31.90299.00

Suosittu ja kiitetty tarotkurssi netin välityksellä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kurssiin kuuluu kokeilijan tyytyväisyystakuu: Kun valitset maksutavaksi osamaksu, voit lopettaa koulutuksen milloin hyvänsä ja maksuvelvollisuus päättyy siihen kuukauteen. Kun maksat kertamaksulla, saat 20 euron edullisemman paketin. Kertamaksulla peruutusoikeutta ei ole.

Kurssi käynnistyy 14 päivän sisällä ilmottautumisesta. Uutta kurssipostia tulee noin 7 päivän välein kunnes koko sisältö on käyty läpi. Tarotkortit lähetetään noin 14 päivän sisällä ilmottautumisesta.

 

Paketti sisältää:

78 kurssikirjettä; yksi kustakin tarotkortista. Kirjeessä on tulostettava PDF lehtinen kortista mukaan luettuna korttiin liittyvä havainnollinen tarina tosielämän tilanteista sekä noin 20 minuutin video, jossa Anu tulkitsee korttia mutta myös kertoilee tarokkien käyttöön liittyviä asioita oman Henkioppaan johdatuksella. Posteissa on mukana erityisiä kurssitehtäviä, joista voit poimia itsellesi parhaiten sopivat. Niitä tekemällä Tarokkien salainen maailma avautuu yhä syvemmälle myös vanhalle korttien konkarille.

Korttien opiskelun ohella kurssiin kuuluu 9 Webinaaria YouTuben välityksellä. Tämän sivun alaosasta löydät laajemman kuvauksen Tarotkurssista.

Lisäksi kurssiin kuuluu Henkilökohtaiseen käyttöösi siunatut Rider Waite kortit (arvo 27,60 eur) Anu Siunaa kortit Henkilökohtaisesti Sinulle tulevaa tulkintatyötä varten. Kortit Siunataan Sinulle ja lähetetään postitse, kun Tarotkurssin ensimmäinen erä on siirtynyt tilillemme.

 

Mitä tarkoittaa Rakkaudentähden Shamanistinen Tarotkurssi?

Aika yleisesti Tarotkortteja pidetään yksistään ennustamisen välineenä. Monella ensimmäinen mielikuva on, että niillä kerrotaan tulevaisuuden tapahtumia. Tarot voi olla kokonainen tie henkiseen kasvuun. Jokainen kortti puhuu aivan uniikkia omaa kieltään ja sisältää tärkeitä opetuksia, joiden avulla elämässä ylipäänsä löytyy monestakin vaikeasta paikasta askeleet valoon. Täytyy vain ymmärtää, kuinka tätä kieltä kuullaan. Niiden avulla voi oppia ymmärtämään ihmissuhteita, omaa sieluaan ja esimerkiksi karmallisia asioita syvästikkin.

Eteesi levitetty korttikattaus voi olla hyvin rehellinen kartta universaaleihin energioihin. Tarokeissa heijastuu ihmismaailman lisäksi sielulliset aspektit ja henkimaailma sille, kuka osaa oikealla tavalla kurkistaa. Kortteja voi nostaa seremoniassa tai rituaalissa avuksi selkiyttämään tilannetta tai parannuksen kulkua. Olet varmaan nähnyt kuvia maagisista alttareista, mihin on nostettu myös tarokkeja näkyville. Tällä kurssilla aion paljastaa Sinulle, mistä siinä on kysymys. Korttien avulla voidaan luoda ja kutsua pyhiä virtauksia, kuten millä tahansa symbolilla.  Kuka tahansa voi oppia käyttämään tarokkeja ennustamiseen, henkimaailman kanssa kommunikoimiseen shamanistisella tavalla.

Olen itse Shamanistisen Valon Polun kulkija ja annan sen näkyä tällä Tarot- kurssilla. Opetan Sinulle oman tapani käyttää tarokkia vahvan energiatyöskentelyn välineenä. Opit ennustamaan tulevaisuutta ja menneisyyttä. Lisäksi opit virittämään korttien avulla energioita sekä avaamaan parannusta. Saat yhteyden henkimaailmaan ja perehdyt näkijän työn eettisiin lähtökohtiin. Kurssi antaa pureskeltavaa myös kokeneemmalle korttien käyttäjälle. Kohtaat heti ensimmäisellä videolla myös henkioppaani.

 

ERITYINEN HENKILÖKOHTAINEN LAHJA KURSSILAISILLE:
Henkilökohtaiseen käyttöösi siunatut Rider Waite kortit (arvo 27,60 eur)

Anu Siunaa kortit Henkilökohtaisesti Sinulle tulevaa tulkintatyötä varten. Kortit Siunataan Sinulle ja lähetetään postitse, kun Tarotkurssin ensimmäinen erä on maksettu tilillemme.

2 tunnin Webinaari: Avain salattuun maailmaan! (arvo 22 eur)

* Korttien elävä valokanava
* Pyhä ihmisen arkkityyppi Tarotpöydällä
* Tämä kurssi on parannusmatka oman elämän solmukohtiin
* Näin avaat ovet pyhään Voimaan
* 5 neuvoa Tarokkien mestaruuteen Anun henkioppaalta
* Miksi, kuinka ja milloin on tärkeä pyytää lupa tulkinnan tekemiseen?
* Näkijän ettiset periaatteet

+ 78 Opetusvideota (arvo 5 eur/kirje)

* 78 kurssipostia sähköpostiisi – opiskelet tarokit 78 viikossa – koulutus alkaa heti!
* Opiskeluaikaa 30 min viikossa
* Korttien symboliikka, numerologia ja erityishuomioita
* Iso ja pieni arkana, hovikortit sekä neljä eri maata
* Saat jokaisesta kortista oman PDF-manuaalin sekä 20 min opetusvideon

+ 6 opetusvideota korttien käytöstä (arvo 11 eur/video yhteensä 66 euroa)

* Näin käsittelen, säilytän ja käytän kortteja oikein
* Näin teen oikeaoppisen tarotpöydän itselleni ja asiakkaalle
* Näin avaan intuition ja virityn tulkinnan maailmaan
* Näin asetan oikeat kysymykset
* Tärkeimmät vinkit, kun teet tulkintoja messuilla tai yleisötilaisuuksissa
* Yksi video enkelinumeroiden tulkinnasta (kyllä, sekin liittyy Tarokkeihin)
* Yksi video karmatulkinnasta ja entisten elämien kanavoimisesta
* Yksi video meediotyöskentelystä
* Näkijän eettiset periaatteet ja laadukas kanavointityö
* Lukuisia käytännön erikoistilanteita, joita olen oppinut omalla näkijän urallani
* Näin vältät näkijän työn sudenkuopat ja emämunaukset

+ 5 tunnin Webinaari: Tarokkien käyttö pyhän luomisvoiman välineenä (arvo: 55 eur)

* Koulutuksen shamanistisin osuus, jossa puhumme mm. energiakanavien virittämisestä
* Tarokeissa näkyy koko ihmiselämä mandalan muodossa. Avaamme oven salattuun arkkityyppiseen mandalaan
* Opit, kuinka Universumi heijastuu Tarotpöydälle
* Kuinka korteilla parannetaan ja viritetään parantavia voimia?
* Tarokkien manifestoimisen voima

+ 84 vinkkiä todelliseen Tarokkien mestaruuteen (Sinä päätät, paljonko saat lisäarvoa koulutukseen)

* Saat jokaisessa 84 kurssipostissa vinkin, jota seuraamalla saat auki hyvin henkilökohtaisen intuitiivisen kanavan näkijyyden maailmaan

++ Käytännön harjoittelua: TAROTMANIA

Anu julkaisee Rakkaudentähden YouTubessa joka kuukaudelle 4 kortin Tarot-luennan. Videon avulla Sinä saat elävän tilaisuuden opetella ja syventää näkijyyttäsi sekä Tarottien käyttäjän taitoa. Tarotmanian video on kaikille julkinen. Videon alussa Anu pyytää Sinua paussittamaan kuvan. Teet ensin oman tulkinnan pöydällä olevista korteista, jonka jälkeen voit kuunnella, mitä Anu on korteista nähnyt. Samalla kuulet ajankohtaiset energiat ja saat vahvistusta omaan näkijyyteesi!

Saat tämän verkkokurssin hintaan 299,00 eur (arvo 560,60 eur)

Koulutuksen voi maksaa osissa 31,90/kk. Tutustu rauhassa ja maksat vasta sitten, kun päätät jäädä kurssille. Tutustumisaikaa on 30 päivää. Lähetän Rider Waite -kortit, kun ensimmäinen erä on maksettu.

Välissä ei ole luottoyhtiöitä, vaan sopimus tehdään suoraan Rakkaudentähden kanssa ja olet vastuussa oman karman kautta erien asianmukaisesta suorittamisesta. Emme tarkista kenenkään luottotietoja, mutta jos sinulla on aikaisempaa osamaksua meille päin, tulisi nämä erät olla sopimuksen mukaisesti hoidettuna. Kurssin maksamatta jättäminen johtaa opiskeluoikeuden menettämiseen.

Saat lisäksi veloituksettoman uutiskirjeemme sekä BONUKSENA Rakkaudentähden kaikki ILMAISET koulutukset.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Akatemialainen 299 + BONUSLAHJA, Akatemialainen osamaksu + BONUSLAHJA, Maksan osissa 10 kk aikana, Maksan yhdessä erässä ja säästän 20 euroa

d74bfd987990f93fbde13432812285a2tttttttt