15.00120.00

Tervetuloa opiskelemaan Valotyöntekijän Ammattiin. Tiedätkö jo yleisimmät henkisen avautumisen esteet ja kuinka ne voi välttää helpolla harjoittelulla? Kiinnostaako sinua liittyä valotyöntekijöiden sisäpiiriin ja ansaita hyvää karmaa maailmanpalveluksella? Tahdotko paljastaa sielusi salaisuudet ja löytää yhteyden korkeamman Itsesi syvempään rakkauden tahtoon? Koulutus ei ole Kelan hyväksymää koulutusta, mutta tarjoamme Sinulle valovoimaiset opettajat henkimaailmasta kokeneen meedion/kanavan kautta. Jaamme käytännössä testattuja ja toimivaksi havaittuja välineitä. 

Sielusi on inkarnoitunut maailmaan toteuttamaan omaa henkistä polkuaan. Koska luet tätä tekstiä nyt, olet jo kuullut oman korkeamman itsesi kutsun astella sielusi polulla. Mikäli olet yhtään niin motivoitunut seuraamaan sielusi ääntä, kuin itse kuvittelen sinun olevan, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Akatemiaa esimerkiksi yhden vuoden opintojen ajan. Annat itsellesi valtavan tilaisuuden, mutta et menetä paljon sillä maksuluokat on tehty erittäin joustavaksi. Valotyöntekijän ammattiopinnot valottavat henkimaailman salaisuuksia ja kuljettavat sinut rakkauden taikamaailmaan. Akatemiassa opit, kuinka voit tehdä valotyötä omalla yksilöllisellä tavallasi. 12 Kristallin Akatemia on Kristallivalon kantajien tiivis sisäpiiri sekä vahva viikottainen energiavirta hengen maailmaan. Paljastamme sinulle viikottaisissa kirjeissä omat tärkeimmät oivalluksemme ja kanavoimme henkimaailman hämmästyttäviä viestejä.

Iloisina voimme kertoa, että lukuisat oppilaamme ovat kertoneet saaneensa näistä kirjeistä enemmän tukea henkisyydelleen, kuin mistään muusta aikaisemmin.

Opiskelet kerran viikossa sähköpostin välityksellä. Saat viikottain noin 9-12 A4 mittaisen pdf -tietopaketin, jossa kanavoimme henkimaailman valon korkeita taajuuksia. Et tarvitse skypeä. Opiskelet aina vuoden kerrallaan. Jäsenyys ei jatku automaattisesti. Ei piilokuluja. Et sitoudu mihinkään. Emme luovuta tietojasi eteenpäin.

Itse arvioimallasi vuosimaksulla saat tämän:

  • Kerran viikossa kurssiposti PDF pakettina
  • Uusia harjoitusmeditaatioita
  • Sisäinen valoverkosto, sisäpiiri, johon voit yhdistyä tekemään maailmanlaajuista valotyötä
  • Kaukohoitoa joka viikko tukemaan omaa henkistä kasvua ja avautumista
  • 100% tuen oman henkisen työn aloittamiseen ja sieluyhteyden avaamiseen Sinulle sopivalla tavalla

Tutustu laajaan kuvaukseen täällä…

Poista

Kuvaus

Aihe 2018 Valon alkemia:

Kuinka luon oman todellisuuteni? Opiskelemme voimallista Valon Alkemiaa ja siirrymme taajuuksille, jossa voit pikkuhiljaa muuttaa ympäröivän todellisuutesi Rakkauden ja Uuden ajan taajuudelle. Tutustumme henkimaailmaan ja enkeleihin ja otamme vastaan parantavaa värähtelyä. Tärkeänä osana Akatemian työskentelyä ovat Kristallivalon Kantajat.  Oman syvemmän itsen löytyminen ja sydämen vahvistuminen. Oman henkisen kanavan löytyminen.

Ensi vuonna henkimaailma opettaa meille mm. yhden esteen henkisen avautumisen tiellä, johon suurin osa ihmisistä jossakin vaiheessa kompastuu ja ihmettelee, miksi henkinen työ polkee paikoillaan? Käsittelemme helppoja tekniikoita, joiden avulla voit saada jumiutuneen tilanteen käyntiin, mutta myös varmistaa, että avautumisesi on pysyvällä ja rakkaudellisella valon taajuudella!

Tässä rinnalla tulemme käsittelemään valtavan syvän paketin sydämen avautumista, valotyötä, alati syvenevää henkimaailman yhteyttä sekä toimivaa ja todellista parantajuutta, johon jo nyt on alettu paljastaa uusia viisauksia ja kirjoitan niitä ahkerasti omaan päiväkirjaani ylös.

Akatemian tarkempi kuvaus täältä

 

– Akatemiaan kuuluu kaukohoito kerran viikossa sekä muhkea kurssiposti, jossa on kanavointia, kurssiaiheita, meditaatioita ja ajankohtaisia keskusteluja.

– Koulutukseen liittyy meditaatioita, joita jaamme mp3 muodossa kurssipostien kautta. Meditaatiot toimitetaan linkkeinä, joita klikkaamalla pääset mukaan energiaan omalta kotikoneelta.

– Osallistumalla ryhmään saat monen sadan valotyöntekijän ja soturin tuen henkiselle kasvulle, omille prosesseille ja myös meditaatiossa valokanavan ylläpitämiselle.

– Kurssipostit voi tallettaa omalle koneelle ja palata aiheisiin aina uudelleen ja uudelleen.

– Jos et vielä halua mukaan kaiken kattavaan koulutukseen, voit osallistua toimintaan yhdistyksen kautta saaden jäsenenä postia noin kerran kuukaudessa.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, Normaalimaksu + tuki Rakkaudentähdelle