22.00

Osallistu YouTuben välityksellä Sinulle sopivana ajankohtana Yhden Lähteen parannusseremoniaan. Seremonian kesto on noin 2,5-3 tuntia. Seremonialinkki avautuu katsottavaksi 9.9.2019. Anu ja Harry kanavoivat yhdessä Yhden Lähteen Shamanistisen Parannusseremonian. Kaikki parannus seremoniassa välitetään oman Kristus-Itsesi välityksellä, mikä on sinussa elävä ikuinen valo. Se on kaikista maailmankaikkeuden parantavista voimista kirkkain ja vahvin.

Osallistu etänä YouTube videon avulla!

Seremoniassa työstetään valokanavaamme mm. suitsuttamalla, parannuslauluilla ja shamanistisilla soittimilla.  Teemme voimallisen meditaation ja kuulemme henkimaailman ajankohtaisimmat kanavoinnit. Anu puhuu seremoniassa puhdistamisesta ja esittelee mm. shamanistisia työvälineitä.

Seremonia nauhoitetaan mp3 äänitteeksi ja videolle. Seremonian jälkeen sinulle jää myöhemmin käytössäsi oleva YouTube linkki, jonka avulla voit toistaa tämän voimallisen ryhmäparannuksen niin usein, kun Sinusta tuntuu hyvältä.

Lisäksi kaupan päälle saat Miron ja Anun tekemän äänimaljaparannuksen sekä Sademetsän Kaste -seremonian viimeisen meditaation. Molemmat ovat livetilanteen äänityksiä.  Lisälahjat saat välittömästi tilauksen jälkeen.

22 varastossa