40.00

 

Tällä hetkellä heimopakettiin kuuluu myös 5 PDF kanavointia Atlantikselta! Nämä toimitetaan Sinulle automaattisesti sähköpostiin.

Kun liityt Rakkaudentähden Heimojäseneksi, saat välittömästi vastauspostissa yhdistyksen oman tietopaketin, joka kytkee sinut vahvasti parantumisen ja parantamisen taajuuksille sekä toimii sykäyksenä henkisen kasvun herättämiselle. Heimojäseneksi liitytään vain kerran ja se oikeuttaa sinut puheoikeuteen Rakkaudentähden heimon (yhdistyksen) kokouksissa. Pakettiin kuuluvat

 • Maadoitus Kuntoon postit, jotka auttavat Sinua luomaan vahvan maakanavan,
 • Apua energiatasojen menestyksekkääseen ylläpitämiseen PDF
 • Anun keräämä tuhti tietopaketti Parantumisen käsikirja.

Lisäksi saat Yhdistyksen Heimojäsenenä sähköisesti julkaistavan jäsenkirjeen, joka lähetetään noin kerran kuukaudessa sekä viikottaisen perjantaisen Rakkaudentähden kurssilaisille suunnatun parannuskutsun. Jäsenkirje sisältää merkittäviä energisiä tapahtumia kuukauden ajalle, jäsenkirjeen Anulta Rakkaudentähteläisille sekä Kristallimeditaation, jonka avulla voit avautua turvallisesti.  (Sivun alaosassa on laaja kuvaus paketista)

Tuotetunnus (SKU): 99911 Osasto:

Kuvaus

Liity HEIMOJÄSENEKSI, pääset mukaan aivan oikeaan Valontyöhön. Valotyökohteemme on koko tämä Maa-planeetta ja sen ylösnousemusprosessi. Teemme erittäin mielenkiintoista projektia Amazonin Alkuperäiskansojen parissa. Liittymällä Heimoon sidot todellisen valositeen myös Amazonin intinaaien pyhään tietoisuuteen.

Rakkaudentähti Ry sielun näkökulmasta:

 • Tahdot elää pysyvässä Rakkauden ja Valon virtauksessa
 • Tahdot tehdä aitoa ja oikeaa valotyötä auttamalla Amazonin metsän kansoja ja Maapalloa
 • Tahdot olla mukana vaikuttamassa Suomalaisen henkisen hemon syntymään ja herättämään vanhoja henkisen viisauden juuria, jotka on katkaistu meiltä viimeisten vuosisatojen aikana
 • Tahdot balanssin sisäisen ja ulkoisen maailmasi välillä
 • Tahdot niin syvän yhteyden omalle lähteelle, enkelihin ja valon oppaisiin, kuin mahdollista
 • Tahdot oman henkisen potentiaalisi auki, kauniilla tavalla
 • Tahdot toteuttaa Sielun tehtävää ja kiinnittyä omalle polullesi, jolloin myös valo lisääntyy arjen tasolla
 • Tahdot työskennellä omassa rauhassa, omalla koneella, omalla ajallasi
 • Tahdot avautua turvallisesti ilman, että siitä seuraa liikaa draamaa lähipiirin kanssa

Liittymällä Rakkaudentähti Ry:n heimojäseneksi vastaat kyllä edellä oleviin toiveisiin ja otat vastaan vaivattoman väylän pitää yllä henkisiä virtauksia. Teet sen tärkeän ensimmäisen pienen askeleen. Elämäsi jumittuneet energiat lähtevät käyntiin, kun kuuntelet Sielun kutsua. Mikäli tunnet sydämessäsi, että tämä on sinulle, liity mukaan jo tänään!

 • Käyttämällä 5-15 minuttia viikossa tarjoamiimme asioihin olet jo mukana valovirtauksessa ja aktivoit värähtelysi pysyvästi korkeammalle taajuudelle
 • Lähettämämme jäsenkirjeen kautta virityt valon taajuuksille myös ajatusmaailmassa, jolloin henkinen kehitys mahdollistuu, värähtelytasosi kohoaa hiljalleen ja omaksut omien sisäisten prosessien kautta uusia asioita.
 • Jäsenposteissa on mm. Kuukalenteri aina seuraavalle kuukaudelle. Kuukalenteri kertoo Sinulle täsmälleen, mihin aikaan kuukaudesta on hyvä tehdä henkiset harjoitukset, milloin maadoittaa, milloin puhdistaa ja milloin annetaan valon nostaa meidät uusiin sfääreihin!
 • Tämän lisäksi saat täysin konkreettisia keinoja, miten omassa arjessa (siellä missä on elämäsi keskipiste) toimimalla voit muuttaa elämäsi energiaa yhä vain korkeampaan värähtelyyn!

 

YHDISTYS:

– Toimimme yhdistyksenä, koska emme tavoittele taloudellista voittoa. Rakkaudentähden vuosittainen toiminnan tulos mitataan uusien valotyöntekijöiden kasvavan verkoston laajentumisesta ja tyytyväisten asiakkaiden onnellisesta palautteesta, jota julkaisemme verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

-Liittymällä osaksi valoryhmäämme, olet todellisessa yhteydessä henkimaailman auttajien kanssa.

– Osallistumalla ryhmään saat monen sadan valotyöntekijän ja soturin tuen henkiselle kasvulle, omille prosesseille ja myös meditaatiossa valokanavan ylläpitämiselle.

-Yleistä tietoa löytyy helposti netistä ja kirjoista. Keskitymme välittämään kanavoituna ainutlaatuista syventävää ymmärrystä, jota on vaikea saada käsille missään muualla.

– Rakkaudentähdessä opetamme vain sitä, minkä itse elämme todeksi.

– Valokanavamme on kestänyt monet myrskyt ja koettelemukset. Se on testatusti turvallinen, luotettava ja tehokas.

– Ympärilläsi on aidosti osaavien auttajien elävä tuki ja henkinen läsnäolo. Elävät henkiset juuremme ulottuvat Amazonin sademetsään asti.

-Rakkaudentähdessä Sinä kasvatat omia maagisia voimiasi helppojen harjoitusten avulla