15.00

Anun oma voimallinen ryhmäparannus kaikille halukkaille. Kyseessä on kerran kuukaudessa järjestettävä parannustapahtuma.

Seuraava hoito 18.1.2022. Erikoispäivän mittaan 6 erillistä kaukohoitoa, kanavointia, äänitteitä jne. Kaikki tehdään etänä. Ei ZOOMIN lähetystä tällä kertaa.

Vuorossa erikoislähetys Rakkaudentähden Koronanyrkki!

Nauhoite laitetaan YouTubeen ryhmähoidon jälkeen.

LIVE ryhmähoitoa ei järjestetä vielä Helsingissä. Kyseessä pelkkä etätapahtuma.

Viimeinen ilmottautuminen 17.1.2022 klo 24.00 mennessä.

Kuvaus

Virtauksessa välittyy suuria parantavia olentoja, joiden kanssa Anu on työskennellyt yli 15 vuoden ajan seremonioissa, hoitohuoneella ja Rakkaudentähden valolähetyksissä. Ryhmäparannuksessa saat sanallisen kanavoidun ohjauksen aina kulloisenkin ajankohtaisen parantavan energian vastaanottamiseen. 

Järjestän Rakkauden Tähtiryhmäläisille kerran kuukaudessa oman parannustapahtuman, jossa välitän parannusta Sinulle ja kanavoin viestejä Sinulle. Kyseessä on vahva ryhmähoito, jossa henkimaailma tulee puhumaan meille ja otetaan parannusta vastaan itsellemme.

Rakkauden Tähtiryhmä on saatavilla kaikille halukkaille ZOOMIN välityksellä. Lisäksi järjestämme yhden aikaisesti LIVE ryhmähoitoa Helsingissä tai Tampereella. Parannustapahtuma on aina samaan kellonaikaan 18.00-20.00.  Zoomin linkki lähetetään kaikille ilmottautuneille klo. 17.00. Ryhmäparannus nauhoitetaan YouTubeen, mistä sitä voi toistaa niin kauan aikaa, kun kyseiset asiat ovat Sinulle ajankohtaisia.

Lähetys nauhoitetaan YouTubeen.

Osallistumalla Rakkauden Tähtiryhmään tuet Rakkaudentähden toimintaa Helsingissä. Ryhmän tuotolla maksetaan Helsingin toimitiloja ja järjestetään jäsenistölle jopa ilmaisia tapahtumia muutamia kertoja vuodessa. Rakkauden Tähtiryhmään liittyvä Ryhmähoito voidaankin tehdä lisäksi livenä Helsingissä tai Tampereella jossakin meditaatiotilassa tai joogahuoneella.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Ilmottaudun etänä ZOOMIIN, Ilmottaudun LIVE hoitoon

6b8e9783f2e2d41b75738be5529564c8+++++++++++++++++++++