0.00

Palvelu on tarkoitettu kaikille niille perheille ja ihmisille, keiden elämässä on ollut itsemurha. Meillä toimii Rakkaudentähdessä kokenut shamanistinen hoitoryhmä ja autamme Sinua/perhettäsi valon tasoilla kaikissa asioissa, jotka liittyvät itsetuhoisuuteen. Apu tulee aina henkimaailman kautta. Voit olla itsetuhoinen tai joku läheisesi on kuollut oman käden kautta. Auttamisprosessi näissä tapauksissa on moniosainen.

Teemme avun veloituksetta. Pidämme useita kertoja vuodessa kuntouttamispäiviä, jolloin teemme syvällisen parannusseremonian itsemurhanneiden sielujen ja itsetuhoisten ihmisten kuntouttamiseksi. Lähetämme samalla lohduttavaa valon apua ja tukea kaikille perheille, kenellä on tällainen raskas asia omassa elämässä. Tähän tuotteeseen lisäksi voi tilata valoon saattamisen seremonian.

Voit tilata hoitoapua itsemurhanneelle ja perheellesi niin monta kertaa, kun asia nousee mielenpäälle ja tuntuu kipuna elämässä. Odotamme aina muutamia pyyntöjä ja ilmoitamme sitten koko ryhmälle, milloin kaukohoito järjestetään. Voit omassa kotona osallistua polttamalla kynttilää, rukoilemalla ja kuuntelemalla esimerkiksi You Tuben kautta parantavia laulujamme tai meditaatioita.

Jos olet itsetuhoinen, voit pyytää meiltä apua. Emme pysty päivystämään nettiä, joten tämä ei ole pika-apu huonoon tilanteeseen. Lähetämme valoa takautuvasti, mutta aina itsemurhatilanteessa ensimmäinen apupaikka on ottaa yhteyttä fyysisesti lähellä olevaan ihmiseen. Jos harkitset itsemurhaa, ota heti yhteyttä myös johonkin omalla paikkakunnallasi toimivaan auttajaan, kirkon diakonissaan, lääkäriin, psykiatriin, päivystävään lääkäriin, poliisiin, ystävään, omaiseen, läheiseen tai vaikka työkaveriin, jotta saat apua siellä, missä tällä hetkellä olet. Kerro jollekin fyysiselle ihmiselle ajatuksistasi, ÄLÄ JÄÄ YKSIN!

Tällä sivulla alla on muutama video vaikeaa tilannetta lohduttamaan.