80.00180.00

Anun tekemä energiahoito Oulun hoitohuoneelta tai parannuskodasta Simosta. Hoidon aikana kanavoin Sinulle henkioppailta ja sielultasi sekä valon maalmoista sen avun, jota juuri nyt olet valmis ottamaan vastaan. Korkeimmaksi parhaaksesi. Teen hoidon Sinulle omalla hoitopöydälläni ja videoin hoidon. Lähetän linkin hoidosta sinulle YouTubeen, jolloin voit ottaa sen vastaan useamman kerran laittamalla äänitteen pyörimään.

30 min + (jälkiohjaus sähköpostilla) = 80 eur
60 min + (jälkiohjaus sähköpostilla) = 140 eur
90 min + (jälkiohjaus sähköpostilla) = 180 eur
Henkinen terapia meditaatio 90 min (sisältää 30 min puhelinkeskustelun) = 180 eur

Kuten energiahoidossa yleensä, voit esittää oman tarpeen, mitä asiaa lähdetään työskentelemään.  Tämä parannus tehdään eräänlaisen meditaatiomatkan malliin. Äänitteessä soitan Sinulle parannusrumpuani ja käytän muitakin shamanistisia soittimia intuitioni mukaan. Laulan omia parannuslauluja sekä kanavoin muita parantavia ääniä. Kaikki äänimaisemat ovat livenä tuotettuja.

Hoitohuoneelta tehty nauhoite on hetkessä tullut parannuskone ja se sisältää monella lailla kanavoituja parantavia värähtelyjä. Se on inspiroitunut suoraan hengeltä ja siinä on se taika, että tunnet kuin kävisit vierailla minun hoitohuoneessani. Asiakas saa tuntuman ikäänkuin olisi itse hoitopöydällä. Mukana videolla saattaa olla joitakin häiriöääniä tai kaikki äänet eivät ole niin tasapainoisesti tulleet nauhalle, koska video taltioidaan koko hoitohuoneesta. Tällaisia virheitä voivat olla yskäisyt tai pienet kolahdukset. Tai jonkin soittimen ääni ei kuulu kovin voimakkaasti taustalta. Se on kuitenkin kuuntelukelpoinen kaikilla laitteilla.

Oletko vähävarainen? Tämä palvelu on mahdollista tehdä -20 euron alennuksella loppuhinnasta. Hetkellisesti varattoman kanssa voimme keskustella sopivasta korvauksesta.  Ota silloin ensin yhteyttä Anuun ennen tuotteen varaamista enkelikristallit@rakkaudentahti.net, niin tehdään Sinulle ajanvaraus manuaalisesti.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
a8153fc218c40a54d5c8a94c3c3457f5cccccccccccccccccccc