1,990.00

Hiljaisuusretriitti herättää uinuvat sielun voimavarat ja tasapainottaa käpyrauhasen toimintaa. Retriitti pidetään paikassa, jossa ei ole sähkömagneettisia kenttiä, wifiä tai puhelinverkkoja juuri ollenkaan. Vietät aikaa hiljaisuudessa ja yksin itsesi kanssa, mutta samalla turvallisesti ryhmän mukana. Kävelet päivittäin PALJON avojaloin ja istut takkatulen ääressä. Syöt yksistään puhdasta ruokaa ja otat liikunnalla hikeä pintaan päivittäin ja uit samalla paljon luonnonvesissä tai talviaikaan kylpylässä.

Hinta sisältää 5 päivän retriitin Lapissa mahtavassa mökkimajoituksessa, luontoretkiä voimapaikoille, 3 parantavaa iltaseremoniaa, yhdessä valmistettavan henkistä elämäntapaa tukevan ruuan, majoituksen, pyyhkeet, lakanat, yhden illan detox- saunaseremonian ja retriitin aikana tehtäviä lyhyitä hoitoja. Jos olet kiinnostunut, ilmottaudu tästä Rakkaudentähteen jonottamaan lisätietoa Retriiteistämme!

Tällainen täydellinen pysähtyminen voi olla myös pelottava, ahdistava ja kuormittava kokemus alkuunsa. Muista, että mitä enemmän pelkoja nousee esille, sen kipeämmin sielusi tarvii tätä retriittiä. Näillä retkillä vältetään puhumista ja vietetään päivittäin paljon aikaa hiljaisuudessa. Iltaisin teemme äänimaljakylpyjä ja muita Käpyrauhasta ja henkisyyttä aktivoivia toimenpiteitä ja shamanistisia seremonioita.

Ilmottautuminen on alustava. Älä maksa Retriittiä vielä tässä vaiheessa. Retriitit järjestetään 5-10 henkilölle. Retriitti maksetaan siinä vaiheessa, kun päivämäärät on vahvistettu ja varaamme meille mökin Lapista.

Osasto: