40.00

Rakkaudentähti järjestää Jouluisen seremonian YouTubessa Yhdistyksen Jäsenille ja Akatemialaisille. Seremoniakutsu toimitetaan automaattisesti kaikille niille, ketkä ovat jo jäseniä. Kuka ei ole vielä jäsen, voi ostaa tästä lipun seremoniaan. 40 euron lippu oikeuttaa sinut seremonian lisäksi Heimojäsenyyteen (huom! ei Akatemiaan). Saat meiltä heimopaketin, joka sisältää:

  • 5 PDF kanavointia Atlantikselta kurssipostit Tammikuussa 2020
  • 12 Kk koulutuksen selväaisteista
  • Lisäbonuksena paketin 12 testattua ideaa arjen valotyöhön sekä opas: Näin maadoitun oikein ja pidän huolen juuristani. 

Rakkaudentähden Jouluseremonia on Kristusvalolla parantamista. Välitämme seremonian YouTuben välityksellä. Linkki julkaistaan ja lähetetään sähköpostiisi 23.12.2019 ja voit tehdä seremonian Joulun aikana silloin, kun Sinulle on otollisin hetki nauttia Kristusvalosta, Marian sydämen värähtelystä ja kuunnella, minkälaisia Jouluisia viestejä enkeleillä ja kaikilla korkeilla taivaallisilla hahmoilla on meille välitettävänään. Seremonia taltioidaan Rakkaudentähden parannuskodalla. Se sisältää voimakkaan Jouluisen Kristusimpulssin ja meille tullaan sanomaan, että saamme viestit Itämaan kolmelta tietäjältä, Kristusenergiasta, Enkeleiltä, Marialta, Joosefilta sekä Pyhän Hengen värähtelystä, joka ohjasi koko tätä kaunista näytelmää.

Seremonia on noin 3 tunnin mittainen kaunis taltiointi, joka sisältää myös parantavia lauluja ja parantavan äänen värähtelyjä.

Osasto:

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Normaalimaksu, Olen Akatemialainen, Osallistun yhdistyksen jäsenenä