40.00

Kun liityt Rakkaudentähden ainaisjäseneksi, saat välittömästi vastauspostissa yhdistyksen oman tietopaketin, joka kytkee sinut vahvasti parantumisen ja parantamisen taajuuksille sekä toimii sykäyksenä henkisen kasvun herättämiselle. Pakettiin kuuluvat

 • Maadoitus Kuntoon postit, jotka auttavat Sinua luomaan vahvan maakanavan,
 • Apua energiatasojen menestyksekkääseen ylläpitämiseen PDF
 • Anun keräämä tuhti tietopaketti Parantumisen käsikirja.

Lisäksi saat Yhdistyksen jäsenenä jokaisen kuukauden alussa julkaistavan sähköisen jäsenkirjeen. Jäsenkirje sisältää kuukalenterin eli merkittävät energiset tapahtumat kuukauden ajalle, jäsenkirjeen Anulta Rakkaudentähteläisille sekä Kristallimeditaation, joka kanavoidaan jokaiselle kuukaudelle erikseen.  Jäsenkirje jaetaan myös 12 Kristallin Akatemialaisille.

Rakkaudentähti Ry sielun näkökulmasta:

 • Tahdot elää pysyvässä Rakkauden ja Valon virtauksessa
 • Tahdot balanssin sisäisen ja ulkoisen maailmasi välillä
 • Tahdot niin syvän yhteyden omalle lähteelle, enkelihin ja valon oppaisiin, kuin mahdollista
 • Tahdot oman henkisen potentiaalisi auki, kauniilla tavalla
 • Tahdot toteuttaa Sielun tehtävää ja kiinnittyä omalle polullesi, jolloin myös valo lisääntyy arjen tasolla
 • Tahdot työskennellä omassa rauhassa, omalla koneella, omalla ajallasi
 • Tahdot avautua turvallisesti ilman, että siitä seuraa liikaa draamaa lähipiirin kanssa

Liittymällä Rakkaudentähti Ry:n ainaisjäseneksi vastaat kyllä edellä oleviin toiveisiin ja otat vastaan vaivattoman väylän pitää yllä henkisiä virtauksia. Teet sen tärkeän ensimmäisen pienen askeleen. Elämäsi jumittuneet energiat lähtevät käyntiin, kun kuuntelet Sielun kutsua. Mikäli tunnet sydämessäsi, että tämä on sinulle, liity mukaan jo tänään!

 • Käyttämällä 5-15 minuttia viikossa tarjoamiimme asioihin olet jo mukana valovirtauksessa ja aktivoit värähtelysi pysyvästi korkeammalle taajuudelle
 • Lähettämämme kuukausipaketin kautta virityt valon taajuuksille myös ajatusmaailmassa, jolloin henkinen kehitys mahdollistuu, värähtelytasosi kohoaa hiljalleen ja omaksut omien sisäisten prosessien kautta uusia asioita.
 • Kuukausiposteissa on mm. Kuukalenteri aina seuraavalle kuukaudelle. Kuukalenteri kertoo Sinulle täsmälleen, mihin aikaan kuukaudesta on hyvä tehdä henkiset harjoitukset, milloin maadoittaa, milloin puhdistaa ja milloin annetaan valon nostaa meidät uusiin sfääreihin!
 • Tämän lisäksi saat täysin konkreettisia keinoja, miten omassa arjessa (siellä missä on elämäsi keskipiste) toimimalla voit muuttaa elämäsi energiaa yhä vain korkeampaan värähtelyyn!
tuotetunnus (SKU) 99911 Osasto:

Kuvaus

– Toimimme yhdistyksenä, koska emme tavoittele taloudellista voittoa. Rakkaudentähden vuosittainen toiminnan tulos mitataan uusien valotyöntekijöiden kasvavan verkoston laajentumisesta ja tyytyväisten asiakkaiden onnellisesta palautteesta

-Liittymällä osaksi valoryhmäämme, olet todellisessa yhteydessä henkimaailman auttajien kanssa.

– Osallistumalla ryhmään saat monen sadan valotyöntekijän ja soturin tuen henkiselle kasvulle, omille prosesseille ja myös meditaatiossa valokanavan ylläpitämiselle.

-Yleistä tietoa löytyy helposti netistä ja kirjoista. Keskitymme välittämään kanavoituna ainutlaatuista syventävää ymmärrystä, jota on vaikea saada käsille missään muualla.

– Rakkaudentähdessä opetamme vain sitä, minkä itse elämme todeksi.

– Valokanavamme on kestänyt monet myrskyt ja koettelemukset. Se on testatusti turvallinen, luotettava ja tehokas.

– Ympärilläsi on aidosti osaavien auttajien elävä tuki ja henkinen läsnäolo. Elävät henkiset juuremme ulottuvat Amazonin sademetsään asti.

-Rakkaudentähdessä Sinä kasvatat omia maagisia voimiasi helppojen harjoitusten avulla