199.00

Näin laajennat tietoisuuttasi ja löydät omat sielunvoimat. Opetan Sinulle, kuinka saat pysyvämmän yhteyden omiin oppaisiin.

Henkisen avautumisen täsmäkoulutus on kanavoitua opetusta henkilökohtaisesti Sinun korkeamman itsesi ja oppaittesi viisautta kuunnellen. Se on täsmäkoulutus sinulle, kuka tahdot laajentaa henkistä tietoisuuttasi tiettyyn suuntaan. Valmennukesn opetusmateriaali toimitetaan kanavointina sähköpostin välityksellä. Opetus tulee hyvin laajalta valomaailman auttajajoukolta. Yksi viesti on 3 A4 mittainen.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava kanavointikoulutus, johon liittyy 3 kaukovihkimystä kirjallisessa osiossa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen kanavointi toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Huolellisesti Sinulle laaditun tekstin pituus on noin 3- 3,5 A4 Toimitusaika vaihtelee 1 viikosta noin 3 kuukauteen riippuen siitä, milloin on sopivat energiavirtaukset maailmassa tämän koulutuksen kanavoimiselle ja toisaalta siitä, milloin Korkeampi itsesi katsoo, että olet valmis ottamaan vastaan.

Saat koulutuksessa paketin, jota opiskelemalla ja käyttämällä elämäsi energiat lähtevät muuttumaan. Koulutuksen idea on, että Sinä olet valmis tekemään oman osuutesi opiskelemisesta. Mitä enemmän käytät esille tulleita ideoita elämässäsi hyödyksi, sen syvemmän vasteen saat tälle henkilökohtaiselle ja ainutlaatuiselle palvelulle tulevaisuudessa. Anu on paljon kiitetty opettaja ja kouluttanut henkisen tien kulkijoita yli 10 vuoden ajan. Henkilökohtaisessa koulutuksessa voimme pureutua juuri Sinulle ajankohtaisiin ja sielusi kannalta ominaisiin asiohin.

32b4bd1f801f55a1f8550c357c5ab0cdssssssssssssssssssssssssss