5.90

Kauan sitten luotiin valosta yksi korkeampi itse, joka jaettiin ensin kahteen kaksoissäteeseen ja siitä edelleen kaksoisliekkeihin. Sielu on kokonainen ja kulkenut ajallisen matkansa loppuun saakka vasta yhdistyttyään omaan kaksoisliekkiin. Kaksoisliekkiolemus löytyy ensin itsestä ja sen jälkeen se on mahdollista löytää fyysisenä kumppanina. Kaikilla liekki ei ole maan päällä, mutta jopa henkimaailman kautta yhteys on voimallisesti sydäntä elävöittävä ja tuo Jumalallisen Rakkauden tasot elämääsi maan päälle.

PDF on kokoelma Anun kurssiposteista Kaksoisliekit, Pyhä Parisuhde ja Pyhä seksuaalisuus. Se sisältää 35 A4 sivua tietoa aiheesta sekä harjoituksia, joilla voi aukaista omaa kaksoisliekkiyhteyttä, eheyttää parisuhdetta ja yhdistyä omiin Jumalallisiin kumppaneihin. Paketti on pdf ohje. Toimitamme sen sähköpostiin, kun tilaus on kirjautunut meille.

Kuvaus

PDF on kokoelma Anun kurssiposteista Kaksoisliekit, Pyhä Parisuhde ja Pyhä seksuaalisuus. Se sisältää 35 A4 sivua tietoa aiheesta sekä harjoituksia, joilla voi aukaista omaa kaksoisliekkiyhteyttä, eheyttää parisuhdetta ja yhdistyä omiin Jumalallisiin kumppaneihin. Kirjassa on mukana myös ohje Kaksoisliekkirukousnauhan lukemiselle. Kirjan loppuosassa on linkkejä Rakkaudentähden meditaatioihin You Tubessa, joiden avulla voit hoitaa omaa kaksoisliekki- ja sielukumppaniyhteyttä. Kirjaa voi käyttää opiskelumateriaalina ja lukea yhden kappaleen viikossa tehden joka viikko Kaksoisliekkirukousnauhaa tai loppuosan meditaatioita.