65.00

8 tunnin shamanistinen napatanssikurssipäivä Oulussa Valveen tiloissa Kokoushuone 3. Päivä 11.5.2019 klo 11-19.00.  15 ilmottautunutta mahtuu mukaan. Jos kaikki paikat on täynnä, ilmottaudu jälkitoimitukseen. Pääset joko peruutuspaikalle tai järjestämme toisen kurssipäivän. 

Sisältää tanssiosuuden ja Anun koulutuksen Shamanistisista liikkeistä, meditatiivisesta transsista ja energian välittämisesstä kehon avulla.
Ninan osuudessa opit Itämaisia perustanssiliikkeitä, joista Nina on muokannut helppoja liikesarjoja, joilla sukellamme mystiseen naiseuden, ilon ja valon maailmaan.
Päivän tanssitunnit on jaoteltu, eri vartalon alueiden harjoitteisiin, joista pystyy muodostamaan liikesarjojen jatkumon, ja kokonaisen tanssin, jos niin haluat.
Saat liikkeet kirjallisena mukaasi ja musiikkilinkit. Anun osuus äänitetään mp3 ja saat sen sähköpostiin kurssin jälkeen.

Mukava asu päälle, ja jokin liina mukaan, jonka voit kiristää lanteillesi. Kurssiin sisältyy kahvitauko ja ruokatauko. Tarjoilemme kurssin aikana virkistävää teetä. Muut eväät ja ruuat ostetaan itse.

Maksu tulee olla suoritettuna viimeistään paikan päällä käteisellä kurssille saavuttaessa. 

15 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Kurssin tanssiopesta: Olen Etelän-tyttöjä, kotoisin Kiikalasta. Lapsesta aikuisuuteen olen kansantanssia ja nykytanssia harrastanut tosissani. 90-luvun alussa Itämainen vatsatanssi vei mennessään, ja olen opettanut ympäri Suomea yli 20 vuotta.  Itämaisen musiikin monikerroksellisuus, etenkin vahvat rumpurytmit koskettavat sieluani, ja minulla on hyvin Shamanistinen taipumus tulkita tätä musiikkia. Shamanistinen vatsatanssipäivä sopii kaikille kiinnostuneille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta tanssista tai rytmitajua. Jos tämä resonoi sinulle, riennä mukaan!