96.00

Henkilökohtaisesti Sinulle sidottu rukousnauha aidoista luonnon puolikivistä sisältää Arkkienkelin värähtelyyn liittyvät kristallit. Arkkienkeleiden rukousnauhoissa on käytetty hieman arvokkaampia, arvostetumpia ja harvinaisempia helmiä. Se on tarkoitettu työvälineeksi tilanteissa, joissa tahdotaan työskennellä erityisesti jonkun tietyn arkkienkelin kanssa.

Rukousnauhan riipuksena on kaunis sydänkristalli, joka muistuttaa meitä siitä, että Arkkienkelit toimivat sydämemme värähtelyn taajuudella.

Mikael:  Lapis latsuli – Meripihka – Vuorikristallit

Rafael: Malakiitti – Sitriini – Aventuriini

Jofiel: Ametriini – Savukvartsi – Rutiilikvartsi

Samuel: Punainen jaspis – Verikivi – Vaaleanpunainen turmaliini

Gabriel: Kuukivi -Akvamariini-Seleniitti

Zadkiel: Sininen pitsiakaatti – sininen kalsedoni – ametisti

Uriel: Hematiitti – Obsidiaani – Tiikerin silmä

 

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat meiltä PDF -kirjeen, jossa on selitetty tiettyyn arkkienkeliin liittyvien kivien vaikutukset. Mukana lisäksi PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino 101 kg
Vaihtoehdot

Enkelikuningattaren nauha, Gabrielin nauha, Jofielin nauha, Kaikki 7 Arkkienkelinauhaa, Kaikki 9 rukousnauhaa, Metatronin nauha, Mikaelin nauha, Rafaelin nauha, Samuelin nauha, Urielin nauha, Zadkielin nauha

b2cfb15751c6d44d7df1a48f328fd243nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn