Aloita Valotyöntekijän Ammattiopinnot (12 Kristallin Akatemia) Ilmottautuminen on päättynyt vuodelta 2019.

Nyt lähdemme voimakkaaseen transformaation talveen. Tarkoituksenamme on puhdistaa alimpien chakrojen energiat ja päivittää ne erinlaisilla harjoituksilla uuden maailman taajuuteen. Tutkimme mm. Äitimaan Sydänkeskusta sen eri taajuuksissa ja opiskelemme syvempää Kristustietoisuutta. Yhtenä teemana tulee olemaan valon välittäminen Yhden Elämän Lähteestä eli luomme yhteyttä Korkeimpaan Jumalalliseen sydäntietoisutueen.

 
Opiskelemme kurssipostien tahdissa vuosittain Syyskuu – Toukokuu.

  • Yksi kurssiposti kerran viikossa.
  • Kerran kuukaudessa ilmainen osallistuminen YouTube seremoniaan tai koulutukseen. Etusi 150 eur vuodessa.
  • Kurssipostit sisältävät harjoituksia, tehtäviä, meditaatioita sekä PDF kirjeitä, joissa käsitellään laajasti ja syvästi parantajuutta, näkijyyttä, henkistä kasvua valotyöntekijän arkea jne.
  • Kuukauden 1. perjantaina julkaistaan yhteinen kurssiposti yhdistyksen jäsenten kanssa. Sisältäen kuukalenterin sekä käytännönläheisiä ohjeita arjen ja kodin valkoiseen magiaan, aktivointeihin jne. lisäksi kanavoituu henkisen kasvun aiheita ja käsitellään maadoittumista

 

Kuvaus

Asiakkaan palaute:

Olen ollut Rakkaudentähden asiakas ja jäsen muutaman vuoden, ja liityin Akatemiaan pari vuotta sitten.
On ollut upeaa havaita, miten monipuolisesti Anu meitä Akatemian kauttaa opettaa ja ohjaa. Akatemian kurssipostia on ilo odottaa ja monenlaisia henkisiä asioita on käyty läpi. Intuition voimaa ja merkitystä, kristalleja, luonnon taikavoimia, meditaatioita ja henkisiä harjoituksia.
Akatemian hinta-laatusuhde on todella mainitsemisen arvoinen ja lisäksi on mahdollisuus valita sekä Akatemiassa että muilla, erillisillä kursseilla, maksu tulotason mukaan. Näin kukaan ei jää paitsi Rakkaudentähden tarjonnasta. Tämä on ihana mahdollisuus, jota muut henkisen alan yrittäjät ja opettajat eivät juurikaan tarjoa.

Jos kaikesta henkisen ohjauksen tarjonnasta pitäisi valita vain yksi, Rakkaudentähden Akatemia olisi ehdottomasti ykkönen. Jos siis olet henkisen polun kulkija, aloittelija tai vaikkapa jo pitemmälle ehtinyt, suosittelen Akatemiaan liittymistä. Et taatusti pety.

Kiitokset Anulle ja muille opetukseen osallistuville. Lämmöllä Raija Tuomiranta-Isola

 

Kanssamme ympärilläsi on aidosti osaavien auttajien elävä tuki ja henkinen läsnäolo. Elävät henkiset juuremme ulottuvat Amazonin sademetsään asti. Rakkaudentähdessä voit löytää omat henkiset lahjasi ja oma kirkas valosi tulee esiin. Liittymällä osaksi valoryhmäämme, olet todellisessa yhteydessä henkimaailman auttajien kanssa.

Opiskelet kerran viikossa sähköpostin välityksellä. Saat viikottain noin 3-5 A4 mittaisen pdf -tietopaketin, jossa kanavoimme henkimaailman valon korkeita taajuuksia. Et tarvitse skypeä. Opiskelet aina lukuvuoden kerrallaan. Jäsenyys ei jatku automaattisesti. Ei piilokuluja. Et sitoudu mihinkään. Emme luovuta tietojasi eteenpäin.

  • Opiskelemme kurssipostien tahdissa Elokuu 2018- Toukokuu 2019.
  • Kesälomaa pidämme Kesäkuun ja Heinäkuun ajan (vapaaehtoinen tehtävä kesäksi)
  • Uusi opintovuosi starttaa Elokuussa 2019.
  • Kuukauden 1. perjantaina julkaistaan yhteinen kurssiposti yhdistyksen jäsenten kanssa. Sisältäen kuukalenterin sekä käytännönläheisiä ohjeita arjen ja kodin valkoiseen magiaan, aktivointeihin jne. lisäksi kanavoituu henkisen kasvun aiheita ja käsitellään maadoittumista.
  • Kuukauden muut kurssipostit sisältävät harjoituksia, tehtäviä, meditaatioita sekä PDF kirjeitä, joissa käsitellään laajasti ja syvästi parantajuutta, näkijyyttä, henkistä kasvua valotyöntekijän arkea jne.

Sielusi on inkarnoitunut maailmaan toteuttamaan omaa henkistä polkuaan. Koska luet tätä tekstiä nyt, olet jo kuullut oman korkeamman itsesi kutsun astella sielusi polulla. Mikäli olet yhtään niin motivoitunut seuraamaan sielusi ääntä, kuin itse kuvittelen sinun olevan, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Akatemiaa esimerkiksi yhden vuoden opintojen ajan. Annat itsellesi valtavan tilaisuuden, mutta et menetä paljon sillä maksuluokat on tehty erittäin joustavaksi. Valotyöntekijän ammattiopinnot valottavat henkimaailman salaisuuksia ja kuljettavat sinut rakkauden taikamaailmaan. Akatemiassa opit, kuinka voit tehdä valotyötä omalla yksilöllisellä tavallasi. 12 Kristallin Akatemia on Kristallivalon kantajien tiivis sisäpiiri sekä vahva viikottainen energiavirta hengen maailmaan. Paljastamme sinulle viikottaisissa kirjeissä omat tärkeimmät oivalluksemme ja kanavoimme henkimaailman hämmästyttäviä viestejä.

Iloisina voimme kertoa, että lukuisat oppilaamme ovat kertoneet saaneensa näistä kirjeistä enemmän tukea henkisyydelleen, kuin mistään muusta aikaisemmin.

– Osallistumalla ryhmään saat monen sadan valotyöntekijän ja soturin tuen henkiselle kasvulle, omille prosesseille ja myös meditaatiossa valokanavan ylläpitämiselle.

– Rakennamme lujaa maailmanlaajuista valon verkkoa, jossa Sinä olet toimintamme tärkein Tähti.

– Tavoitteemme on auttaa mahdollisimman monta uutta valotyöntekijää sytyttämään valonsa tähän maailmaan.

– Valokanavamme on kestänyt monet myrskyt ja koettelemukset. Se on testatusti turvallinen, luotettava ja tehokas.

– Ympärilläsi on aidosti osaavien auttajien elävä tuki ja henkinen läsnäolo. Elävät henkiset juuremme ulottuvat Amazonin sademetsään asti.

– Rakkaudentähdessä voit löytää omat henkiset lahjat.

-Rakkaudentähden kursseilla oma kirkas valosi tulee esiin.

-Yhä uudet hämmästyneet Rakkaudentähteläiset lähettävät päivittäin meille viestiä vahvoista ihmeistä, joita he ovat vastaanottaneet opiskelemalla meidän matkassamme.

– Kurssipostit voi tallettaa omalle koneelle ja palata aiheisiin aina uudelleen ja uudelleen.

– Kurssipostit voi tallettaa omalle koneelle ja palata aiheisiin aina uudelleen ja uudelleen.

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, Normaalimaksu + tuki Rakkaudentähdelle