299.00

Anu ja Sini johdattavat sinut tarottien taikamaailmaan. Anna itsellesi mahdollisuus oppia aidon näkijän työhön!

Tarot -kurssilla käymme läpi tarotpakan kaikki kortit ja opettelemme niiden tulkitsemisen Sini Siepin ja Anu Heininevan johdatuksella. Anu ja Sini jakavat omakohtaiset tulkinnat ja korttien merkitykset. Kurssin hintaan kuuluu oma Rider Waite- tarotpakka, joten se sopii vaikka lahjaksi itselle tai läheiselle.

Uusi kurssiposti ilmestyy kerran kuukaudessa. Esittelemme kortit YouTubessa. Kurssilaisille lähetetään salaiset linkit. Opit Anun ja Sinin mukana intuitiivisen tavan työskennellä tarotkorttien sielunpeilin kanssa. Jokaisessa videossa käsitellään 4 korttia kerrallaan. Kurssin ensimmäinen osa toimitetaan 15.3.2020 alkaen. Saat meiltä 4 erillistä noin 15 minuutin mittaista videoa, joissa käymme läpi kolmen eri tarotpakan samanarvoiset kortit, ja niiden symboliikkaa.

Esimerkiksi ensimmäisessä videossa käsitellään maljojen, miekkojen, sauvojen ja lanttien ässät. Vertaamme kolmea eri pakkaa keskenään ja saat meiltä myös ideoita, miten kortteja luetaan osana tarotpöytää.

Sisältää yhteensä 20 kurssipostia. Viimeisessä postituksessa käymme läpi Anun ja Sinin lempitulkinnat. Anu ja Sini ovat molemmat tehneet pitkästi näkijäntyötä tarottien parissa ja jakavat nyt vuosien kokemuksella omat salaisuudet Sinun kanssasi.

Kurssin voi maksaa myös osissa 29,90 eur/kk. Voit ilmoittautua NonStop kurssin alettua. Tarotkortit postitetaan kurssin aikana.

Osasto:
b85671fe6adbde8ac5ede8f37f321fdfDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD