15.0090.00

NON STOP -kurssi. Eli voit ilmottautua mukaan koko vuoden 2019 ja saat aikaisemmat paketit seuraavan kurssipostin mukana.

12 kuukauden intensiivinen syvämatka unien näkemisen maailmaan.  Yksi kurssiposti kerran kuukaudessa sekä harjoituksia. Kurssi on myös tarkastelua erinlaisista maailmankuvista, rinnakkaisista todellisuuksista ja toisista maailmoista osana päivätietoisuuttamme. Tutkimme unien näkemistä sekä valvetilassa että yöllisen unennäön aikana.

Tämän kurssin kautta saat uudenlaisia valmiuksia kehittää unien näkemisen taitoa, jolloin esimerkiksi enneunet eivät enää yksistään tapahdu sinulle, vaan lopulta voit todeta olevasi vahva unimaailman matkaaja ja pystyt kutsumaan henkimaailman tietoa itsellesi oman intention avulla.

Opit myös näkemään päivällä valveunia ja tutustut ylipäänsä näkyjen ja muuntuneiden tietoisuuksien maailmaan. Koulutuksen kiintenänä osana on manifestaatio eli luomisen työ.

Kurssin oppien mukaisesti on myös mahdollista vahvistaa unien muistamisen lahjaa ja viestien täsmentämistä, mutta nyt sukelletaan paljon syvemmälle unien ja todellisuutemme  maagiseen maailmaan.

Lähdemme työstämään unimaailmaa niin auki, että voimme tahtoessamme joka yö (tai päivä) matkustaa Rakkauden ja Valon maailmoihin ja olla yhdessä sieluperheemme kanssa ja tavata oman kaksoisliekin ja kaikki tärkeät sieluyhteydet siellä toisessa maailmassa. Opimme myös muuttamaan päivätietoisuutemme värähtelytaajuuksia ja näkemään toisia maailmoja nykytodellisuutemme rinnalla.

Se, mitä opit unessa kertautuu hereilläoloaikana ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi transsityöskentelyssä, rummutusmatkoilla ja meditaatioissa. Unimaailman työskentely vahvistaa siis yleisesti myös näkemisen taitoasi.

Koulutuspakettiin kuuluu teoriaa toisesta maailmasta/maailmankaikkeudesta sekä Valkoisen Magian ja Manifestoimisen oppitunteja. Opettelemme käsittelemään unitietoisuutta osana päivätietoisuutta. Koulutuksen lopputuloksena on mahdollista avata unennäkijän henkimaailman portit ja astua tietoisuudessa intuitiivisille taajuuksille.

Tämä kurssi kuuluu Akatemiaan! Akatemialaisten ei tarvi ilmoittautua erikseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Hetkellisesti varattoman kurssipaikka, Normaalimaksu, Olen hyvätuloinen, Olen vähävarainen