0.0060.00

Hoito on suunnattu henkilökohtaisena lisäpalveluna Rakkaudentähden oppilaille sekä muutamia kertoja vuodessa veloituksettoman uutiskirjeen jäsenille. Näistä kerroista ilmoitetaan erikseen uutiskirjeessä.  Kurssilaisella tarkoitetaa henkilöä, joka kuluvan kalenterivuoden aikana osallistuu joko yhdistyksen jäsenenä, akatemialaisena, meediokoululaisena tai maksullisena lyhytkurssioppilaana toimintaamme.

Hoidossa rakennamme valokanavaasi esimerkiksi luoden ikäänkuin pieniä virtauksia sinun alemman itsen ja hengen tasojen välille. Aukaisemme parantavia virtoja, jotta valo pääsee virtaamaan elämääsi. Rakennamme astraalin rakennettasi niin, että olet kykenevä ottamaan valoa vastaan entistä paremmin.

Lisäksi aukaisemme maakanavaasi ja rakennamme ja eheytämme sinulle juuria. Maadoitamme ja tasapainotamme chakraston. Hoidossa korjataan rikkonaisia hengen rakenteita, linjataan eri olemuspuoliasi värähtelemään samoilla valon taajuuksilla ja esimerkiksi vahvistetaan omaa sisäistä valoasi. Valosuihkussa valmistellaan rakennettasi ottamaan vastaan myös uutta ja korkeampaa tieota ja valoa.

Shamanistisia valoaktivointeja lähetetään joka kuukauden erityisessä Shamanistisessa seremoniassa.  Näitä päiviä ovat Kristallivalon päivät joka kuukauden 15 ja 30 päivä. Peruspalvelu ei sisällä kirjallista palautetta, mutta tilauksen yhteydessä saat meiltä linkkeinä tarkempaa tietoa hoidosta sekä mp3 äänitteet, joita kuuntelemalla voit ottaa hoidon itsellesi vastaan.

Lisäpalveluna vaihtoehdot:

  • Henkilökohtainen tulkinta 60 eur

Jos meille tulee useita tulkintapyyntöjä, voimme tehdä ylimääräisen puhdistavan ja parantavan seremonian, ilmoitamme tällöin sinulle asiasta. Tulkinta sisältää noin 1 A4 mittaisen viestin siitä, mitä hoidossa näkyi ja minkälaisia ajatuksia meille nousi tilanteestasi esille.

Poista

Kuvaus

HUOM! Shamanistisissa hoidoissa aukaisemme lauluilla, rummutuksella, rukouksilla ja affirmaatioilla valokanavan ja välitämme hoidettavien luokse enkeleitä ja erityisiä parantajahenkiolentoja. Olemme saaneet henkimaailmalta viestiä, että hoidoissa toimivat hyvin monet ja laajat erinlaiset valon tasot. Emme siis toimi yksin parantajina, vaan teemme työn yhdessä henkimaailman valon tasojen, enkeleiden ja kaikkien hoitoon osallistujien kesken. Hoidoissa on tärkeää pyrkiä luopumaan niinsanotusta itsetärkeydestä ja tunteesta, että minä tein tämän työn. Sen sijaan on hyvä nähdä, miten useat eri tasot kiteytyvät yhdessä hetkessä ja se mahdollistaa joskus jopa huikeita parantumisen tuloksia. Toimimme kaikki yhdessä valon kanavina. 

Shamanistinen valoaktivointi lähetetään aina 15 ja 30 päivän seremoniassa. Voit itse tarkistaa, mikä päivä on kalenterissasi seuraava. Emme anna kellontarkkaa hoidon ajankohtaa, mutta voit tunnustella vaikutuksia hoitopäivänä nukkumaan mennessä. Emme anna Sinulle erillistä vastausta hoitoon ilmottautumisen jälkeen, perushoitoon ei siis liity konsultaatiota. Jätä verkkokapuan ostoskorin lisäkenttään mahdollisimman tarkka pyyntö, niin keskitymme auttamaan Sinua, mikäli se on Sinun korkeimman Itsesi tahto. Mikäli toivot tulkintaa hoitoosi, voit tilata siihen lisäksi Anun kirjallisen konsultaation.

Avun pyyntöjä tulee paljon! Hoitoa voi ottaa veloituksetta vastaan yhden kerran tällä lomakkeella kolmen kuukauden aikana.

Hoidossa rakennamme parannuskanavaa esimerkiksi luoden ikäänkuin pieniä virtauksia sinun alemman itsen ja hengen tasojen välille. Aukaisemme parantavia virtoja, jotta valo pääsee virtaamaan elämääsi. Rakennamme astraalin rakennetta niin, että olet kykenevä ottamaan valoa vastaan entistä paremmin.

Lisäksi aukaisemme maakanavaasi ja rakennamme ja eheytämme sinulle juuria. Maadoitamme ja tasapainotamme chakraston. Hoidossa korjataan rikkonaisia hengen rakenteita, linjataan eri olemuspuoliasi värähtelemään samoilla valon taajuuksilla ja esimerkiksi vahvistetaan omaa sisäistä valoasi. Valosuihkussa valmistellaan rakennettasi ottamaan vastaan myös uutta ja korkeampaa tieota ja valoa. Hoitoa suositellaan otettavaksi ensin ennen henkistä kirurgiaa.

Ohjeet:

Voit myös lähettää meille valokuvan hoitotapahtumaa varten. Kuvat laitetaan sähköpostiosoitteeseen nakija.kanava@gmail.com

Hoidoista ja seremonioista ilmoitamme kuukausittain uutiskirjeen kautta. Kerromme myös hieman edellisten seremonioiden kokemuksista ja välitämme yleisiä meille annettuja viestejä veloituksettomalla postituslistallamme.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

hoito + 15 euron lahjoitus toimintaan, hoito + 20 euron lahjoitus toimintaan, hoito + 30 euron lahjoitus toimintaan, hoito + 7 euron lahjoitus toimintaan, Hoito + Shamanistinen tietopaketti, Hoito + Shamanistiset laulut, kaukohoito+kirjallinen tulkinta, Veloitukseton hoito

Saatat myös pitää...