1,799.00

VIP intensiivivalmennus on kerran elämässä koettava voimakas buusti henkisen avautumisen tiellä. Sinulla on elämässä haaste, jota et pysty voittamaan yksin omin voimin. Se voi olla vaikea elämäntilanne tai tietoisuus Valonkantajan tehtävästä, jota et uskalla toteuttaa aivan yksin. Mahdollisesti olet saanut jo viestiä useammasta suuntaa, että Sinulla on voimakas avautuminen edessä. Olet vakavasti henkisen tien kulkija ja kaipaat syvempää henkistymisen jaksoa ja kanssakulkijaa elämääsi. Koulutuksessa saat henkilökohtaisesti yksinomaan Sinulle kanavoitua viisautta henkimaailmasta. Tyyli on tuttu Rakkaudentähden kurssiposteista, mutta nyt keskitymme täysin Sinun omaan sielunolemukseen. Puhelut toteutetaan joko puhelimessa tai videopuheluna. (tarkempi kuvaus sivun alaosassa)

Valmennus sisältää 8 noin 30-45 minuutin puhelua Anun kanssa. Jokaisen puhelun jälkeen saat kaukohoidon 60-90 minuuttia sekä puhelun perusteella kanavoituja tehtäviä, joita toteuttamalla henkiset lukot lähtevät avautumaan. Etsimme juuri SINUN keskeiset sielulliset haasteet tässä elämässä. Puhelujen välillä pidät harjoituspäiväkirjaa ja lähetät sen Anulle aina ennen seuraavaa puhelua.

Vaihtoehtoisesti voit tulla 8 kertaa valmennettavaksi joko Tampereen hoitohuoneelle tai Simoniemen parannuskodalle. Yksi kerta kestää tällöin 180 minuuttia ja siihen sisältyy myös tehtävän ohjaaminen paikan päällä.

Lisäksi Sinulla on VIP -linja auki koko valmennuksen ajan eli voit laittaa milloin tahansa Anulle viestiä Whatsappin kautta tai tekstiviestinä ja saat vastauksia sekä energiatukea tarvittaessa.

Valmennus voi johtaa yhteistyösopimukseen Rakkaudentähden kanssa.

Opetus tapahtuu puhelinkeskustelu, kotitehtävän ja kaukohoitojen välityksellä.

Huomioithan, että kyseessä on henkilökohtainen valmennus. Tämä ei ole siis ennustus eikä pelkkä kirjallinen kanavointi/tulkinta, vaan mukana on henkilökohtaisia harjoituksia, joita toistamalla saat energiaasi, elämäntehtävääsi, vaurausvirtaa tai esimerkiksi selvänäköä auki.

Valmennukseen kuuluu 8 kirjallista tehtävää, jotka palautat Anulle yksi kerrallaan aina puhelumme jälkeen. Yksi kysymys+harjoituksia kutakin aihealuetta kohti. Voit vastata niin pitkästi, kuin tahdot. Kysymyksiin vastataan harjoittelun jälkeen, jolloin olet korkean ymmärryksen tilassa.

Puhelintapaamiset+ hoidot toteutetaan 1 kerta /joka toinen viikko tai 1 kerta /kk. Huomioithan, että Anun työhön kuuluu myös paljon kriisiapuna olemista, joten välillä valmennukseen voi tulla katkos, jos tällaista avuntarvetta ilmenee.

Toimituksen aloitus noin 1-3 kk riippuen maailman energiatilanteesta ja koska henkioppaasi sallivat tämän koulutuksen tehdä.

Anu soittaa Sinulle!

Kuvaus

Kenelle tällainen valmennus sopii?

Sinulla on elämässä haaste, jota et pysty voittamaan yksin omin voimin. Olet vakavasti henkisen tien kulkija ja kaipaat syvempää henkistymisen jaksoa ja kanssakulkijaa elämääsi. Olet valmis omistautumaan todellisella tasolla arjessa henkisten todellisuuksien laajentamiseen ja haltuunottoon. Olet valmis tekemään päittäisiä harjoituksia ja sitoutumaan pitkäjänteiseen työhön, jonka avulla vastaanotat vahvat henkiset voimat ja voit saada pysyvästi elämän vaikeatkin osa-alueet tasapainoon. Tuloksien saavuttaminen vaatii Sinun omaa työpanostasi, päättäväistä toistuvaa tekemistä ja antautumista sille, että elämässä jumissa olevat asiat, sinua itseä haavoittavat asenteet ja tukkoiset energiat lähtevät hiljalleen sulamaan ja poistuvat rakenteestasi.

Olet valmis hyppäämään Sielunvärähtelyn laajemmille taajuuksille ja kohottamaan päivittäisen energiasi jatkuvan henkimaailman kommunikaation, henkioppaiden ja enkeleittesi taajuudelle. Sydämessä palaa tahto sitoutua opiskelemaan vanhaa shamanistista linjaa, jossa opit aina perusteista vaativampiin shamanistisiin tekniikoihin. Olet valmis työskentelemään uuden maailman sydänkeskuksesta käsin. Tahdot työskennellä Äitimaan suuren ylösnousemussuunnitelman mukaisesti. Tunnet tulleesi tänne toteuttamaan tiettyä tärkeää tehtävää ja elämässäsi on NYT ajankohtaista astua syvemmin omalle polulle. Mahdollisesti olet saanut jo viestiä useammasta suuntaa, että Sinulla on voimakas avautuminen edessä.

Merkkejä valmiudesta valmennukseen on, jos näet pitkiä enkelinumerosarjoja tai esimerkiksi sinulle on useampi ihminen sanonut, että olet muutoksen kynnyksellä. Mahdollisesti olet myös saanut tätä viestiä henkimaailmasta. Tiedostat, että tämä yksityisvalmennus on vasta pitkän matkan alkusykäys, jonka aikana pyrimme löytämään keskeiset haasteesi, joiden työstäminen auttaa Sinua astumaan Voimassa eteenpäin.

Kun otat tämän alkysykäyksen, saat Anulta paketin, jota harjoittamalla Sinulla on mahdollista tehdä pysyviä muutoksia ja saattaa loppuun niitä sielullisia tehtäviä, joita olet ottanut selvitettäväksi tämän elämän aikana. Ymmärrät, että tämä valmennus avaa tärkeitä ovia shamanistiseen Voimaan, mutta vain sen kautta, että itse teet sitoutuneesti Sinulle ohjattuja tehtäviä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta ja Sinut on ikäänkuin ohjattu tälle sivulle jonkin sattuman kautta, tämä valmennus voi olla juuri se etsimäsi vastaus! Kuuntele sydämesi ääntä, kuuletko vahvan johdatuksen? Huomioithan, että tässä ei ole kyse palvelusta, joka korvaa lääkärin tai psykiatrin antamaa hoitoa.

Valmennus tarjoaa Sinulle itseopiskeltavaksi rikkaan tien, josta voi parhaassa tapauksessa tulla Sinulle laajempi maailmankuva sekä elämäntapa, joka johtaa itse tekemäsi työn kautta lopulta pysyviin muutoksiin omassa elämässä. Valmenukseen liittyy Anun jakamana Rakkaudentähden opiskelumateriaa ja tietopaketteja. Tässä alla on muutamien aikaisemmin ja pidempään samalla polulla kulkeneiden ihmisten kokemuksia.:

 

”Henkinen avautuminen lähti vauhtiin näiden harjoitusten avulla. Sain jumiutuneen tilanteen auki. Pääsin niskan päälle sellaisten elämän haasteiden kanssa, jotka olivat kaataa minut lopullisesti.”

” Olen saanut kyvyn nähdä selkounia ja työskennellä unissa.”

” Olen saanut yhteyden Voimaan ja osaan kanavoida energioita maailmaan. Tunnen energiat ja osaan käyttää niitä myös omassa elämässä Korkeimmaksi parhaakseni.”

” Olen saanut yhteyden henkioppaaseeni/mestariini, pystyn keskustelemaan hänen kanssa, näen hänet ja hän auttaa minua elämässä konkreettisilla neuvoilla.”

” Jatkuva ahdistus ja vaikea elämäntilanne muuttui hiljalleen ja minusta on tullut henkimaailman kanava.”

” Avauduin toteuttamaan omaa parantajan polkua parantamalla ensin itse oman rakenteeni ja elämäni.”

” Minusta on tullut vakavan shamanistisen tien kulkija. Olen auttanut monia läheisiä ja omia lapsia näillä tekniikoilla ja tällä tiedolla.”

”Sain oman henkisen polun kuljettavaksi sekä syvällisen maailmankuvan, joka mullisti koko elämäni hyvällä tavalla.”

 

Opettajana Anusta on sanottu:

 

”Olen saanut kauttasi korvaamatonta opetusta, olet yksi tärkeimmistä henkisistä opastajistani Anu.”

”Mistään muualta en ole löytänyt tällaista tietoa. Ainutlaatuista ja aitoa opetusta.”

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

1 kuukautta, 12 kuukautta, 3 kuukautta, 6 kuukautta

fd2dc445cf5c93d333e353cabcfdadbeQQQQQQQQQQQQQQQ