199.00

Elämänhallinnan yksityisvalmennus on Laaja Energiaremontti, joka sisältää kolme kirjallista oppituntia ja jokaiseen kuuluvan voimakkaan kaukohoidon.

  • Näin puhdistat ja huolehdit sydämen herkästä värähtelystä 1 x A4 + hoito x 2
  • Näin pidät chakrat balanssissa ja hyödyt niiden voimista oikein 1 x A4 + hoito x 2
  • Näin tunnistat, suodatat ja hyödynnät omaa karmaasi parhaalla tavalla 1 x A4 + hoito x 2

Kirjalliset henkilökohtaiset oppitunnit toimitetaan yhdellä kertaa ja sen jälkeen tulee 6 kpl hoitoja. Kaikissa askelmissa ensimmäinen hoito on puhdistushoito ja toinen hoito on aktivointihoito, jolloin on mahdollista vastaanottaa uusia energioita elämään.

Anun kanavan kautta toimivat parantajahenget, jotka tuovat mukana mm. tietoa monitasoisesti ongelman taustatekijöistä. Välitämme viestit juuri sellaisenaan, miten ne Valosta meille annetaan. Sähköpostiin toimitettava parannustulkinta, johon liittyy kaukohoito tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen kokonaisuus toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja voit aloittaa työskentelemisen välittömästi.

Saat koulutuksessa paketin, jota opiskelemalla ja käyttämällä elämäsi energiat lähtevät muuttumaan. Koulutuksen idea on, että Sinä olet valmis tekemään oman osuutesi opiskelemisesta. Mitä enemmän käytät esille tulleita ideoita elämässäsi hyödyksi, sen syvemmän vasteen saat tälle henkilökohtaiselle ja ainutlaatuiselle palvelulle tulevaisuudessa. Anu on paljon kiitetty opettaja ja kouluttanut henkisen tien kulkijoita yli 10 vuoden ajan. Henkilökohtaisessa koulutuksessa voimme pureutua juuri Sinulle ajankohtaisiin ja sielusi kannalta ominaisiin asiohin.

04ccb5ef75444b09d1ec69bb22e34483RRRRRRRRRRRRRRRRRRR