60.00

Sielun Ikkuna tulkinnassa käsitellään menneitä elämiä ja niistä nousevaa karmaa. Tämä tulkinta on tarkoitettu Sinulle, kuka haluat tietää, minkälaisia menneitä elämiä on takana jonkun tietyn ihmisen kanssa tai mitkä asiat aikaisemmissa inkarnaatioissa tuovat haasteita tähän elämään. Tässä tulkinnassa ei niinkään aktivoida parantajuutta tai valotyöntekijän taitoja, kuin aukaistaan karmallisia solmukohtia.

Menneisyyden käsitteleminen vapauttaa elämään tässä hetkessä. Se voi myös vapauttaa tukkiutuneet energiahanat tai ihmissuhteet. Tässä tulkinnassa saattaa tulla esille esimerkiksi minkälaisia sopimuksia tai lupauksia olet tehnyt joskus aikaisemmin. Jotta tulkinta onnistuu parhaalla tavalla, sinun olisi hyvä kuvailla Anulle ongelmasi tai parannettava ihmissuhde jo ennen tulkintaa. Teet tämän helpoiten jättämällä meille viestin tilauksen viestikenttään.

Sähköpostiin toimitettava parannustulkinta, johon liittyy kaukohoito tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Tekstin pituus on noin yksi  A4 tai voit halutessasi pyytää meiltä n. 20 min mp3 äänitteen.