72.00

Rukousnauhassa on riipuksena kuvan sateenkaari kuukivi, joka on upotettu kauniiseen korkealaatuiseen kultapäälysteiseen strelinghopea kehykseen. Riipus on kolmion muotoinen. Kolmio esiintyykin monissa kanavoiduissa Atlantiksen symboleissa ja se liittyy manifestoimisen voimaan.

Minulla on ollut nämä kuukiviriipukset jo pitkään pöydällä odottamassa ja nyt täyden kuun energioissa kivet alkoivat puhua. Vaikka piti olla vapaapäivä, niin henkimaailma alkoi johdattaa minua tutustumaan seuraavaan rukousnauhaan, joka on tulossa Rakkaudentähden kauppaan. Lue alta enemmän ja opi myös parantavien kivien vaikutuksista!

Nauhassa on 7 kymmenikköä eli niinsanottu serafisidonta. Se on numerologisesti tärkeä sidonta tässä nauhassa, joka viittaa karman ratkaisemiseen ja tietyn ajankulun loppuun. Serafisidonta yhdistää meitä enkeleiden, yksisarvisten ja taruolentojen taajuudelle.

Kivet: Prehniitti, Kuukivi, Savukvartsi, Obsidiaani, kultapuristettu vihreä Jade ja Opaliitti. (katso kivien kuvaus alareunasta)

Tehdessäni solmuja tähän rukousnauhaan, tunsin sitovani ikuisuuden valon säikeitä mukaan jokaiselle tulevalle kantajalle. Kun laitoin vihreän-kultaisen koristekiven nauhaan, joka kerta minusta tuntui, että nostan itse maapallon mukaan nauhaan. Tuntui, että atlantiksen rukousnauha liittyy erityisen syviin parantajan polkuihin ja jokainen, kelle tällainen nauha nyt lähtee, tulee ikäänkuin kantamaan maapalloa sydämensä päällä. Nauhoihin liittyi syvä siunaava rukous ihmisten valotyötä kohtaan ja syleilevä parantava taajuusi koko ihmiskuntaa kohtaan. Aivan sopiva teema vihkimyksiin liittyen!

HUOM! Varastosaldo ilmoittaa, moneenko rukousnauhaan löytyy tarvikkeet tällä hetkellä. Kaikki nauhat tehdään tilauksen jälkeen henkilökohtaisesti Sinulle. Mikäli varastosaldo on 0, joudumme tilaamaan kivet ulkomailta, jolloin toimitusaika pitenee noin 3-5 viikkoa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Pääkivi: Prehniitti on Parantajan Parantaja; ehdoton rakkaus. Suojaa ja samalla helpottaa yhteyttä enkeleiin ja moniulotteisiin oppaisiin. Hyödyllinen luomisen työssä ja Kristalliverkkojen ylläpitämisessä. Auttaa tekemään tarkkoja ennusteita. Prehniitin tehtävä nauhassa on parantaa kaikkia haavoja, jotka ovat jääneet atlantiksen parantajille sen tuhon aikana ja jälkeen. Palauttaa sielutehtävää ja takaisin alkuperäiselle polulle. Prehniitti edistää henkistä kasvua. Se yhdistää sinut Pyhään mieleen ja sitä onkin pidetty muinaisina aikoina magian kivenä. Erityisesti prehniitti on muistin ja muistojen herättämisen kivi. Se auttaa mm. muistamaan unia ja on erittäin rauhoittava ja suojaava kivi. Prehniittiä on pidetty shamanistisissa traditioissa pyhänä kivenä, koska sillä on kyky värähdellä näkyvän ja näkymättömän maailman välillä muodostaen siltoja eri ulottuvuuksiin.

Kuukiviriipus pitää sisällään mysteerin. Kuukiriipusta pidetään sisäisten matkojen talismaanina. Se yhdistää meitä kuun maagisiin ulottuvuuksiin. Se on myös henkisen matkaajan kivi. Riipuksen kuukivi on kolmion muotoinen ja sen geometrinen muoto viittaa Atlantiksen mytologiaan. Voit visualisoida kolmion mallisen riipuksen sisälle Jumalan kaikkinäkevän silmän, jolloin talismaani myös puhdistaa Atlantiksen draamoja tuoden totutta esille. Kuukivien voima jatkuu nauhassa pienien kivien muodossa läpi koko nauhan. Nostaa esille alitajuisia voimia ja voimistaa Altaniksen Jumalattarien tietoisuutta.

Koristekivenä vihreä Jade. Jaden on sanottu olevan arvokas sen metafyysisten ominaisuuksien takia. Jade on ehdottoman voimakas unikivi, jota on arvostettu ja käytetty jo muinaisissa kulttuureissa. Se auttaa mm. ymmärtämään pyhien rituaalien merkitystä ja kuljettaa Sinut sisäisille tasoille. Kiviterapian mukaan jade vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Se palauttaa atlantiksen hyvien aikojen värähtelyä ja yhdistää meidät takaisin alkuperäiseen sieluperheeseen. Pääkivenä kultapuristettu jade symboloi maaäidin eheää yhteyttä, joka ihmisillä oli Atlantiksen aikana.

Obsidiaani yksittäisinä kivinä on erittäin suojeleva kivi. Obsidiaanilla on voimakkaita metafyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla se luo käyttäjänsä ympärille suojaavan energiakentän. Se on totuuden, maadoittumisen, koskemattomuuden ja suojelun kivi. Se myös auttaa sinua korjaamaan mahdollisia muinaisia Atlantiksen virheitä. Obsidiaani auttaa oivaltamaan fyysisten ongelmien syitä ja siksi se toimii voimakkaana prantajana, mikäli kärsit Atlantiksen ajoilta asti tulleista fyysisistä sairauksista. Se on erityisen hyvä kivi parantajille ja auttaa luomaan syvän yhteyden Äitimaahan. Tätä nauhaa tehdessä minulle sanottiin, että Atlaniksen kristallitietoisuuden ympärillä on niin syvä pimeys, että tarvitaan mukaan myös voimakas suojeleva kivi, jotta valotietoisuutta voidaan lähestyä turvallisesti.

Savukvartsi työskentelee henkisellä tasolla ja maadoittaa korkeamman itsen virtauksia tehokkaasti. Se suojelee ja muuntaa negatiivisia emootioita ja energioita. Se auttaa paljastamaan alitajuista viistautta. Se stimuloi kundalinia ja auttaa pääsemään korkeampiin tietoisuuksiin. Se puhdistaa auraa ja valokehoja ja transformoi negatiivista energiaa järjestelmästäsi luovuttaen sen äitimaalle luonnollisella tavalla hoidettavaksi. Savukvarsti on hyvin lohduttava ja tyynnyttävä ja sitä voidaan pitää tyyneyden kivenä.
Muina koristeina on pieniä meriopaali eli opaliittisiruja, jotka tuovat takaisin kadotettuja tähtiyhteyksiä sekä valon maagista geometriaa, jonka avulla mm. manifestoimme parantavia virtauksia Atlantiksella. Opaliitti vaikuttaa kolmanteen silmään. Se edistää kaikenlaista kommunikaatiota, erityisesti henkisellä tasolla. Se auttaa tarnsformaatioissa.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Akatemia 2017, Perusnauha