999.005,990.00

VIP intensiivivalmennus on kerran elämässä koettava voimakas buusti henkisen avautumisen tiellä. Se vastaa tehokkuudeltaan parantavien energiakanavien avaamista. Anu on Sekhem- Reiki- Atlantis- ja Enkelikristallimaster.

Opetus tapahtuu videon ja ääniviestien välityksellä. Videot julkaistaan Youtubeen ja muuhun viestintään tarvit Whatsapp yhteyden. Äänen välityksellä saamme välittymään energiat täydessä värähtelyssään. Tule henkilökohtaisesti täysin tarpeittesi mukaisesti Sinulle räätälöityyn yksityisopetukseen mukaan! Videot ja ääniviestit jäävät jakson jälkeen sinun käyttöösi.

  • Saat 45 min valmennusvideon kerran kuukaudessa (arvo 599 eur)
  • Kaukohoidon 15 min kerran viikossa ja noin 5 min ääniviestin Anulta Whatsappiin, mitä hoidossa tapahtui (arvo 4 x 60 eur = 240 eur)
  • Anun WhatsApp -kanavan tuen käyttöösi opiskelun ajaksi (arvo 60 eur/20 minuuttia eli Sinä raportoit 10 min ja Anu vastaa 10 min. Yhteensä 1 sessio/viikko = 240 eur)
  • SOS päivystys esimerkiksi nopea energiaboosti Whatsapista pyydettynä tarpeen vaatiessa. Arvoa ei voi ennalta määrittää.

 

Opetuksessa pureudutaan niihin aiheisiin, joita toivot avattavan juuri nyt. Jokainen valmennussessio kestää noin 45 minuuttia. Opetuksessa voi olla aiheena henkilökohtainen harjoitus, jota harjoittelemalla saat energiaa, vaurausvirtaa tai esimerkiksi selvänäköä auki. Voimme yhdessä miettiä aihetta, johon lähdemme hakemaan vastausta.

Opiskelupakettiin kuuluu yksi henkilökohtainen 15 minuutin kaukohoito kerran viikossa. Kaukohoidosta kerrotaan aina enemmän opetustuokion aikana. Kaukohoidon jälkeen Sinulle lähetetään noin 5 minuutin ääniviestillä tieto, mitä hoidossa tapahtui.

Opiskelutehtävänä lähetät tilanteestasi oman 10 miuutin ääniraportin Anulle Whatsappiin ja Anu vastaa 10 minuutin ääniviestillä takaisin. HUOM! Palvelussa on hinnoiteltu myös aika, joka käytetään Sinun ääniviestien kuuntelemiseen. Rajoituksena: Mikäli tarvit viikottain enemmän kuin 20 minuuttia ääniviesteilyä, siitä veloitetaan ylimääräisen lisähinnaston mukaisesti 60 eur/20 minuuttia.

Lisäksi voit milloin tahansa lähettää lyhyitä SOS kysymyksiä myös Whatsapissa ja saat energiatukea taustalla omissa haastavissa tilanteissa. Anu on saavutettavissa viesteillä koulutuksen ajan ma-pe klo 9-18.00 välillä sekä erityistilanteissa viikonloppuisin. Energiahoitoa ja energiatukea on mahdollista ottaa vastaan iltaisin klo 21.00 alkaen.

Koulutukseen sitoudutaan 1kk,  3 kk tai 6 kk kerrallaan. Chekout.fi palvelussa voit jakaa koulutusmaksun osiin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kenelle tällainen valmennus sopii?

Olet vakavasti henkisen tien kulkija ja kaipaat syvempää henkistymisen jaksoa ja kanssakulkijaa elämääsi. Olet valmis omistautumaan todellisella tasolla arjessa henkisten todellisuuksien laajentamiseen ja haltuunottoon. Olet valmis hyppäämään Sielunvärähtelyn laajemmille taajuuksille ja kohottamaan päivittäisen energiasi jatkuvan henkimaailman kommunikaation, henkioppaiden ja enkeleittesi taajuudelle. Olet valmis työskentelemään uuden maailman sydänkeskuksesta käsin. Tahdot työskennellä Äitimaan suuren ylösnousemussuunnitelman mukaisesti. Tunnet tulleesi tänne toteuttamaan tiettyä tärkeää tehtävää ja elämässäsi on NYT ajankohtaista astua syvemmin omalle polulle.

 

Rakkaudentähti tarjoaa Sinulle VIP- mahdollisuuden Anun yksityisoppilaana!

 

Oppilaiden palautetta:

”Henkinen avautuminen lähti vauhtiin avullasi. Sain jumiutuneen tilanteen auki.”

”Olen saanut kauttasi korvaamatonta opetusta, olet yksi tärkeimmistä henkisistä opastajistani Anu.”

”Mistään muualta en ole löytänyt tällaista tietoa. Ainutlaatuista ja aitoa opetusta.”

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

1 kuukautta, 12 kuukautta, 3 kuukautta, 6 kuukautta

64569c2e369c4e873f8e11113f4a22d4NNNNNNNNNNNNNNNNN