Tämä on meedion, parantajan tai shamaanin rukousnauha. Se auttaa työkentelemään, kun tahdot enemmän henkilökohtaista tilaa tai jos haluat suojautua ympäristön negatiivisilta energioilta.

Rukousnauhassa on kivinä jadea ja karnelioosia sekä vuoristojadea. Lisäksi riipuksena on antiikkibronssinen hamsa-symboli, jonka sanotaan mm. suojaavan pahaa silmää vastaan. Ruokousnauhassa on koristehelminä vihreä-oransseja käsin tehtyjä Tiibetiläisiä helmiä, joissa on korallia ja turkoosin siruja ja lisäksi pieniä kritalleja solmukoristeina. Lue alta enemmän.

Hamsa Käsi on muinainen onnellisuuden ja vahvuuden symboli, jonka sanotaan suojelevan ja tuovan hyvää onnea. Käden viisi sormea symboloivat ihmistä, edustaen neljää raajaamme, sekä päätämme, joka hallitsee niitä. Silmä suojelee kateudelta ja negatiiviselta energialta.

Kristalli tuo alas valoa, puhdistaa ja suojelee. Sen kiiltävä monitahoinen pinta hajottaa sinuun kohdistetut negatiiviset energiat ja sen moniulotteinen valo muodostaa suojaavan energian aurasi ympärille.

Oman rakenteen puhdistaminen on suojautumissa tärkeä asia siksi nauhassa on Karneoli, joka vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä.

Jade kehittää hitaasti, mutta varmasti kohti rauhaa ja kärsivällisyyttä. Kiviterapian mukaan jadeiitti vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä.

Valkoinen vuoristojade ohjaa energiaa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa päätöksenteossa.

Käsintehdyssä koristehelmessä olevan Korallin sanotaan suojaavan pahaa vastaan. Se kasvattaa iloa ja mielikuvitusta, ratkaisee ristiriitoja ja auttaa toisista huolehtimisessa. Koralli vahvistaa myös emotionaalista pohjaa.

Käsintehdyssä koristehelmessä olevan ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi on puhdistautumisen kivi.

Värivaihtoehtoja on kolme:

1) päävärinä on vihreä jade
2) päävärinä on valkoinen jade
3) päävärinä on oranssi karneoli.

Mikäli emme saa vastaustasi värimaailmaan, toimitamme intuitiivisesti sen värivaihtoehdon, joka tuntuu Sinulle sopivimmalta.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

Kuvaus

Hamsa -symbolin merkitys:

 

Lisätiedot

Paino 200 kg
Rukousnauhan riipus

Sydämellä, Enkeliriipus, Ristillä