229.00

UUTTA! Rukousnauhan mukana toimitetaan aina henkilökohtaisesti Sinulle kanavoitu noin 30 minuutin käyttö-hoitovideo YouTuben linkkinä. Tällä henkilökohtaisella videollasi kerron, miksi juuri nämä kivet tulivat Sinun nauhaasi ja kanavoin Korkeimmalta Itseltäsi ja oppalitasi viestit, jotka liittyvät rukousnauhaan. Esimerkiksi mitä asioita se parantaa tässä tai entisissä elämissä.

Henkilökohtainen rukousnauha on alusta loppuun asti täysin Sinulle räätälöityä energiaa! Tämä Sinulle täysin ainutlaatuisesti suunniteltu rukousnauha on aintulaatuinen uniikki laatuaan. Toista ei löydy samanlaista koko universumista, kuten ei sinunlaistakaan.

Henkilökohtaisesti Sinulle sidottu rukousnauha aidoista luonnon kivistä ja puolijalokivistä tehdyn rukousnauhan täysin toiveittesi ja korkeimman johdatuksen mukaisesti tehtynä.

Käytämme rukousnauhassasi intuiivisesti Sinulle valittuja parantavia puolijalokiviä, kvartseja ja voimakiviä. Kerron Sinulle lopuksi omien kiviesi muodostaman energian merkityksen. Kivet sopivat juuri Sinun sielun energiaasi.

Palvelu on täysin Sinua varten räätälöity. Rukousnauha kulkee parhaillaan mukana koko loppuelämäsi ajan. Saat osallistua itse nauhan kivien valintaan. Mikäli tahdot nauhaan esimerkiksi aidon kultaisen tai hopeisen riipuksen, siitä peritään lisähinta.

Rukousnauhan tilaajan ohje: https://www.rakkaudentahti.fi/rukousnauhojen-tilaajan-ohje/

Mukana PDF paketti, jossa on tietoa rukousnauhan käytöstä, säilytyksestä, puhdistamisesta ja muutamia ideoita ja rukouksia.

Kuvaus

UUTTA! Rukousnauhan mukana toimitetaan henkilökohtaisesti Sinulle kanavoitu käyttö-hoitovideo YouTuben linkkinä.

Sielun kuvasi -rukousnauhan riipus voi olla ankh- sybmoli, tuplaristi, risti, lempikivesi helmihäkissä tai vaikka joku muu toivomasi riipus! Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

 

Mahdollisia värimaailmoja rukousnauhaan:

  • vaaleanpunainen
  • turkoosi
  • violletti
  • sininen
  • vaaleansininen
  • keltainen
  • maan läheinen
  • valkoinen
  • kirkas kristalli
  • vihreä

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa.

Mukaan toimitetaan kolmet eri rukoukset sähköpostilla pdf muodossa.

Itsellesi, ystävälle lahjaksi, häälahjaksi tai vaikka kummilahjaksi.

Lisätiedot

Paino 200 kg
Vaihtoehdot

Rukousnauha ilman palautevideota, Rukousnauha ja 10-15 min palautevideo, Rukousnauha Valmennusasiakkaalle

f84f27de9848b1028587f64b818afec5qqqqqqqqq