74.00

Nyt on hyvä aika ladata Elämänvoimaa tulevalle tavelle. Elämme haastavia aikoja, jolloin on mukava kantaa mukanaan vahvistavaa rukousnauhaa, johon myös pyydetään paljon suojaavia voimia.

Rukousnauhan riipukseksi tulee Hamsa- symboli, joka aukaisee tälle valitulle Elämänvoiman värähtelylle ja samalla luo suojauksen rukousnauhan kantajan ylle. Hamsaa on perinteisesti käytetty symbolina suojamaaan pahalta onnelta ja pahalta silmältä sekä kirouksilta.

Rukousnauhaan tulee pääkiveksi yksi alla olevasta viidestä kivestä ja se tuo nauhaan kyseisen toivotun voiman. Loput kivet valitaan intuitiivisesti aina nauhan saajan mukaisesti, joten rukousnauhasta tulee myös yksilöllinen. Intuitiivisisti valittuihin kiviin ei voi tällä kertaa vaikuttaa, eli ne annetaan henkimaailmasta minulle ohjauksena. Laitan jokaisen nauhan mukaan lapun, missä mainitaan intuitiivisten kivien nimet.

Vaihtoehdot ovat:

  • Huurrutettu Vuorikristalli: Kirkkautta ja tietoisuutta
  • Punainen Karneoli: Intohimoa ja elämänvoimaa
  • Vihreä Jade: Sisäistä rauhaa ja balanssia
  • Valkoinen vuoristojade: Tyyneyttä ja tahdonvoimaa
  • Ruusukvartsi: Armollisuutta ja myötätuntoa

Alla on kerrottu tarkemmin kivien ja symbolien merkitykset

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Hamsa Käsi on muinainen onnellisuuden ja vahvuuden symboli, jonka sanotaan suojelevan ja tuovan hyvää onnea. Hamsalla on myös monta muuta nimeä riippuen kutsujansa uskonnosta, esimerkiksi islamilaisella alueella se tunnetaan Fatiman kätenä profeetta Muhammadin tyttären mukaan, kristityt kutsuvat sitä Marian kädeksi viitaten Jeesuksen äitiin ja juutalaisille se on Miriamin käsi Mooseksen sisaren mukaan. Hindulaisuudessa vastaavanlaisessa asennossa tehtyä elettä kutsutaan abhaya mudraksi, jonka avulla hälvennetään pelkoa ja uskomusten mukaan ele antaa myös jumalallista suojelusta. Intialaisessa, kaiken elämän kunnioittamista korostavassa uskonnossa jainalaisuudessa sama kohotettu kämmen symboloi sitoutumista väkivallattomuuteen.Ylöspäin kohotettu Hamsa kuvaa suojausta pahaa silmää vastaan, alas päin suuntautuneena sen sanotaan tuovan vaurautta, hyvinvointia ja menestystä.

Vuorikristalli tukee kirkkautta ja tietoisuutta. Sillä on kyky yhdistyä korkeampiin valomaailmoihin ja välittää sieltä tietoisuutta Sinulle juuri sellaisessa muodossa, mikä on Sinulle sopivinta. Se on eräänlaine mestariparantaja kivien maailmassa. Käytä vuorikristallia meditoidessasi yhteyttä Lähteeseen ja Totuuteen. Monesti joudumme pohtimaan omaa totuuttamme muiden käsityksiä vasten. Vain omassa sydämessä koettu totuus on se ääni, joka voi johdattaa meitä valon tiellä. Kruunuchakran oikeanlainen toiminta auttaa meitä pysymään kirkkaasti oikeassa suunnassa. Voit ikäänkuin kuvitella vahvan sähköisen virtauksen aina Lähteeseen saakka. Kun tämä virtaus on oikein vahva, se kestää kovemmatkin myrskyt. 

Punainen karneoli lisää intohimoa ja elämänvoimaa. Joskus haasteet matkalla saattavat viedä ilon elämästä. Intohimoton matkanteko on velttoa ja väsynyttä. Se myös kuluttaa enemmän kuin antaa. Vuosia jatkunut intohimoton elämäntyyli voi johtaa vakavaan masennukseen. Omasta polusta ja intohimoinen elämästä nauttiminen tuo paljon positiivisia tunteita. Mitä positiivisempi värähtelymme on, sen korkeampia oivalluksia voimme omaksua itsellemme. Lisäämällä intohimoa ja elämänvoimaa saamme positiivista jaksamista jatkaa eteenpäin. Intohimon virtaus pitää chakrat avoimena. Punaista karneolia voi hypistellä käsissään tai laittaa sen esimerkiksi alempien chakrojen päälle.

Vihreä Jade tuo sisäistä rauhaa ja balanssia. Jumalan luona on rauhan ja tyyneyden tila. Tyyneys ja rauha eivät saavu sillä, että suorittamalla pääsemme Jumalan luo. Matka kulkee paradoksin lailla toisin päin. Kun pystymme itsessämme olemaan tyyneydessä ja rauhassa vaikka myrskyjenkin keskellä, olemme samalla Jumaltietoisuudessa. Vain rauhan tilassa voimme kuulla sisäisen hiljaiset äänet, jotka ovat korkeamman itsemme rakkaudellista puhetta meille. Jos mieli huutaa lujaa, voi olla vaikea kuulla johdatusta ja niitä pieniä tärkeitä asioita, jotka tuovat oivalluksia päiväämme. Vihreä jade asetettuna sydämen päälle edistää sisäistä rauhaa. Sillä voi myös hieroa lihaksia.

Valkoinen vuoristojade tukee tyynteyttä ja tahdonvoimaa. Oletko koskaan kokenut olevasi valon soturi? Kun olemme oppimassa uusia asioita, joudumme kohtaamaan pelkoa ja omaa sisäistä vastustusta. Muutokset tulevat periksiantamattomuudella ja joskus täytyy uskaltaa soturin tavoin askeltaa kohti tuntemattomia ennen kulkemattomia polkujakin. Soturin asennetta tarvitaan silloinkin, kun kuljemme eteenpäin omien valintojemme kanssa. Joskus omat rakkaamme vastustavat näitä valintoja. Meitä kyseenalaistetaan. Päätöksiämme testataan ja eteemme asetetaan myös haasteita. Näiden karikoiden läpi kuljetaan ottamalla yksi tyyni askel kerrallaan ja tahdonvoimalla astutaan sitten seuraava askel. Voit pitää vuoristojadea taskussa tai yöpöydällä tukemassa elämänpolulla.

Ruusukvartsi lisää armollisuutta ja myötätuntoa. Se lisää myös rakkaudellisuutta ja aukaisee sydäntä. Armollisuus ja myötätunto ovat asioita joita meidän olisi hyvä viljellä aina itseämmekin kohtaan. Joskus vaikeat henkiset prosessit johtuvat siitä, ettemme koe olevamme riittäviä itsellemme tai Jumalalle. Joskus ainoa asia, joka estää meitä astumasta eteenpäin on oma syyllisyyden tunne. Kukapa piiskaisi meitä armottomammin, kuin me itse? Armollisuuden ja myötätunnon kautta voimme nähdä, että olemme juuri rakastettavia sellaisena kuin olemme. Ruusukvarsi on hyvä pitää aina mukana. Se on erityisesti toimiva sydämen päälle asetettuna.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Vaihtoehdot

Huurrutettu vuorikristalli, Punainen Karneoli, Valkoinen vuoristojade, Vihreä Jade, Ruusukvartsi

40d50075d0d857077cbab0d90a39ab0d<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<