0.00

Kuolemassa vapautuu aina paljon valoa jälkeen jääville ja jäähyväisten prosessi voi lopulta olla omaisille ainutlaatuisen kaunis. Anu ja Jorma auttaa meedion ominaisuudessa Sinua päästämään irti rakkaasta ja myös rakastasi etenemään valossa antaen sydämensä palvelukseesi, jotta tämä ainutkertainen aika olisi Sinulle ja läheisillesi mahdollisimman rakkauden ja valon täyteistä. Ei sisällä kirjallista palautetta.

UUTTA 2017: Saat tilausvahvistuksessa kolme linkkiä: Omaisen rukoukset, Valoon saattamisen tiedotteen ja Anun kirjan Kuolema on Ikuinen Elämä

Kuvaus

Vanhan Tiibetiläisen viisauden mukaan ihmisen sielu vaeltaa kuoleman jälkeen valoon 49 päivää. Tänä aikana kuoleva käy läpi monenlaisia kokemuksia ja muutoksia. Aika on myös jälkeen jääneille omaisille voimallista. Kuolemassa sielu päästää irti omaisuudesta ja jättää taakseen kaiken maallisen. Myös meidän on päästettävä irti edesmenneestä rakkaasta ja saateltava hänet valon polulle. Usein kulttuurissamme kuolemaan liittyy paljon surua ja ikävöintiä, mutta kuolema voidaan myös nähdä valon syntymänä ja armollisena siirtymänä ajan ja rajallisuuden ulkopuolelle. Kuolemassa vapautuu aina paljon valoa jälkeen jääville ja jäähyväisten prosessi voi lopulta olla omaisille ainutlaatuisen kaunis. Anu auttaa meedion ominaisuudessa Sinua päästämään irti rakkaasta ja myös rakastasi etenemään valossa antaen sydämensä palvelukseesi, jotta tämä ainutkertainen aika olisi Sinulle ja läheisillesi mahdollisimman rakkauden ja valon täyteistä.

Anu on monenlaista tunnustusta saanut meedio ja henkimaailman kanava. Meedion konsultaatiot voivat tapahtuva yksityisistuntona Simoniemessä, puhelimen välityksellä tai sähköpostilla Sinun tilanteesi mukaisesti.

Rakkaudentähden meedion konsultaatiot luotaavat syvälle henkimaailmaan ja Rakkauden energioihin. Viestin tuomisen ohella keskitymme edesmenneitten sielujen valoon saattamiseen sekä energiakytkösten puhdistamiseen sielujen välillä. Lisäksi Anu antaa käyttöösi henkisen kirurgian ja parantajatyönsä kokemuksen. Joskus meedion konsultaatiossa tulee kanavointia myös henkimaailman muilta tasoilta.

Tilauksen jälkeen saat meiltä pienen tietopaketin koskien tätä seremoniaa.

Ilmoitat oman edesmenneen nimen ja kuolinajan Anulle, jolloin seuraavassa edesmenneille sieluille tarkoitetussa seremoniassa myös Sinun omainen on mukana ja häntä autetaan etenemään valossa. Jos seremoniassa tulee joku viesti Sinulle välitettäväksi, laitamme muutamalla lauseella viestin.

Istunto onnistuu mahdollisimman hyvin, jos itsekin puhut edesmenneille ääneen lausuen, että haluat heihin nyt yhteyden Anun kautta. Voit myös sanoa: tapahtukoon korkeamman itseni tahto, olen valmis ottamaan vastaan ne viestit, jotka minulle on tarkoitettu rakkaudellisesti ja jotka palelvevat meidän korkeampaa parastamme!

HUOM! Teemme valoon saattamisia aina joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina ja ilmoitamme Sinulle, minä maanantaina oma rakkaasi on mukana seremoniassa.