Ale!

60.00 49.00

Syvällä sydämessäsi on aina kaipaus tähtiin. Et tunne olevasi ihminen tässä maailmassa, vaan aina jotenkin ulkopuolinen. Sielussasi palaa kaipaus yhdistyä sinne jonnekin. Kaipaat palavasti löytää sielun siskot ja veljet. Tässä tulkinnassa Anu välittää vapaata kanavointia korkeammilta valon taajuuksilta. Se saattaa sisältää voimakkaan sydäntä aukaisevan aktivoinnin tai vihkimyksen. Tulkinta on puhdasta sielutietoisuuden välittämistä. Tulkinnassa ei syvennytä menneisiin elämiin tai tämän planeetan tehtäviin. Matkustamme toisiin ulottuvuuksiin, rakkauden taajuuksille ja kuvailemme, minkälaisesta ykseyden valosta Sinä olet kotoisin. Matkustamme egon ylittäviin maailmoihin tapaamaan korkeamman taajuuden valon olentoja.

Sähköpostiin toimitettava parannustulkinta, johon liittyy kaukohoito tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Tekstin pituus on noin yksi  A4

Kuvaus

Tulkinnat eivät ole ennustamista, joskin mukaan mahtuu usein kuvia tulevaisuuden energioista sekä ohjausta, millä tavoin toimien voisit pyrkiä rakkaudellisempaan lopputulokseen elämän kiemuroissa.Anun näkijälaatua kuvaa parhaiten lause: Monissa liemissä keittetty pyyteetön sielulla ja sydämellä auttaja.Tulkinnoissa on käsitelty perinteisesti menneitä elämiä, henkistä kasvua, ihmissuhde kysymyksiä, työ kysymyksiä, viestejä edesmenneiltä rakkailta, karmaa, sydämen kipuja, energian puhdistuksia, energiahoitoja, viestejä enkeleiltä, henkisen tilan kartoituksia jne. Tulkinnoissa toimitusaika noin 1-3 viikkoa jonotilanteen mukaan.