Ale!

21.90399.00

Opiskele parantavat Timanttisäteet noin 10 kk mittaisessa koulutuksessa.

Osallistuminen ei ole rahasta kiinni. Minimi vaatimuksena on maksaa ensimmäinen osamaksuerä. Loput erät maksetaan oman taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Kuka maksaa kurssin yhdellä kertaa, saat kiitoksena lahjaksi meiltä itselleen 12 Timanttisäteen energiaan aktivoidun Herkimer Timantin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tämä on 10 kk Etäkurssi, joka on Diplomiparantajan koulutuksen ensimmäinen moduuli. Tutustu Timanttisäteisiin ilmaisessa Webinaarissamme: https://youtu.be/F-jPGEFEY7o

* 10 kuukauden etäopetus: 12 PDF postia sekä neljä 6 tunnin Etäopetuspäivää.
* Aloitamme 22.8.2021 Maailmanpalvelu Webinaarilla, jossa puhumme sukukarman ja kollektiivisen karman työstämisestä
* Syksyllä jaetaan 2021 12 PDF kurssipaketin kokonaisuus (+Webinaari)
* Keväällä 2022 neljä 6 tunnin Etäopetuspäivää Zoomin välityksellä.
* Saat Zoomin tapaamisista videot, joiden avulla voit katsella opetusta vielä uudelleen.
* Ilmottautuminen on avoin vuoden 2021 loppuun saakka.
* Kurssilahjana aktivoitu Herkimer Timantti niille, ketkä maksavat kurssimaksun kokonaisuudessaan ilmottautumisen yhteydessä

Kurssiin kuuluu kokeilijan takuu. Kun ilmottaudut opiskelemaan osamaksulla, voit perua jäsenyyden milloin tahansa ja maksuvelvollisuus lakkaa siihen kuukauteen. Kuka maksaa kertamaksulla, hint aon 20 euroa edullisempi, mutta peruuttamisoikeutta ei ole. Minimivaatimuksena on, että maksat ensimmäisen erän ilmottautumisen yhteydessä. Loput 10 erää maksetaan omatoimisesti Rakkaudentähden tilille sen mukaisesti, miten oma taloudellinen tilanne sallii.

 

Tunnetko Timanttisäteet?

Timanttisäteet ovat 12 Universaalia valon sädettä Luoja-Lähteestämme. Jumalallinen rakenteemme voidaan nähdä koostuvan näistä 12 säteestä. Shamanistisessa ihmiskäsityksessä voimme nähdä ihmisen maailmanpuuna, jonka latva koskettaa Henkeä ja juuret lepäävät syvällä materiassa, Äiti-Maan Kristallisessa sydämessä. Yhden Elämän Pyhässä Geometriassa luku 12 toistuu merkittävänä maailmanpuun eri taajuuksilla.

12 Timanttisädettä virtaa Maailmanpuumme läpi aina latvasta juuriin saakka. Ne voidaan nähdä 12 valoa hohtavana säikeenä, missä ihminen on itsessään tietoisuuden keskittymä, valoa hohtava pallon mallinen rakenne, jonka keskipisteen kautta 12 sädettä virtaa muodostaen perustan kaikelle tietoisuudellemme, kaikille olemisen taajuuksille. 12 sädettä on Hengen 12 DNA rihmasto, johon on koodattu koko olemassaolomme, ikuisuutemme, ykseytemme ja erillisyytemme tietoisuus.

Ihmisen rakenteessa löytyy monta eri tasoa, missä nämä 12 Timanttisädettä ilmentyvät. Voimme tarkastella ihmiselämässä 12 kehittymisen jaksoa, jotka liittyvät tiettyjen 12 chakran energioiden avautumiseen. Sydänkeskuksestamme löytyy 12 terälehteä, jotka ovat yhteyksissä ihmiselämän 12 kehitysjaksoon. Sydämen 12 terälehteä ovat yhteyksissä myös 12 paljastukseen Jumalallisesta Itsestämme ja näiden unen kaltaisten näkyjen tai tietoisuuden tilojen paljastuminen johtaa meidät vapautumaan alemman maailman energioista ja harhasta. Täydellistyessään 12 Timanttisäteen tietoisuus nostaa meidät ylös Pyhästä Ylösnousemuksen Portista.

Sydänkeskuksesta voimme puolestaan löytää 3 taajuutta, joissa kussakin lepää 4 Timanttisäteen laatua. Jokaista tällaista 4 säteen kimppua yhdistää yksi Universaali tietoisuuden tila, joka avautuu, kun meillä on riittävän vahva yhteys sen alla oleviin 4 Timanttisäteeseen. Koulutuksessa tutustumme näihin sydänkeskuksen 3 pyhään tilaan. Ensimmäinen tila liittyy olemuspuoleemme maailmassa ja suhteeseemme ulkoisen maailman kanssa. Toinen tila liittyy sisäiseen olemukseemme ja suhteeseemme Hengen maailman kanssa. Kolmas tila liittyy Jumaltietoisuuteemme ja Jumalallisen Itsen paljastumiseen.

12 Timanttisäteeseen liittyy myös 12 säteen vartijaa, joiden kanssa työskenteleminen on keskeistä, kun tahdomme saada timanttisäde-energiat käyttöömme. Diplomiparantajan koulutuksessa luomme yhteyden jokaiseen 12 Timanttisäteestä ja opimme, minkälainen Jumalallisen Itsen salaisuus laskeutuu tietoisuuteemme, säteen parissa työskentelyn avulla.

Nämä 12 paljastusta liittyvät Pyyteettömään Rakkauteen, Kristus-Sofian tietoisuuteen, Maailmanpuun paljastumiseen, Pyhään Geometriaan ja Alkemiaan, Feminiinisen ja Maskuliinisen energian salaisuuksiin, Minä Olen Sinä- tietoisuuteen, Jumalan kokemiseen kaikkiaallisena olevana, Erillisyyden loppumiseen, Täydellisen tyhjyyden käsittämiseen, Oman tiedostavan Itsen kipinän havaitsemiseen, Vapaan Tahdon mestaruuteen sekä Yhden Tietoisuuden sähköiseen värähtelyyn sulautumiseen.

Timanttisäteet ovat myös energiaa, jolla voidaan parantaa erityisesti näiden 12 tietoisuuteen liittyviä ongelmia, solmuja ja esteitä ihmisrakenteessa. Kutsumme työskentelyn aikana tiettyä Timanttisäteen vartijaa ja virtautamme säteen energiaa puhtaana oman Korkeamman Itsemme välityksellä Luoja-Lähteeltä aina Äitimaan Sydänkeskukseen saakka.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

– 50% alennuksella kertamaksu 199 eur, -50% alennuksella osamaksu 21,90/kk 10 kk ajan, Maksan osissa 10 kk aikana, Maksan yhdessä erässä ja säästän 20 euroa

e7ea67a01ec10db8f25a8841c0314f78bbbbbbbbbbbbbbbbbbb