Ale!

29.90169.00

Saatavilla rukousnauha ja lisävaihtoehtona settiin sopivat korvakorut.

Orgoniitista on ajateltu, että se muuntaa energiaa. Orgoniittien vaikutuksiin luottavat ihmiset ovat käyttäneet niitä neutraloimaan sähkömagneettista värähtelyä ja esimerkiksi 5G verkon vaikutuksia. Tässä rukousnauhassa on riipuksena mustasta turmaliinista tehty 7 Chakraa aktivoiva orgoniitti. Orgoniittien keksijä Wilhelm Reich ajatteli, että kun orgaanista ainetta ja metallilevyjä laitetaan vuorotellen yhteen, syntyy niiden välille orgonin virtausta. Orgoniitteja käytetään minkä tahansa paikan, ihmisen energiakentän tai luonnon yleisen energiaverkoston parantamiseen.

Pääosa orgon-generaattorista on orgaanisen polyesterihartsin ja metallin seosta. Seoksen jokaisen metallihipun tai -lastun välissä on kerros orgaanista ainesta, hartsia.

Olennaisena osana näissä orgoniiteissa on käytetty Mustaa Turmaliinia, jolla katsotaan olevan kyky suojata ihmiskehoa erinlaisten laitteiden ja sähköisten kenttien vaikutukselta. Musta turmaliini ja muut orgoniitin sisältämät kristallit myös laajentavat laitteen energiakenttää. Orgoniitissa on lisäksi kierteellä kuparilankaa. Sen ajatellaan kiihdyttävän energian virtausta huomattavasti. Kuparilanka toimii lisäksi eräänlaisena orgon- antennina  ympäröivässä Maan energiaverkostossa. Orgoniitin on sanottu vetävän puoleensa epäharmonista energiaa ja muuntavan sen harmoniseksi. Sillä uskotaan olevan hyvässäkin ympäristössä energioita kohottava vaikutus.

Lisäksi nauhasta löytyy Mustaa Turmaliinia, Selenittiä, Shungiittia ja Reikiaktivoitua Magnesiitti-Pyriittiä. Näitä kaikkia kiviä on hyödynnetty tilojen harmoniosoinnissa, erinlaisilta energiakentiltä suojautumisessa, maadoittamisessa ja myös negatiivisten energioiden muuntamisessa ja suojautumisessa. Orgoniittiriipus luo aivan omanlaisen energiakentän tähän rukousnauhaan. Energiakenttä vahvistuu yhdessä kristallien värähtelyn kanssa.

Rakkaudentähti -kauppa ei väitä tai kiellä orgooniteillä ja tässä rukousnauhassa olevilla kivillä olevan vaikutusta ympäristöön tai ihmiseen. Tämän nauhan ajatus sen vaikutuksesta ei liity tieteelliseen tutkimukseen. Ei saa käyttää suojalaitteiden tai lääketieteellisen hoidon korvikkeena.

Näissä rukousnauhoissa on pitkä toimitusaika sillä helmet ja orgoniitit tilataan ennakkovarausten perusteella. Pyrimme saamaan nauhan valmiiksi Jouluun mennssä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Paino 101 kg
Vaihtoehdot

EMF -korvakorut, EMF rosario

ba079f0bef41a3707d41ed9ddaf04b69VVV