400.00

Varjotyöskentely  parannusryhmä on intensiivinen ja syvällinen ryhmäparannusretriitti, jonka aikana Sinun onmahdollista aukaista ja puhdistaa elämäsi syviä lukkoja ja vapautua syvällä alitajunnassa virtaavista energioista, jotka luovat elämääsi mm. hankalia tilanteita, väsynyttä energiaa, epäonnistumisia sekä raskaita ihmissuhteita.

Varjotyöskentely toteutetaan kolmen päivän viikonloppuna, jonka jälkeen jatkat työskentelyä kotona viikonloppuna annettujen materiaalien kera. Koulutus on vaativa sekä syvällinen ja siihen pääsyvaatimuksena on aikaisempi kokemus henkisestä työskentelystä sekä riittävä fyysinen ja psyykkinen tasapaino. Ryhmään otetaan vain 10 opiskelijaa kerrallaan, opiskelijat valitaan hakemuksen perusteella. Jokaiseen ryhmätilanteeseen ilmottaudutaan erikseen.

Varjotyöskentely on intensiivinen viikonloppu, jossa käsitellään omassa kehossa ja rakenteessa piilossa olevia energioita, jotka kuluttavat elämänenergiaasi. Käsittelemme mm. vihaa, kateutta, kaunaa, anteeksiantamattomuutta, epärehellisyyttä, mustasukkaisuutta ja katkeruutta näiden viikonloppujen aikana. Työskentelyyn kuuluu voimakkaat valokohotukset sekä maadoittavat harjoitukset. Eheytämme henkistä rakennettasi ja puhdistamme mm. eri kehojen välissä olevia vanhoja tukkoisia energioita pois.

Käytämme työskentelyssä mm. Pyhän Hengen energioita, Arkkienkeleitä, Viollettiliekin voimaa sekä erinäisiä erittäin voimakkaita EnkeliKristallienergioita.

Koulutus ei sovi henkisesti epävakaalle ihmiselle tai henkilölle, kenellä on psykiatrinen tausta. Sen sijaan koulutus on ihmiselle, kuka osaa jo käsitellä myös esille tulevia mustiakin energioita. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi valoon saattamisesta tai olet työskennellyt energiahoitajana, henkisenä opettajana tai vaikka meditaatioryhmän vetäjänä. Koulutusta ei voi aloittaa, jos on voimakas elämänkriisi menossa. Poikkeuksena ovat henkilöt, kenellä on jo vahva henkinen tausta ja omat välineet työskennellä myös vaikeiden tunteiden kanssa.

Teemme parantavia meditaatioita, keskustelemme ryhmässä ja jaamme näkemyksiä yhdessä. Opettelemme hakeutumaan omalle mukavuusalueelle hyvinkin vaikeissa tilanteissa ja tasaamaan syviäkin henkisiä avautumisen ja kasvun prosesseja elämässä. Toisena poolina koulutuksessa teemme voimakkaita ohjattuja ryhmäparannuksia, joiden aikana sukellat syvälle omien varjojen maailmaan tullen tietoiseksi, minkälaiset energiat pidättelevät sinua kiinni vanhassa maailmassa.  Ryhmäparannukset pohjautuvat Asger Lorentsenin Henkisen Terapian työvälineisiin sekä Anun ja Jorman omaan pitkälliseen kokemukseen parantajana ja shamanistisen tien kulkijana.

Varjotyöskentelyä voi jatkaa yhä uusissa ryhmissä niin kauan aikaa, kun sinusta tuntuu, että tahdot kantaa vastuuta oman värähtelysi puhdistamisesta ja kohototamisesta. Työskentely aiheuttaa todennäköisimmin prosesseja myös arjen elämään. Tällöin apunasi ovat Anun henkilökohtainen ohjaus ja kanavoinnit. Tarvittaessa voit vierailla Simoniemessä yksityisohjauksessa tämän koulutuksen lisäksi.  Jatkoryhmiin otetaan ensisijaisesti aikaisempien ryhmien opiskelijoita, joten nyt kannattaa hakeutua mukaan opiskeluun.

Ensimmäinen ryhmä pidetään Simoniemessä pe-la-su 2-4.11.2018. Aloitamme klo 18 perjantaina ja lopetamme klo 18 sunnuntaina.  Ruoka ostetaan ja laitetaan yhdessä. Hintaan sisältyy yöpyminen Anu ja Jorman luona.  Koulutuksen aikana saamme nauttia mm. Lapinkodan tunnelmasta ja sen tarjoamasta voimakkaasta parantavasta ilmapiiristä.

Lisää tämä tuote ostoskoriisi ja kirjoita meille kirje, miksi Sinä olisit hyvä mukaan tähän koulutukseen. Ota maksutavaksi tilisiirto sillä koulutus maksetaan joko osissa tilillemme tai yhdellä kertaa koulutusviikonlopun alkaessa sen jälkeen, kun olemme ensin lukeneet hakemuksesi ja hyväksyneet sinut osaksi alkavaa koulutusta.