0.00

Anu ottaa Sinut henkilökohtaisesti vastaan Oulussa, Kemissä tai Simoniemessä. Tee Ajanvarauspyyntö henkilökohtaiseen vastaanottoon tästä. Otamme Sinuun yhteyttä saatuamme pyyntösi perille. Ajanvarausvahvistuksen yhteydessä sovimme tapaamisen aiheen, keston ja saat osoitteen, missä vastaanottomme fyysisesti sijaitsee.

Mitä tapahtuu? Tarjolla valintasi mukaan Shamanistista parannusta, henkilökohtaista konsultaatiota tai Hengistä Terapiaa. Tapaaminen voi sisältää esimerkiksi keskustelua, kanavointia, joskus tarot-tulkintaa sekä vahvan intuitiivisen energiahoidon. Hoidot on koettu vahvoina ja asiakaspalautteen mukaisesti niistä on ollut suuresti apua erinlaisiin ongelmakohtiin. Anu työskentelee käyttäen kiviä, suitsukkeita, musiikkia, parantavaa ääntä ja muutamia parantavia soittovälineitä. Henkisessä terapiassa on mahdollista reggressiohoito ja monenlaiset voimakkaan parantavat, kohottavat ja tietoisuutta muuntavat terapiat.

Hinta ja kesto? Shamanistinen parannus tai henkilökohtainen konsultaatio ovat valintasi mukaan a) 30 min/60eur b) 60 min/90 eur c) 90min/120eur. Vähävaraisille ja työttömille -20eur alennus. Henkinen terapia on kestoltaan 2 tuntia ja hinta on 160eur, vähävaraiset 120eur.

Otamme vastaan myös lahjoituksia, jos olet erittäin hyvätuloinen ja tahdo tukea Rakkaudentähden toimintaa suuremmalla summalla.

Annamme lisätietoa hoitoon valmistumisesta, maksusta ja hoitohuoneen sijainnista jne. ajanvarauksen yhteydessä.

Kuvaus