0.0060.00

Shamanistinen syvä suojauspuhdistus on tarkoitettu nimensä mukaisesti syväpuhdistamaan ja suojaamaan kaikenlaisia ja kaikkia elämän osa-alueita. Hoito on suunnattu Rakkaudentähden oppilaille sekä muutamia kertoja vuodessa veloituksettoman uutiskirjeen jäsenille. Näistä kerroista ilmoitetaan erikseen uutiskirjeessä. Kurssilaiset voivat tilata palvelun tuntiessaan sydämessä kutsun. Kurssilaisella tarkoitetaa henkilöä, joka kuluvan kalenterivuoden aikana osallistuu joko yhdistyksen jäsenenä, akatemialaisena, meediokoululaisena tai maksullisena lyhytkurssioppilaana toimintaamme

Kevään 2018 kaukohoitopäivät: 24.2, 10.3, 7.4 ja  5.5

Hoidossa voidaan käsitellä esimerkiksi ihmisen elämää varjostavia pelkoja, negatiivisia energioita, vahvistaa suojauksia jne. Syväpuhdistuksessa käsitellään aina sekä ihmisen omaa sisäistä rakennetta, että ulkoista astraalimaailmaa. Se on vanhojen siteiden vapauttamista, menneiden elämien valojen katkaisemista, negatiivisten energioiden puhdistamista ihmisen kodista ja ympäriltä, tarrahenkien valoon saattamista, vainajahenkien valoon saattamista, kokonaisvaltaista suojauksien vahvistamista, maajuurikanavan aktivoimista ja sydämesi valon kirkastamista. HUOM! Tarkempi selvitys hoidosta on tämän sivun alaosassa. Teemme hoidot vain niille henkilöille, keneltä on saatu lupa puhdistukseen! Perushoito ei sisällä kirjallista palautetta, mutta saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen, jossa on enemmän tietoa hoitopäivästä ja mm. linkki sopivaan hoitomusiikkiin.

Vuoden 2017 hoitopäivät ovat: http://www.rakkaudentahti.fi/fi/2017-kaukoparannukset-ja-meditaatiot/

Lisäpalveluna vaihtoehdot:

  • Shamanistinen tietopaketti 7 eur
  • Shamanistiset laulut 15 eur
  • Henkilökohtainen tulkinta 60 eur

Jos meille tulee useita tulkintapyyntöjä, voimme tehdä ylimääräisen puhdistavan ja parantavan seremonian, ilmoitamme tällöin sinulle asiasta. Tulkinta sisältää noin 1 A4 mittaisen viestin siitä, mitä hoidossa näkyi ja minkälaisia ajatuksia meille nousi tilanteestasi esille.

Poista

Kuvaus

Shamanistinen syvä suojauspuhdistus on tarkoitettu nimensä mukaisesti syväpuhdistamaan ja suojaamaan kaikenlaisia ja kaikkia elämän osa-alueita. Hoidossa voidaan käsitellä esimerkiksi ihmisen elämää varjostavia pelkoja, negatiivisia energioita, vahvistaa suojauksia jne. Teemme hoidot vain niille henkilöille, keneltä on saatu lupa puhdistukseen!

HUOM! Shamanistisissa hoidoissa aukaisemme lauluilla, rummutuksella, rukouksilla ja affirmaatioilla valokanavan ja välitämme hoidettavien luokse enkeleitä ja erityisiä parantajahenkiolentoja. Olemme saaneet henkimaailmalta viestiä, että hoidoissa toimivat hyvin monet ja laajat erinlaiset valon tasot. Emme siis toimi yksin parantajina, vaan teemme työn yhdessä henkimaailman valon tasojen, enkeleiden ja kaikkien hoitoon osallistujien kesken. Hoidoissa on tärkeää pyrkiä luopumaan niinsanotusta itsetärkeydestä ja tunteesta, että minä tein tämän työn. Sen sijaan on hyvä nähdä, miten useat eri tasot kiteytyvät yhdessä hetkessä ja se mahdollistaa joskus jopa huikeita parantumisen tuloksia. Toimimme kaikki yhdessä valon kanavina. 

Shamanistinen syväpuhdsitus tehdään joka erityisenä Shamanistisena seremoniapäivänä. Tilauksen saatuamme lähetämme Sinulle vastauksena kirjeen, jossa on linkki parannuskalenteriin, mistä voit tarkistaa hoitopäivät. Emme anna kellontarkkaa hoidon ajankohtaa, mutta voit tunnustella vaikutuksia hoitopäivänä nukkumaan mennessä. Emme anna Sinulle erillistä vastausta hoitoon ilmottautumisen jälkeen, perushoitoon ei siis liity konsultaatiota. Halutessasi voit varata Anulta kirjallisen tulkinnan. Jätä verkkokapuan ostoskorin lisäkenttään mahdollisimman tarkka pyyntö, niin keskitymme auttamaan Sinua, mikäli se on Sinun korkeimman Itsesi tahto.

Monet negatiiviset energiat elämässämme ovat itse luomiamme olentoja. Shamanistisessa syväpuhdistuksessa  kutsumme sinun rakenteesta erinlaisia tautienergioita ja negatiivisia olemuspuolia valoon. Puhdistamme sinua sekä astraaliasi esimerkiksi negatiivisten henkien vaikutuksesta. Puhdistava hoito suunnataan rakenteeseesi sekä sen ympärille puhdistaen myös elinympäristöäsi. Hoidossa rakenteestasi poistuu vanhaa elämää jarruttavaa energiaa ja paikalle välitämme Pyhän Hengen tasoilta kirkasta ja uudistavaa valoa sekä lopuksi rakennamme ympärillesi suojauksen, jonka sisässä kehojesi tasapainottuminen on mahdollista. Usein puhdistushoidossa asetetaan sielusi eri olemuspuolia tasapainoon ja joskus kyseessä saattaa olla esimerkiksi sielun sirpaleisten osien takaisin saattamista.

Avun pyyntöjä tulee paljon! Hoitoa voi ottaa veloituksetta vastaan yhden kerran tällä lomakkeella kolmen kuukauden aikana.

Ohjeet:

Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkkaan. Tämä palvelu on tarkoitettu nimenomaa henkilökohtaiselle ja mahdollisimman konkreettisen ongelman hoidolle. Apu voi olla fyysisen sairauden parantamista, henkistä suojausta tai vaikka puhdistusta. Monet ovat saaneet tästä hoidosta välittömän avun vaikeisiinkin energiatason negatiivisiin energiohin ja häirintään. Huomioi kuitenkin, että monesti tällaiset prosessit ovat aikaa ja kärsivällisyyttä vaativia ja ongelma saattaa uusiutua jonkun ajan kuluttua. Tällöin tukenasi ovat esimerkiksi Keskiviikon kaukohoidot ja voit tarvittaessa uusia tätä hoitoa niin kauan aikaa, kun koet tarvetta.

Voit myös lähettää meille valokuvan hoitotapahtumaa varten. Kuvat laitetaan sähköpostiosoitteeseen nakija.kanava@gmail.com

Hoidoista ja seremonioista ilmoitamme kuukausittain uutiskirjeen kautta. Kerromme myös hieman edellisten seremonioiden kokemuksista ja välitämme yleisiä meille annettuja viestejä veloituksettomalla postituslistallamme.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

hoito + 15 euron lahjoitus toimintaan, hoito + 30 euron lahjoitus toimintaan, hoito + 7 euron lahjoitus toimintaan, Hoito + Shamanistinen tietopaketti, Hoito + Shamanistiset laulut, kaukohoito+kirjallinen tulkinta, Veloitukseton hoito

Saatat myös pitää...