0.0044.00

Syksyllä 2017 uusiutuva Shamanistinen meediokoulu jatkaa toimintaa. Jatkossa ilmottaudutaan opintokaudeksi kerrallaan eli nyt on vuorossa Syyskuu 2017- Syyskuu 2018 opintokausi. Opinnot eivät jatku automaattisesti enää 2018 vuodenvaihteen jälkeen. Ne, jotka ovat olleet meediokoulussa vuonna 2017 keväällä saavat olla mukana vuoden 2018 loppuun saakka.

Saat kerran kuukaudessa postin, joka sisältää tietoa meediona toimimisesta sekä shamanistista valkoista magiaa, joka auttaa työskentelemään henkimaailman kanssa. Tässä postissa käsitellään henkimaailmaa, näkijyyttä, unimaailmaa, valoon saattamista, puhdistamista ja kasvien parantavia voimia ja esimerkiksi symboliikkaa ja parannusvälineitä. Sisältää meditaatioita ja harjoituksia.

Tulevia otsikoita:

 • magiaa peileillä
 • meedion polku
 • kenestä voi tulla shamaani
 • henkioppaat saapuvat
 • parantamista suitsukkeilla
 • suola- meedion ja shamaanin työväline
 • kanavan virittäminen
 • kanavan suojaaminen
 • tulen alkemiaa
 • sydämen valolla parantaminen
 • unimaailmaa
 • kasvien shamanistisia salaisuuksia

Maksuvaihtoehdot alkaen 0 euroa. Tämä kurssi toimitetaan kuukausi kerrallaan sähköpostiisi.  PDF -koulutus, joka sisältää kuukausittain kaukohoitoa ja postia. HUOMIO! Vuonna 2018 Akatemia yhdistyy Shamanistiseen meediokouluun, jolloin ilmottautuessasi Akatemiaan olet jo automaattinen jäsen meediokoulussa. Älä siis ilmottaudu tuplasti. Mikäli kuitenkin hitaampi opiskelutahti sopii sinulle paremmin, voit ilmottautua tästä pelkkään Meediokouluun! Yhdellä ilmottautumisella olet mukana

Poista

Kuvaus

Postit lähetetään kerran kuukaudessa. Ne sisältävät syvää tietoa meedion työskentelystä ja sielujen auttamisesta valoon. Opit, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja miten kärsiviä sieluja voi vapauttaa eteenpäin, mitä heille voi puhua jne. Kurssiposteissa on Anun omia kokemuksia ja harjoituksia. Saat valon apua omalle työllesi ja syvää ymmärrystä tehtävästäsi. Opit tärkeitä rukouksia sekä työskentelyä valon henkien kanssa. Harjoittelemme koulutuksessa erinlaisia tekniikoita lähinnä sielujen valon saattamiseksi. Saat valmiuksia työskennellä kuolevien ja lähiaikoina kuolleiden kanssa. Kurssille kannattaa ilmottautua, jos sydän kutsuu meedion työhön ja sinulla on jo vähän kokemusta henkimaailman auttamisesta. Jos et ole varma, kannattaa aloittaa ensin esimerkiksi vuoden opinnoilla Akatemiassa ja kuullostella sen jälkeen, tahdotko syventää koulutustasi. Kurssikirjoina toimivat monet Anun ja Jorman hyväksi lukemat kirjat, jotka kertovat meedion työstä. Annamme myös vinkkejä elokuviin ja moniin ulkomaalaisiinkin sivustoihin, joista voit löytää itsellesi tietoa meedion polulle. Sinulla tulee olla jo tietoisuutta henkisestä työskentelystä, emme suosittele tätä kurssia aivan vasta-alkajalle.

Miksi meediokoulu? Monella meistä on kutsu syvään ja konkreettiseen meedion työskentelyyn. Tällainen kutsu on karmallinen ja liittyy sielun kehittymiseen valossa. Joskus maksat omaa karmaa tällä työskentelyllä tai saat näin valoa myös omaan terveyteen. Maailma tarvitsee meedioiden apua, jotta voimme puhdistaa kaikkia sieluja, jotka ovat kuoleman jälkeen välitilassa tai hyvinkin matalissa energioissa. Tämän koulutuksen kautta saat lisää ymmärrystä ja tukea polullesi, minkä kautta pystyt antautumaan työllesi yhä täydellisemmin. Tiedon lisäksi opit maadoittamaan itsesi riittävällä tavalla ja suojaamaan omaa perhettä sekä elämääsi henkisen työskentelyn ohella.

Useat meediot tekevät työnsä vapaaehtoisesti, joten sinun ei tarvi olla välttämättä yrittäjä osallistuaksesi tähän koulutukseen.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle