199.00

Työskenteletkö kivien kanssa? Tässä korkeamman itsesi inspiroimassa henkilökohtaisessa täsmäkoulutuksessa Anu välittää viestejä erityisesti Äiti-maalta ja kivien deevoilta. Keskustelemme niin suurten mannerlaattojen sisäisten virtausten että pienten erityisten kivien henkiolentojen kanssa. Sinulla voi olla itsellä joku tietty kivi, jonka käyttämiseen tarvit tarkemmat ohjeet tai sitten tahdot kehittää omaa Kristallivalon kantajan tietoisuuttasi ja avautua toimimaan kivien maailmassa. Palvelu voi pyynnöstä sisältää kaukovihkimyksen kivien parantaviin energioihin.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava kanavointi, johon liittyy 3 kaukovihkimystä tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Huolellisesti Sinulle laaditun tekstin pituus on noin 3- 3,5 A4 Toimitusaika vaihtelee 1 viikosta noin 2 kuukauteen riippuen siitä, milloin on sopivat energiavirtaukset maailmassa tämän koulutuksen kanavoimiselle ja toisaalta siitä, milloin Korkeampi itsesi katsoo, että olet valmis ottamaan vastaan.

Saat koulutuksessa paketin, jota opiskelemalla ja käyttämällä elämäsi energiat lähtevät muuttumaan. Koulutuksen idea on, että Sinä olet valmis tekemään oman osuutesi opiskelemisesta. Mitä enemmän käytät esille tulleita ideoita elämässäsi hyödyksi, sen syvemmän vasteen saat tälle henkilökohtaiselle ja ainutlaatuiselle palvelulle tulevaisuudessa. Anu on paljon kiitetty opettaja ja kouluttanut henkisen tien kulkijoita yli 10 vuoden ajan. Henkilökohtaisessa koulutuksessa voimme pureutua juuri Sinulle ajankohtaisiin ja sielusi kannalta ominaisiin asiohin.