0.00

Anu ja Harry tekevät yhdessä voimallisia henkilökohtaisia vastaanottoja Helsingissä. Tee Ajanvarauspyyntö henkilökohtaiseen vastaanottoon tästä. Otamme Sinuun yhteyttä saatuamme pyyntösi perille.

Mitä tapahtuu? Tarjolla noin 2 tunnin mittaisia yksityisvastaanottoja. Tapaaminen sisältää keskustelun, kanavointia, joskus tarot-tulkintaa sekä vahvan intuitiivisen energiahoidon. Hoidot on koettu vahvoina ja asiakaspalautteen mukaisesti niistä on ollut suuresti apua erinlaisiin ongelmakohtiin. Työskentelemme käyttäen kiviä, suitsukkeita, musiikkia ja muutamia parantavia soittovälineitä.

Hinta ja kesto? noin 2 tunnin henkilökohtainen vastaanotto on 160 euroa ja erittäin pienituloisille 120 euroa.

Huomio! Varaa tapaamiseen aikaa kalenteristasi noin 3 tuntia, koska joskus tarvitaan lyhyt hengähdyshetki tapaamisen alussa tai tasapainottava palautuminen voimakkaan hoidon jälkeen. Varsinainen hoitoaika on maksimissaan noin 2 tuntia, mutta tahdomme antaa Sinulle parhaan palvelun ja siksi otamme itsekkin vähän tilaa kalenteriimme. Otamme vastaan myös lahjoituksia, jos olet erittäin hyvätuloinen ja tahdo tukea Rakkaudentähden toimintaa suuremmalla summalla.

Annamme lisätietoa hoitoon valmistumisesta, maksusta ja hoitohuoneen sijainnista jne. ajanvarauksen yhteydessä.

Kuvaus