1,290.004,490.00

Haluatko teho-opiskelijaksi ja saada erityisen vahvaa opastusta esimerkiksi parantajan tiellä? Tule henkilökohtaisesti täysin tarpeittesi mukaisesti Sinulle räätälöityyn yksityisopetukseen mukaan!

Olet vakavasti henkisen tien kulkija ja kaipaat syvempää henkistymisen jaksoa ja kanssakulkijaa elämääsi. Olet valmis omistautumaan todellisella tasolla arjessa henkisten todellisuuksien laajentamiseen ja haltuunottoon. Olet valmis hyppäämään Sielunvärähtelyn laajemmille taajuuksille ja kohottamaan päivittäisen energiasi jatkuvan henkimaailman kommunikaation, henkioppaiden ja enkeleittesi taajuudelle. Olet valmis työskentelemään uuden maailman sydänkeskuksesta käsin. Tahdot työskennellä Äitimaan suuren ylösnousemussuunnitelman mukaisesti. Tunnet tulleesi tänne toteuttamaan tiettyä tärkeää tehtävää ja elämässäsi on NYT ajankohtaista astua syvemmin omalle polulle.

 

Rakkaudentähti tarjoaa Sinulle VIP- mahdollisuuden Anun yksityisoppilaana!

 

Rakkaudentähden yksityisopetus sisältää kerran viikossa sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn valmennushetken Skypen välityksellä. Opetuksessa tarkastellaan kehittymistäsi ja saat henkimaailmalta uusia ajatuksia, miten voit edistää avautumistasi. Jokainen valmennussessio kestää noin 20-30 minuuttia. Opetuksessa voi olla aiheena henkilökohtainen harjoitus, jota harjoittelemalla saat tilanteesi selkeytymään tai voimme yhdessä miettiä aihetta, johon lähdemme hakemaan vastausta.

Opiskelupakettiin kuuluu kerran kuukaudessa 30 minuutin mittainen puhelinkonsultaatio, jonka aikana keskustellaan edistymisestäsi koulutuksessa sekä yksi henkilökohtainen kaukohoito kerran viikossa. Kaukohoidosta kerrotaan aina enemmän opetustuokion aikana.

Lisäksi kirjoitat Anulle kuulumisia ja raportoit edistymisestäsi tarpeesi mukaan ja saat vastauksia kysymyksiisi videon kautta. Voit milloin tahansa lähettää lyhyitä kysymyksiä myös Whatsapissa ja saat energiatukea taustalla omissa haastavissa tilanteissa. Anu on saavutettavissa viesteillä koulutuksen ajan ma-pe klo 9-18.00 välillä sekä erityistilanteissa viikonloppuisin. Energiahoitoa ja energiatukea on mahdollista ottaa vastaan iltaisin klo 21.00 alkaen.

Koulutukseen sitoudutaan 3 kk, 6 kk tai 12 kk kerrallaan. Kesäkuu ja heinäkuu ovat koulutuksessa loma-aikaa. Koulutusmaksun voi maksaa myös kerran kuukaudessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Oppilaiden palautetta:

”Henkinen avautuminen lähti vauhtiin avullasi. Sain jumiutuneen tilanteen auki.”

”Olen saanut kauttasi korvaamatonta opetusta, olet yksi tärkeimmistä henkisistä opastajistani Anu.”

”Mistään muualta en ole löytänyt tällaista tietoa. Ainutlaatuista ja aitoa opetusta.”

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

12 kuukautta, 3 kuukautta, 6 kuukautta