65.00

Henkilökohtaisesti Sinulle sidottu rukousnauha aidoista luonnon kivistä ja erikoisristillä tehdyn rukousnauhan riipus voi olla sydän, risti, ankh- sybmoli, tuplaristi tai vaikka joku muu toivomasi riipus! HUOM! Tuotekuvassa ehdotuksia, minkälainen voi olla erikoisnauhan riipus, mutta etsimme Sinulle sopivan ja oikeanlaisen sitten, kun olet tehnyt tilauksen. Näitä kaikkia riipuksia ei välttämättä ole saatavilla ja erikoisista riipuksista perimme lisähinnan.  Voit halutessasi ottaa meihin ensin yhteyttä ja tiedustella mahdollista riipusta ja lopullista hintaa ennen tilauspäätöstä.

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

Tuotetunnus (SKU): 00099 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Erikoisristillä tehdyn rukousnauhan riipus voi olla ankh- sybmoli, tuplaristi tai vaikka joku muu toivomasi riipus! Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

Lue enemmän rukousnauhasta täältä!

Tuotekuvassa on nähtävillä eri kokovaihtoehdot. Iso ja keskikoinen nauha on tehty venymättömästä puuvillalangasta ne mahtuu vedettynä pään läpi. Pienin nauha sopii lähinnä taskunauhaksi.

Rosarion saatavilla olevat värimaailmat:

  • vaaleanpunainen
  • turkoosi
  • violletti
  • sininen
  • maan läheinen
  • valkoinen
  • kirkas kristalli
  • vihreä

Ilmoita toiveesi värimaailmasta tilauslomakkeen lisätiedot kohdassa, jos tahdot itse määrittää värisi. Anu voi myös valita korkamman itsesti johdatuksessa värin. Anu valitsee sen jälkeen intuitiivisesti, mitä kiviä käytetään. Ristin materiaalit ovat hopean ja kullan väristä metallia tai aitoa pronssia.

Erikoistilaus nauhat tilataan toisen tuotteen kohdalta!

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Kaikki korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä riipuksena metallinen Risti .

Ostovelvollisuus syntyy, kun olemme sopineet lopullisesti rukousnauhan valmistamisesta ja aktivoimisesta Sinun käyttöösi. Mukaan toimitetaan kolmet eri rukoukset sähköpostilla pdf muodossa.

Rukousnauhat pakataan kauniiseen lahjapakettiin silkkipaperiin käärittynä.

Itsellesi, ystävälle lahjaksi, häälahjaksi tai vaikka kummilahjaksi.